Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 104/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 1.6.2021
  • Značka:
  • K025868
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Ivana Padarasová
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Ústecko-Orlická 3299/24, 058 01 Poprad
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 13.12.1969
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Jozef Tarabčák
Sídlo správcu: Hlavná 13, 08001 Prešov
Kotakt na správcu : tarabcak@centrum.sk
Spisová značka správcovského spisu : 2K/12/2015 S907
Spisová značka súdneho spisu : 2K/12/2015
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Na základe záväzného pokynu prísl. orgánu - Slovenská sporiteľňa a.s. Bratislava z 23.9.2020, zverejňujem podmienky ponukového konania v 3. kole na speňaženie súboru pohľadávok, ktoré sú zapísané ako súpisové položky :

č. 9 - 1.944,34 € - zostatok pohľadávky z neúčinného právneho úkonu podľa rozsudku OS Prešov, č. 2Cbi/7/2016 z 3.5.2016 proti Ján Ludvik, Poprad 

č. 11 - 160,- € - nájomné zariadenia kancelárie (súp. pol. 3 ) za 05 – 12/2016, priznané právoplatným platobným rozkazom OS Prešov z 9.2.2017, sp. zn. 18Cb/9/2017, zverejnené v OV č. 8/2018 dňa 11.1.2018 proti ACHERON SK, s.r.o.

č. 12 - 2.233,- € - náhrada za spotrebované zásoby (pohrebné truhly) patriace úpadkyni, podľa rozsudku OS Prešov, sp. zn. 21Cb/118/2016 z 3.10.2017, zverejnené v OV č. 46/2018 dňa 6.3.2018 proti ACHERON SK, s.r.o.

Ponukové konanie začína dňom zverejnenia v obchodnom vestníku. 

Podmienky ponukového konania : 

1/ Lehota na predkladanie ponúk je 20 dni odo dňa uvedeného v oznámeni o ponukovom konani ako deň začatia ponukového konania. 

2/ Záujemcovia v ponukovom konaní nebudú povinní vopred zaplatiť zálohu na odplatu za postúpenie pohľadávok.

3/ Pohľadávky sa budú speňažovať ako súbor, za najvyššiu ponúknutú cenu. Speňažovať sa bude pohľadávka vo výške, v akej v čase uzatvárania zmluvy nebude splatená. 

4/ Záväzná ponuka záujemcu musi byť vyhotovená v slovenskom jazyku a musi obsahovať :

  •  presné označenie záujemcu o postúpenie pohľadávky úpadcu:

            A. pri fyzickej osobe nepodnikateľovi ponuka musí obsahovať meno, priezvisko, bydlisko, rodné člslo, vlastnoručný podpis fyzickej. osoby a fotokópiu preukazu totožnosti

            B. pri právnickej osobe obchodné meno, sldlo, IČO, originál výpisu z obchodného registra alebo iného registra nie starší ako 3 mesiace, podpis štatutárneho zástupcu spôsobom uvedeným vo výpise z obchodného registra alebo iného registra;

            C. pri fyzickej osobe podnikateľovi meno, priezvisko, bydlisko, rodné člslo, vlastnoručný podpis fyzickej osoby podnikateľa, fotokópiu preukazu totožnosti a výpis zo živnostenského registra nie starší ako 3 mesiace,

  • označenie pohľadávky úpadcu, na ktorú sa ponuka vzťahuje,
  • ponuku odplaty za pohľadávku v eurách a spôsob úhrady odplaty,
  • čestné vyhlásenie o tom, že záujemca:

             A. nemá žiadne záväzky voči úpadcovi,

            B. súhlasí s podmienkami ponukového konania,

            C. súhlasí s návrhom zmluvy o postupení pohradávky,

5/ Záväznú ponuku možno meniť, doplňať alebo vziať späť do uplynutia lehoty na predkladanie záväzných ponúk.

6/ Záväzná ponuka musí byť doručená v lehote 20 dní od zverejnenia v OV  na adresu kancelárie správcu v zalepenej obálke opatrenej výrazným označením "KONKURZ 2K/12/2015 - ZÁVAZNÁ PONUKA - POHĽADÁVKA - NEOTVÁRAŤ". Včas doručené záväzné ponuky na adresu kancelárie správca označí dátumom doručenia a poradovým číslom.

7/ Na ponuky doručené správcovi po lehote sa nebude prihliadať. V prípade ak nebude záväzná ponuka doručená včas, taká ponuka je neplatná (táto informácia bude súčasťou oznámenia o ponukovom konaní zverejnenom v Obchodnom vestníku).

8/ Otváranie obálok sa uskutoční do 7 dni od uplynutia lehoty na predkladanie záväzných ponúk správcovi.

9/  Výsledky ponukového konania správca písomne oznámi banke ako zástupcovi veriteľov do 7 dní odo dňa otvárania obálok so záväznými ponukami. 

10/ Vyhodnotenie záväzných ponúk sa uskutoční do 20 dni odo dňa oznámenia výsledkov ponukového konania banke ako zástupcovi veriteľov. Banka má právo odmietnuť predložené záväzné ponuky, a to všetky alebo aj jednotlivo, bez udania dôvodu (táto informácia bude súčasťou oznámenia o ponukovom konaní zverejnenom v Obchodnom vestníku).

11/  Správca písomne oznámi výsledok ponukového konania úspešnému záujemcovi do 7 dni odo dňa odsúhlasenia najvýhodnejšej ponuky zo strany banky ako zástupcu veriteľov.

12/ Správca uzavrie s úspešným záujemcom zmluvu o postúpeni pohľadávký do 20 dni odo dňa doručenia  odsúhlasenia najvýhodnejšej ponuky, pričom odplata musí byť zaplatená najneskôr pri uzatvorení zmluvy o postúpeni pohľadávky. Bez odsúhlasenia najvýhodnejšej ponuky zo strany banky ako zástupcu veriteľov správca nie je oprávnený uzatvoriť zmluvu o postúpeni pohľadávky so žiadnym záujemcom