Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 78/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 26.4.2021
  • Značka:
  • K018862
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Gloneková Lucia
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Nová ulica 267, 03203 Liptovský Ján
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 27.08.1989
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Ing. Jana Hurinová
Sídlo správcu: Pivovarská 20, 01001 Žilina
Kotakt na správcu : spravca.hurinova@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 9OdK/110/2020 S1849
Spisová značka súdneho spisu : 9OdK/110/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Správca konkurznej podstaty dlžníka Lucia Gloneková, nar. 27.08.1989, trvale bytom Nová ulica 267, 032 03  Liptovský Ján (ďalej len „dlžník“), v súlade s ustanovením § 167p ods. 1 z. č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZKR“), vyhlasuje III. kolo verejného ponukového konania na predaj majetku dlžníka zapísaného v súpise všeobecnej podstaty dlžníka.

Predmet predaja je špecifikovaný v súpise majetku dlžníka a bol zverejnený v Obchodnom vestníku č. 198/2020 dňa 14.10.2020. Predmet predaja je ocenený v súlade s ustanovením § 77 ods. 3 ZKR vlastným odhadom správcu konkurznej podstaty dlžníka. Predmet I. kola verejného ponukového konania tvorí:

Súp. zl. maj. č. 1

Osobné motorové vozidlo RENAULT CLIO THALIA, výrobné číslo: VF1LB0BC529003947, ev. č.: LM345AR, rok výroby: 2003, stav opotrebovanosti: bežné opotrebovanie, platná STK, EK, najazdených 301550 km, súpisová hodnota: 800,- €.

Podmienky verejného ponukového konania:

1. Ponuky sa doručujú písomne na adresu kancelárie správcu: Mgr. Ing. Jana Hurinová, správca, Pivovarská 20, 010 01  Žilina, v zalepenej obálke s označením „Ponukové konanie 9OdK/110/2020 neotvárať!“. Lehota na predkladanie ponúk je 10 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia oznámenia o verejnom ponukovom konaní v obchodnom vestníku, pričom lehota končí posledný deň o 15:00 hod. V prípade, ak koniec lehoty pripadne na deň pracovného pokoja alebo sviatok, je posledným dňom lehoty najbližší nasledujúci pracovný deň o 15:00 hod. Na ponuky, ktoré nebudú správcovi doručené v lehote, správca neprihliada. Ponuky, ktoré nebudú doručené do skončenia lehoty, sa nebudú považovať za riadne doručené, ani keď boli odoslané pred uplynutím lehoty. Záväznú ponuku doručenú správcovi nemožno meniť, dopĺňať ani vziať späť a záujemca je ňou viazaný až do skončenia ponukového konania. Každý záujemca môže predložiť len jednu záväznú ponuku, inak správca všetky ním podané záväzné ponuky odmietne.

2/ V lehote určenej na predkladanie ponúk musí záujemca zložiť zálohu vo výške celej ponúkanej kúpnej ceny na účet správcu SK5983300000002701640800, vedený v peňažnom ústave Fio banka, a.s., pobočka zahraničnej banky, s uvedením VS: 91102020. Na ponuky, pri ktorých nebola v lehote určenej na predkladanie ponúk zložená celá ponúkaná kúpna cena na účet správcu, sa neprihliada.

3/ Podaná ponuka je pre záujemcu záväzná a ponuka musí obsahovať:

a/ označenie súpisových zložiek majetku s uvedením navrhovanej kúpnej ceny v mene euro;

b/ označenie záujemcu (pri právnických osobách a fyzických osobách podnikateľoch obchodné meno, sídlo/miesto podnikania, IČO; u fyzických osôb nepodnikateľov meno priezvisko, trvalý pobyt, rodné číslo a súhlas záujemcu so spracovaním osobných údajov na účely tohto ponukového konania);

c/ doklad preukazujúci právnu subjektivitu záujemcu podnikateľa (výpis z príslušného registra nie starší ako 3 mesiace) alebo kópiu dokladu totožnosti fyzickej osoby nepodnikateľa;

d/ čestné vyhlásenie, že záujemca nemá záväzky ani pohľadávky voči dlžníkovi a že záujemca súhlasí so všetkými podmienkami tohto ponukového konania;

e/ doklad preukazujúci zloženie celej ponúkanej kúpnej ceny na účet správcu podľa bodu 2/;

f/ číslo bankového účtu v tvare IBAN, na ktorý má byť záujemcovi vrátená záloha v prípade neúspešnej ponuky;

g/ ponuka musí byť podpísaná záujemcom resp. osobou oprávnenou konať za záujemcu; pre prípad, že ponuka bude podpísaná zástupcom, je záujemca povinný doložiť splnomocnenie (originál alebo úradne overenú kópiu).

Na ponuky, ktoré nebudú spĺňať vyššie uvedené náležitosti, správca neprihliada. Ponuky budú otvorené a vyhodnotené po uplynutí lehoty na podávanie ponúk, pričom o otváraní a vyhodnotení ponúk správca spíše zápisnicu. Víťazom ponukového konania sa stáva ten záujemca, ktorý pri dodržaní podmienok ponukového konania ponúkne najvyššiu kúpnu cenu. V prípade rovnosti najvyšších ponúk viacerých záujemcov rozhodne žreb správcu. S víťazom ponukového konania správca uzatvorí kúpnu zmluvu a zložená záloha sa započíta na kúpnu cenu. Všetky náklady spojené s kúpou znáša kupujúci. Neúspešným záujemcom správca vráti zložené zálohy na kúpnu cenu. V prípade, že záujemca bude vyhodnotený ako úspešný a napriek tomu odmietne uzavrieť kúpnu zmluvu, správca vyzve na uzatvorenie kúpnej zmluvy záujemcu, ktorý podal najbližšiu ponuku k víťaznej ponuke. V prípade, ak neprejaví záujem, správca zopakuje ponukové konanie. Ponukové konanie bude tiež neúspešné, ak správca neobdrží žiadnu ponuku v určenej lehote, alebo bude existovať iný podstatný dôvod na odmietnutie všetkých doručených ponúk. Správca je oprávnený všetky predložené ponuky odmietnuť, alebo toto ponukové konanie zrušiť bez uvedenia dôvodu. Neúspešným záujemcom správca vráti zložené zálohy na kúpnu cenu.

Mgr. Ing. Jana Hurinová, správca