Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 97/2021
  • Kapitola:
  • Špecifikácia prijatého podielu zaplatenej dane z príjmov
  • Podanie:
  • Zverejnenie špecifikácie použitia prijatého podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb
  • Deň vydania:
  • 21.5.2021
  • Značka:
  • S001491
Prijímateľ podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb:
Občianske združenie
Názov: Iniciatíva Naše Karpaty
Sídlo: Rozvodná 3200/11, 83101 Bratislava
IČO: 50084631
SID:
zverejňuje podľa § 50 ods. 13 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov tieto údaje o špecifikácii použitia podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb
za rok: 2018
prijate v roku: 2019
Účel použitia podielu zaplatenej dane Výška použitého podielu zaplatenej dane na tento účel (EUR) Spôsob použitia podielu zaplatenej dane
1 g) ochrana a tvorba životného prostredia 1841,85 Starostlivosť o vysadenú mestskú zeleň v intraviláne, oplôtky, oporné konštrukcie, spojovací materiál, substrát a hnojivá, údržba, náradie na starostlivosť (kosačka, vyžínačka, vertikulátor, náradie a nástroje). Výsadba drevín a rastlín Petržalka, Nové Mesto, Rača, Karlova Ves), aktívna starostlivosť o historickú záhradu Banská Hodruša, výsadba a starostlivosť drevín, krajinárske zásahy, podpora ochrany prírody a cirkulacia dažďovej vody. Dobrovoľnícke akcie. Nákup materiálu (drenáže, substráty, náradie - nožnice, kosačka, rukavice, ochranný odev, okuliare, pletivo a oplôtky). Pastva oviec v lesoparku so zameranim na podporu biodiverzity.
2 g) ochrana a tvorba životného prostredia 3356,12 Monitoring a aktívna ochrana zvery na území SR. Pravidelný monitoring zvierat, pozorovanie a sčítanie, sčítanie vtáctva, vrátane vtáctva na kŕmidlách v Malých Karpatoch. Záznamové médiá - fotopasca, ďalekohlad, objektív. Pravidelný monitoring zvierat a chránených živočíchov na území NP. SPoločné monitorovacie aktivity, strava pre dobrovoľníkov, vybavenie pre dobrovoľníkov, nákup techniky, doprava, komunikácia verejnosti.
3 b) podpora a rozvoj športu 10700,25 Podpora rekreácie a športu v bratislavských lesocg. Oprava servisných cyklostojanov, osadenie servisného cyklostojana Železna studnička - Mestské lesy, výmena pumpy Kamzík. Komunikácia média. Cykloodpočívadlá Kamzík, Spariská, altánky a lavičky.
4 e) podpora vzdelávania 948,71 Komunikácia a vzdelávanie verejnosti v oblasti životného prostredia a ochrany prírody, lesného hospodárstva a dopadov na životné prostredie. Pravidelná komunikácia s verejnosťou so zameraním najmä na návštevníkov bratislavských lesov a lesov na území BSK. Komunikácia realizovaných projektov, vzdelávanie a edukácia detí a mládeže, náučné tabule. Online komunikácia - články, letáky, fotookumentácia.
Spolu: 16846.93