| PREDMET PODNIKANIA (ČINNOSTI) |
| 1. kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľných živností |
| 2. kúpa tovaru na účely jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) v rozsahu voľných živností |
| 3. sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu v rozsahu voľných živností |
| 4. sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností (realitná činnosť) |
| 5. poradenská a konzultačná činnosť v oblasti predmetu podnikania |
| 6. reklamná a propagačná činnosť |
| 7. vydavateľská činnosť |
| 8. administratívne práce |
| 9. poradenstvo pri vypracovávaní projektov zo štrukturálnych fondov Európskej únie v rozsahu voľných živností |
| 10. prekladateľské a tlmočnícke služby |
| 11. organizovanie športových, kultúrnych a spoločenských podujatí |
| 12. organizovanie kurzov, školení a seminárov |
| 13. prieskum trhu a verejnej mienky |
| 14. organizovanie výstav |
| 15. poskytovanie software - predaj hotových programov na základe zmluvy s autorom |
| 16. ubytovacie služby v rozsahu voľných živností |
| 17. agentúrna činnosť v oblasti kultúry |
| 18. poradenstvo v oblasti výpočtovej techniky, informatiky |
| 19. marketing a manažment |
| 20. tvorba www stránok |
| 21. automatizované spracovanie dát |
| 22. poradenská služba a dodávanie programového vybavenia počítača (software) |
| 23. správa nehnuteľností na základe honoráru alebo kontraktu |
| 24. prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb |
| 25. zabezpečovanie služieb potrebných na prevádzku objektov, zariadení a budov |
| 26. nakladanie s výsledkami duševnej tvorivej činnosti so súhlasom autora |
| 27. vypracovanie projektovej dokumentácie informačných systémov a počítačových sieti na zmluvnom základe |
| 28. predaj na priamu konzumáciu nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov, koktailov, piva, vína a destilátov |
| 29. predaj na priamu konzumáciu tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh, ako aj bezmäsitých jedál |
| 30. predaj na priamu konzumáciu jedál, nápojov a polotovarov ubytovaným hosťom v ubytovacích zariadeniach s kapacitou do 10 lôžok |