Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 94/2021
  • Kapitola:
  • Špecifikácia prijatého podielu zaplatenej dane z príjmov
  • Podanie:
  • Zverejnenie špecifikácie použitia prijatého podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb
  • Deň vydania:
  • 18.5.2021
  • Značka:
  • S001367
Prijímateľ podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb:
Nadácia
Názov: Nadácia Televízie Markíza
Sídlo: Bratislavská 1/a, 84356 Bratislava
IČO: 37925270
SID:
zverejňuje podľa § 50 ods. 13 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov tieto údaje o špecifikácii použitia podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb
za rok: 2018
prijate v roku: 2019
Účel použitia podielu zaplatenej dane Výška použitého podielu zaplatenej dane na tento účel (EUR) Spôsob použitia podielu zaplatenej dane
1 c) poskytovanie sociálnej pomoci 1500 Veronika Al Tinawi: finančná pomoc pre rodinu v nepriaznivej finančnej situácii na úhradu nákladov spojených s režijnými nákladmi na každodenný život.
2 c) poskytovanie sociálnej pomoci 1500 Miroslava Behulová: finančná pomoc pre rodinu v nepriaznivej finančnej situácii na úhradu nákladov spojených s režijnými nákladmi na každodenný život.
3 c) poskytovanie sociálnej pomoci 1500 Mária Smolárová: finančná pomoc pre rodinu v nepriaznivej finančnej situácii na úhradu nákladov spojených s režijnými nákladmi na každodenný život.
4 c) poskytovanie sociálnej pomoci 1000 Organizácia muskulárnych dystrofikov v SR: poskytnutie finančného daru na projekt "Tábor snov pre deti so svalovou dystrofiou" s účelom poskytnutia sociálnej pomoci.
5 b) podpora a rozvoj športu 5000 HK Ružinov mládež o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Súťažné zápasy hokejového klubu HK Ružinov" s účelom podpory a rozvoja telesnej kultúry.
6 e) podpora vzdelávania 1000 Výcviková škola pre vodiace a asistenčné psy o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Psy pre deti s poruchou autistického centra" s účelom podpory vzdelávania.
7 c) poskytovanie sociálnej pomoci 2000 Autistické centrum ANDREAS: poskytnutie finančného daru na projekt "Podpora špecializovaných terapií pre deti a mladých ľudí s autizmom" s účelom poskytnutia sociálnej pomoci.
8 c) poskytovanie sociálnej pomoci 1000 Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska: poskytnutie finančného daru na projekt "Biela pastelka 2020" s účelom poskytnutia sociálnej pomoci.
9 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 10000 Národný ústav detských chorôb deťom o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Prístrojové vybavenie Fyziatricko-rehabilitačného oddelenia NÚDCH" s účelom ochrany a podpory zdravia.
10 b) podpora a rozvoj športu 1000 Detské centrum Hrajko: poskytnutie finančného daru na projekt "Pohybom rozvíjame detskú osobnosť" s účelom podpory a rozvoja telesnej kultúry.
11 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1000 Národný ústav detských chorôb deťom o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Zakúpenie odstredivky materského mlieka pre Laktárium" s účelom ochrany a podpory zdravia.
12 c) poskytovanie sociálnej pomoci 1000 Okáčik o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Svet s tebou ma baví 9.ročník - celoslovenský projekt" s účelom poskytnutia sociálnej pomoci.
13 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 10000 Dieťa v nemocnici n.o.: poskytnutie finančného daru na projekt "Zakúpenie inkubátorov pre novorodencov pre Odd. neonat. a intenzívnej medicíny v DFN Košice" s účelom ochrany a podpory zdravia.
14 e) podpora vzdelávania 1000 Srdce autizmu o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Tréningový program pre rodičov na čakacej listine" s účelom podpory vzdelávania.
15 b) podpora a rozvoj športu 1000 Športom k radosti o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Winners games 2020 - Moskva" s účelom podpory a rozvoja telesnej kultúry.
16 c) poskytovanie sociálnej pomoci 10000 Klub priateľov Detskej nemocnice v BB: poskytnutie finančného daru na projekt "Dáš to!" s účelom poskytnutia sociálnej pomoci.
17 c) poskytovanie sociálnej pomoci 10000 Kolobeh života: poskytnutie finančného daru na projekt "Terapeutické letné pobyty, víkendy a divadlo" s účelom poskytnutia sociálnej pomoci.
18 c) poskytovanie sociálnej pomoci 1000 Plamienok n.o.: poskytnutie finančného daru na projekt "Viac života, menej bolesti" s účelom poskytnutia sociálnej pomoci.
19 e) podpora vzdelávania 3000 Na trati o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Supervízia ABA terapie v špecializovanom zariadení NA trati" s účelom podpory vzdelávania.
20 e) podpora vzdelávania 1000 Úsmev ako dar o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Domovácky parlament" s účelom podpory vzdelávania.
21 c) poskytovanie sociálnej pomoci 1000 Milan Štefánik o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Opri sa o mňa 2020" s účelom poskytnutia sociálnej pomoci.
22 g) ochrana a tvorba životného prostredia 1000 Aliancia združení na ochranu zvierat o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Nájdite sa so zvieratkami z útulku" s účelom ochrany a tvorby životného prostredia.
23 b) podpora a rozvoj športu 1000 Atletický legionársky klub o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Letný športový tábor" s účelom podpory a rozvoja telesnej kultúry.
24 c) poskytovanie sociálnej pomoci 2000 Návrat o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Jediný domov pre dieťa je rodina" s účelom poskytnutia sociálnej pomoci.
25 c) poskytovanie sociálnej pomoci 3000 Klub detskej nádeje o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Letný KDN tábor pre deti s kardiologickým ochorením a ich súrodencov" s účelom poskytnutia sociálnej pomoci.
26 e) podpora vzdelávania 10000 Deťom s rakovinou n.o.: poskytnutie finančného daru na projekt "Vzdelávanie personálu KDHAO" s účelom podpory vzdelávania.
27 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5000 Klub cystickej fibrózy o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Zakúpenie inhalačných setov pre pacientov s CF v centrách CF" s účelom ochrany a podpory zdravia.
28 c) poskytovanie sociálnej pomoci 1000 Detský fond SR o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt " Konto bariéry" s účelom poskytnutia sociálnej pomoci.
29 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3300 Milan Findura: poskytnutie finančného daru daru na projekt "Lianka a jej túžba chodiť" s účelom ochrany a podpory zdravia.
30 c) poskytovanie sociálnej pomoci 1000 Nadácia Bátor Tábor Slovakia: poskytnutie finančného daru na projekt "Letný medzinárodný tábor zážitkovej terapie pre slovenské a české onkologicky choré deti a mládež" s účelom poskytnutia sociálnej pomoci.
31 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2500 Národný ústav detských chorôb deťom o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Termokamerový systém pre NÚDCH" s účelom ochrany a podpory zdravia.
32 i) organizovanie a sprostredkovanie dobrovoľníckej činnosti 1000 Spoločnosť detskej onkológie Košice o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Ozdravno-oddychové pobyty pre pacientov z detskej onkológie Košice s názvom Štvorlístok" s účelom organizovanie a sprostredkovanie dobrovoľníckej činnosti.
33 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3000 Nadácia ADELI: poskytnutie finančného daru na projekt "Rehabilitačný pobyt pre Viktora Šubu" s účelom ochrany a podpory zdravia.
34 c) poskytovanie sociálnej pomoci 27000 Asociácia poskytovateľov sociálnych služieb v SR o.z.: poskytnutie finančného daru na projekt "Pomoc matkám s deťmi v núdzi" s účelom poskytnutia sociálnej pomoci . Dar sa viaže na TV program Spolu pre Slovensko.
35 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2500 Ján Grujbár: poskytnutie finančného daru na projekt "Krištof Grujbár" s účelom ochrany a podpory zdravia.
36 e) podpora vzdelávania 758,40 MADE BY VACULÍK: uhr. fa za agentúrne práce pri príprave insightov a návrh kvalitatívneho prieskumu pre projekt Nadácie Markíza zameraný na problematiku šikany s názvom „Odpíšeme ti“..
37 e) podpora vzdelávania 5171,04 MADE BY VACULÍK: uhr. fa za zrealizovanie kvalitatívneho prieskumu pre projekt Nadácie Markíza zameraný na problematiku šikany s názvom „Odpíšeme ti“.
38 e) podpora vzdelávania 28830,25 MADE BY VACULÍK: uhr. fa za agentúrne práce pri príprave kampane pre projekt Nadácie Markíza zameraný na problematiku šikany s názvom „Odpíšeme ti“.
39 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 200 LeRi s.r.o.: uhr. fa za moderátorské služby pri príprave štyroch videí pre rodičov a deti a pre projekt Nadácie Markíza „Pomôžme spolu“ zameraný na problematiku sanácie následkov pandémie koronavírusu.
40 e) podpora vzdelávania 200 LeRi s.r.o.: uhr. fa za moderátorské služby pri príprave štyroch videí pre rodičov a deti a pre projekt Nadácie Markíza zameraný na problematiku prevencie a riešenia následkov šikany medzi deťmi.
41 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 200 PSYCHOEDUKÁCIA: uhr. fa za psychologické a poradenské služby pri príprave štyroch videí pre rodičov a deti a pre projekt Nadácie Markíza „Pomôžme spolu“ zameraný na problematiku sanácie následkov pandémie koronavírusu.
42 e) podpora vzdelávania 2784 News and Media Holding a.s.: uhr. faktúr za inzerciu pre projekt "Odpíšeme ti" zameraný na boj proti šikanovaniu.
43 e) podpora vzdelávania 6420 2muse s.r.o.: uhr. fa za zrealizovanie kvantitatívneho ad hoc prieskumu pre projekt Nadácie Markíza zameraný na problematiku šikanovania s názvom „Odpíšeme ti“ - zmeranie východiskového stavu pred spustením kampane podľa dohodnutých
Spolu: 173363.69