Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 104/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 1.6.2021
  • Značka:
  • K025896
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: COVER INVEST, a.s.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Brekov 337, 066 01 Brekov
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 36513334
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Bc. Marek Figura
Sídlo správcu: Puškinova 16, 08001 Prešov
Kotakt na správcu : 0917664777, figura@figuralegal.sk
Spisová značka správcovského spisu : 2K/12/2014 S1773
Spisová značka súdneho spisu : 2K/12/2014
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Mgr. Bc. Marek Figura, správca majetku úpadcu: správca majetku úpadcu COVER INVEST, a.s., so sídlom 066 01, Brekov 337, IČO: 36 513 334 v konkurze vedenom na Okresnom súde Prešov pod sp. zn.: 2K/12/2014, vyhlasuje verejné ponukové konanie na speňaženie hnuteľných vecí  - Súpisových zložiek č. 2, 3, 4, 5 a 7 zverejnených v obchodnom vestníku č. 103/2021 dňa  31.05.2021 pod zverejnením K025642,  ktoré sa ponúkajú spoločne ako súbor za nasledovných podmienok:

 

  1. Predmetom ponukového konania je spoločné speňaženie hnuteľných vecí  - Súpisových zložiek č. 2, 3, 4, 5 a 7 zverejnených v obchodnom vestníku č. 103/2021 dňa  31.05.2021 pod zverejnením K025642,  ktoré sa ponúkajú spoločne ako súbor.

 

  1. Záujemca predloží cenovú ponuku v písomnej podobe, a to buď osobne v kancelárii správcu alebo poštou na adresu kancelárie správcu, pričom táto musí byť predložená v uzatvorenej nepoškodenej obálke, na ktorej bude uvedené „NEOTVÁRAŤ – VPK“ spolu so spisovou značkou správcovského spisu v tvare „2K/12/2014 S1773“. Ponuka musí byť doručená správcovi spôsobom podľa predchádzajúcej vety najneskôr do 10 dní od zverejnenia tohto ponukového konania. Na neskôr doručené ponuky sa neprihliada.

 

  1. Minimálna ponuka PRVÉHO kola ponukového konania je 100 % súpisovej hodnoty súpisových zložiek.

 

  1. Zábezpeka je v ponukovom konaní stanovená na sumu 1.000,- € (slovom jedentisíc eur) a záujemca je povinný ju zložiť na osobitný účet vedený v predmetnom konkurznom konaní vedený v Slovenská sporiteľňa, a.s., číslo: 5178748422, kód banky: 0900, IBAN: SK11 0900 0000 0051 7874 8422, SWIFT (BIC): GIBASKBX v lehote na predkladanie ponúk. V prípade nezloženia zábezpeky v celom rozsahu a včas sa na prípadne predloženú ponuku neprihliada.

 

  1. V prípade, že určený víťaz predmetného verejného ponukového konania neuzatvorí kúpnu zmluvu alebo neuhradí kúpnu cenu v lehote podľa kúpnej zmluvy, správca si ponechá zábezpeku ako paušalizovanú náhradu nákladov a za tým účelom sa zloženie zábezpeky a riadne podanie ponuky záujemcom považuje za uzatvorenie zmluvy o poskytnutí zábezpeky medzi správcom a záujemcom s obsahom zodpovedajúcim týmto podmienkam ponukového konania. Zábezpeku zloženú záujemcom, ktorý nebude označený za víťaza predmetného kola ponukového konania, správca tomuto záujemcovi bezodkladne vráti, a to bezhotovostným prevodom na účet, z ktorého bude zábezpeka podľa tohto bodu poukázaná, resp. na účet písomne oznámený správcovi dotknutým záujemcom.

 

  1. Cenová ponuka záujemcu predstavuje návrh kúpnej ceny. Súčasťou cenovej ponuky záujemcu musí byť aj potvrdenie o zložení zábezpeky a v prípade zastúpenia záujemcu inou osobou na základe plnomocenstva, je nevyhnutné doložiť toto úradne overené plnomocenstvo, ako nedeliteľnú súčasť cenovej ponuky. Cenová ponuka musí obsahovať návrh kúpnej ceny vyjadrenej konkrétnym číslom, t.j. nie intervalom, resp. akýmkoľvek postupom matematického vyčíslenia navrhovanej kúpnej ceny. Súčasťou cenovej ponuky záujemcu musí byť presná špecifikácia totožnosti záujemcu tak, aby nemohol byť zamenený so žiadnou inou osobou, ďalej v prípade fyzickej osoby nepodnikateľa s trvalým pobytom v Slovenskej republike aj kópiou občianskeho preukazu, v prípade fyzickej osoby bez trvalého pobytu v Slovenskej republike fotokópiou jej pasu a v prípade zahraničnej právnickej osoby preukázaním jej právnej subjektivity prostredníctvom originálu, resp. úradne overenej fotokópie dokladu preukazujúceho jej právnu subjektivitu, ktorý nebude starší ako 3 mesiace. Ak cenová ponuka neobsahuje vyššie uvedené náležitosti, správca ju odmietne.

 

  1. Správca môže určiť za víťaza predmetného kola ponukového konania a tým prijať jeho ponuku len takého účastníka, ktorého

 

    1. ponuka spĺňa požadované náležitosti vymedzené v týchto podmienkach a
    2. súčasne je ponuka najvyššia spomedzi predložených ponúk a súčasne aspoň v minimálnej výške určenej pre dané kolo ponukového konania, ak je určená a
    3. ponuka bola odsúhlasená zabezpečeným veriteľom ako príslušným orgánom s vyhlásením konkrétneho záujemcu za víťaza predmetného kola ponukového konania.

 

  1. Lehota na vyhodnotenie ponúk správcom je 10 dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.

 

  1. Správca si vyhradzuje právo predmetné kolo ponukového konania kedykoľvek až do jeho skončenia zrušiť alebo odmietnuť všetky predložené ponuky, a to aj bez uvedenia dôvodu. Správca je povinný zrušiť predmetné kolo ponukového konania alebo odmietnuť všetky predložené cenové ponuky na základe písomnej požiadavky zabezpečeného veriteľa ako príslušného orgánu. Zrušením predmetného kola ponukového konania sa považujú predložené cenové ponuky za odmietnuté.

 

  1. V prípade, ak správca zruší vyhlásené verejné ponukové konanie alebo ak správca odmietne všetky ponuky, ktoré sú predmetom tohto ponukového konania alebo ak správca odmietne cenovú ponuku záujemcu, nemá záujemca, ktorý sa ponukového konania zúčastnil právo na náhradu škody, ako ani nákladov, ktoré vynaložil v súvislosti s jeho participáciou na danom konaní.

 

  1. Predmetné kolo ponukového konania sa považuje za skončené uzatvorením kúpnej zmluvy, ak nedošlo k jeho skončeniu už skôr podľa týchto podmienok.

 

  1. Predložením ponuky vyjadruje záujemca súhlas s tým, že v prípade vyhodnotenia jeho ponuky ako víťaznej a súčasne uzatvorenia kúpnej zmluvy, zabezpečí demontáž a odvoz hnuteľných vecí na svoje vlastné náklady, a to v lehote 10 dní od dňa uzavretia kúpnej zmluvy.