Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 106/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 3.6.2021
  • Značka:
  • K026287
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: MADANARI CLIENTS s. r. o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Dunajská 8 / 0, 81108 Bratislava - mestská časť Staré Mesto
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 45939365
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Martin Aksamit
Sídlo správcu: Michalská 14, 81101 Bratislava
Kotakt na správcu : aksamit@aksamit.sk, 0911 833 868, 02/592 02 290
Spisová značka správcovského spisu : 33R/1/2021 S 1659
Spisová značka súdneho spisu : 33R/1/2021
Druh podania : Oznam o zvolaní schôdze veriteľov

Oznámenie o zvolaní 1. schôdze veriteľov v reštrukturalizácii

JUDr. Martin Aksamit, reštrukturalizačný správca dlžníka MADANARI CLIENTS s. r. o., so sídlom Dunajská č. 8, 811 08 Bratislava, IČO: 45 939 365, zapísaný v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, odd. Sro, vl.č. 136777/B, týmto zvoláva 1. schôdzu veriteľov, ktorá sa bude konať dňa 05. augusta 2021 (štvrtok)  o 10:30 hod. na adrese Bulharská č. 1743/72, 821 04 Bratislava, HOTEL PLUS***, konferenčná miestnosť Zelená sála,  s nasledovným programom:

  1. Otvorenie schôdze veriteľov
  2. Správa o činnosti správcu a stave reštrukturalizačného konania
  3. Stanovisko dlžníka k reštrukturalizácii a k stavu podniku dlžníka
  4. Zistenie stanovísk veriteľov
  5. V prípade návrhu veriteľa hlasovanie o tom, aby súd vyhlásil konkurz na majetok dlžníka
  6. Voľba veriteľského výboru podľa § 127 zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii
  7. Záver

Prezentácia veriteľov začne o 9:00 hod. do 10:30. Zasadnutie schôdze veriteľov sa začne o 10:30 hod.

Usmernenia k hlasovaniu a prezentácii účastníkov schôdze veriteľov:

  1. Právo zúčastniť sa na schôdzi veriteľov má každý veriteľ prihlásenej pohľadávky. Za jedného veriteľa prihlásenej pohľadávky sa môžu zúčastniť schôdze veriteľov maximálne dve osoby. Dlžník, štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu dlžníka alebo zákonný zástupca dlžníka je povinný sa na schôdzi veriteľov zúčastniť a odpovedať na otázky správcu.
  2. Právo hlasovať na schôdzi veriteľov má veriteľ, ktorého pohľadávka je v čase konania schôdze veriteľov zistená čo do právneho dôvodu a vymáhateľnosti; na každé jedno euro zistenej sumy pohľadávky má veriteľ jeden hlas.
  3. Schôdza veriteľov je uznášaniaschopná, ak sú prítomní aspoň traja veritelia oprávnení hlasovať. Schôdza veriteľov sa uznáša nadpolovičnou väčšinou hlasov prítomných veriteľov. Právo hlasovať na schôdzi veriteľov má veriteľ, ktorého pohľadávka je v čase konania schôdze veriteľov zistená čo do právneho dôvodu a vymáhateľnosti; na každé jedno euro zistenej sumy pohľadávky má veriteľ jeden hlas. Podriadený veriteľ ani veriteľ, ktorý by sa v konkurze uspokojoval v poradí ako podriadený veriteľ, nemá právo hlasovať na schôdzi veriteľov, ani právo byť volený do veriteľského výboru. Podmienený veriteľ môže na schôdzi veriteľov hlasovať len vtedy, ak vznik ním prihlásenej a zistenej podmienenej pohľadávky závisí od splnenia záväzku podmieneným veriteľom za dlžníka a veriteľ oprávnený požadovať splnenie záväzku od podmieneného veriteľa na schôdzi veriteľov v rozsahu podmienenej pohľadávky svoje hlasovacie právo neuplatní alebo si svoju pohľadávku v rozsahu podmienenej pohľadávky v reštrukturalizácii neprihlási. Toto právo podmienenému veriteľovi zanikne, ak sa vznik ním prihlásenej podmienenej pohľadávky stane nemožným; o tom je podmienený veriteľ povinný informovať správcu, len čo sa o tejto skutočnosti dozvie, inak zodpovedá iným veriteľom za škodu, ktorá im v dôsledku toho vznikla. Ak je podmienených veriteľov, ktorí sú povinní plniť za dlžníka tomu istému veriteľovi pre tú istú pohľadávku, viac, môžu vykonávať hlasovacie práva spojené s ich prihlásenými podmienenými pohľadávkami, len ak si zvolia spoločného zástupcu; tieto hlasovacie práva pritom môžu vykonávať len v rozsahu, v akom sú povinní plniť za dlžníka.
  4. Pri prezentácii veritelia predložia doklad totožnosti; právnické osoby výpis z obchodného registra nie starší ako 3 mesiace; zástupcovia veriteľov predložia originál plnej moci, prípadne poverenia na zastupovanie veriteľov, oprávňujúce účasť a hlasovanie zástupcu na schôdzi veriteľov a doklad totožnosti.
  5. Prezentácia veriteľov bude prebiehať priebežne. V tejto súvislosti je potrebné sa dostaviť na miesto konania schôdze veriteľov v dostatočnom časovom predstihu pred začatím zasadnutia schôdze veriteľov tak, aby prezentácia veriteľov mohla byť ukončená o 10:30 hod.
  6. Zvolanie prvého zasadnutia veriteľského výboru dlžníka


Správca súčasne zvoláva prvé zasadnutie veriteľského výboru v súlade s ustanovením § 128 ods. 1 ZKR, ktoré sa uskutoční bezodkladne po ukončení schôdze veriteľov.

 

V Bratislave, dňa 31. mája 2021

JUDr. Martin Aksamit, správca