Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 131/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 9.7.2021
  • Značka:
  • K033295
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Ľubomír Jurčo
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Mudroňovo 35, 946 32 Mudroňovo
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 07.06.1967
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Marian Dobiš
Sídlo správcu: Sládkovičova 3, 94901 Nitra
Kotakt na správcu : 0915 342 848, office@ak-dobis.sk
Spisová značka správcovského spisu : 23OdK/48/2021 S1676
Spisová značka súdneho spisu : 23OdK/48/2021
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Správca dlžníka Ľubomír Jurčo, nar. 07.06.1967, bytom: Mudroňovo 35, 946 32, podnikajúci pod obchodným menom Ľubomír Jurčo, miesto podnikania: Jókaiho 1/6, 974 01 Hurbanovo, IČO: 40 173 208 (ďalej tiež ako „dlžník"), týmto v súlade s § 167n ods. 1 posledná veta v spojední s § 167p ods. 1 zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii v znení neskorších právnych predpisov (ďalej tiež ako „ZKR“), vyhlasuje II. kolo ponukového konania na predaj majetku dlžníka zapísaného v súpise všeobecnej a oddelenej podsaty majetku dlžníka:

číslo súpisovej zložky typ súpisovej zložky druh pozemku parcela registra výmera štát, obec kat. územie č. LV parc. č. spoluvlastnícky podiel súpisová hodnota majtetku pozn.
1. nehnuteľná vec ostatná plocha C 19 SR, Hurbanovo Hurbanovo 3336 2746/5 1/2 190,00 € na pozemku je postavená garáž, zriadené daňové záložné právo v prospech záložného veriteľa 

2. Iná majetková hodnota: Obchodný podiel vo výške 55 % v spoločnosti Internationál BAU STAV CONSTRUCT s.r.o., so sídlom: č. 35, 946 32 Mudroňovo, IČO: 45 339 104, spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Nitra, oddiel: Sro, vložka č. 25870/N, súpisová hodnota: 2.750,00 Eur;

Podmienky ponukového konania:

1. Záujemcovia sú povinní predkladať ponuky na adresu kancelárie správcu JUDr. Marián Dobiš, správca, Sládkovičova 3, 949 01 Nitra, v uzatvorenej obálke s označením „Ponukové konanie - II. Kolo – Jurčo – neotvárať“ v lehote 10 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia tohto oznámenia o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku (ďalej tiež ako „lehota na predkladanie ponúk“). Oznámenie o vyhlásení ponukového konania sa v zmysle § 199 ods. 9 ZKR považuje za zverejnené nasledujúci deň po jeho zverejnení v Obchodnom vestníku.

2. Každý záujemca je povinní zložiť v prospech bankového účtu správcu vo formáte IBAN: SK23 1111 0000 0010 3812 9007 zálohu vo výške 100% ponúkanej kúpnej ceny a do poznámky pre prijímateľa uviesť: a) v prípade právnickej osoby a fyzickej osoby – podnikateľa svoje obchodné meno a v prípade fyzickej osoby svoje meno a priezvisko, b) spisovú značku konkurzu: 23OdK/480/2021. Záujemca je povinný k ponuke priložiť doklad o úhrade tejto čiastky. Záloha vo výške 100% ponúkanej ceny musí byť pripísaná v prospech uvedeného účtu najneskôr v lehote na predkladanie ponúk.

3. Ponuka musí obsahovať: v prípade fyzickej osoby meno, priezvisko, rodné priezvisko, dátum narodenia, rodné číslo, trvalé bydlisko, v prípade fyzickej osoby podnikateľa obchodné meno, IČO, miesto podnikania a výpis z príslušného registra a v prípade právnickej osoby obchodné meno, IČO, sídlo a výpis z príslušného registra nie starší ako jeden mesiac. Ponuka musí taktiež obsahovať opis súpisovej zložky majetku s uvedením jej poradia a typu a návrh ponúkanej kúpnej ceny za túto súpisovú zložku, ktorá musí byť minimálne vo výške 50 % jej súpisovej hodnoty. Jednotlvé súpisové zložky majetku všeobecne a oddelenej podstaty sa predávajú samoste, teda ponuka zo strany záujemcov musí obsahovať samostatný návrh kúpnej ceny pre každú súpisovú zložku všoebecnej a oddelenej podstaty majetku dlžníka.

4. Súpisovú zložku majetku všeobecne podstaty č. 2 nemôže prevodom nadobudnúť osoba, ktorá je ako povinný vedená v registri vydaných poverení na vykonanie exekúcie podľa osobitného zákona a taktiež osoba, ktorá je vedená v zozname daňových dlžníkov podľa osobitného zákona alebo má evidované nedoplatky na poistnom na sociálne poistenie podľa osobitného zákona; vo vzťahu k zoznamu daňových dlžníkov to neplatí, ak mu príslušný správca dane, ktorým je daňový úrad alebo colný úrad, i napriek tomu, že je vedený v zozname daňových dlžníkov na prevod udelí súhlas, ktorý je však potrebné priložiť spolu s ponukou.

5. Ponuka musí ďalej obsahovať číslo bankového účtu záujemcu, na ktorý bude vrátená záloha v prípade, ak bude záujemca neúspešný.

6. Každá ponuka musí byť podpísaná oprávnenou osobou.

7. Prihliada sa iba na tie ponuky, v prípade ktorých bola záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet správcu. Rozhoduje vždy najvyššia ponúknutá kúpna cena. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu. V prípade, že víťazný záujemca v lehote 10 dní od oznámenia víťazstva jeho ponuky neuzatvorí kúpnu zmluvu, má sa za to, že od ponuky odstúpil a zmaril príslušné kolo ponukového konania. Záloha v plnom rozsahu v takom prípade prepadá v prospech príslušnej podstaty.

8.Všetky náklady spojené s prevzatím majetku a prepisom majetku v príslušnom registri znáša záujemca.

9. Správca vyhodnotí preložené ponuky a oznámi záujemcom výsledok do 3 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk a následne do 30 kalendárnych dní uzatvorí s úspešným záujemcom kúpnu zmluvu. Ďalšie informácie k ponukovému konaniu a k ponúkanému majetku je možné získať na tel. č. +421 915 342 848 alebo e-mailom na adrese: office@ak-dobis.sk.

10. Správca si vyhradzuje právo toto verejné ponukové konanie kedykoľvek až do jeho skončenia zrušiť, alebo odmietnuť všetky predložené ponuky, a to aj bez uvedenia dôvodu. Zrušením tohto verejného ponukového konania sa považujú predložené ponuky za odmietnuté.

11. V prípade, ak správca zruší toto verejné ponukové konanie, alebo ak správca odmietne všetky ponuky, alebo ak správca odmietne ponuku záujemcu, nemá záujemca, ktorý sa tohto verejného ponukového konania zúčastnil právo na náhradu škody ako ani nákladov, ktoré vynaložil v súvislosti s jeho participáciou na tomto konaní.

V Nitre, dňa 06.07.2021

JUDr. Marián Dobiš, správca