Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 74/2021
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o dobrovoľnej dražbe
  • Deň vydania:
  • 20.4.2021
  • Značka:
  • X016276
Blackside, a.s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo BS20-09294
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Blackside, a.s.
II. Sídlo/bydlisko Mlynské nivy4882109 Bratislava - mestská časť Ružinov
a) Názov ulice/verejného priestranstva Mlynské nivy
b) Orientačné/súpisné číslo 48
c) Názov obce Bratislava - mestská časť Ružinov d) PSČ 82109
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 6167/B
IV. IČO/ dátum narodenia 48191515
B. Označenie navrhovateľov
1. I. Obchodné meno/meno a priezvisko Blackside, a.s.
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Mlynské nivy
b) Orientačné/súpisné číslo 48
c) Názov obce Bratislava - mestská časť Ružinov d) PSČ 82109
e) Štát Slovenská republika
IV. IČO/ dátum narodenia 48191515
C. Miesto konania dražby Salónik na 1.pochodí, F-TEAM HOTEL, Podtureň Roveň 320, 033 01 Liptovský Hrádok.
D. Dátum konania dražby 18. 05. 2021
E. Čas konania dražby 12:30 hod.
F. Kolo dražby 1.kolo
G. Predmet dražby

súbor vecí

 

LV č.

Okresný úrad

Okres

Obec

Katastrálne územie

521

Liptovský Mikuláš

Liptovský Mikuláš

LIPTOVSKÝ HRÁDOK

Dovalovo

 

Parcely registra "C" evidované na katastrálnej mape:

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera /m2/

965

Zastavaná plocha a nádvorie

117

968

Zastavaná plocha a nádvorie

60

970

Zastavaná plocha a nádvorie

66

Stavby:

Súpisné číslo

Na parcele číslo

Druh a popis stavby

291

970

10 – ROD.DOM

Spoluvlastnícky podiel v 1/1 - účastník právneho vzťahu č. 1.

 

LV č.

Okresný úrad

Okres

Obec

Katastrálne územie

1680

Liptovský Mikuláš

Liptovský Mikuláš

LIPTOVSKÝ HRÁDOK

Dovalovo

 

Parcely registra "E" evidované na katastrálnej mape:

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera /m2/

293/3

Ostatná plocha

19

293/7

Ostatná plocha

8

293/9

Ostatná plocha

3

Spoluvlastnícky podiel v 1/1 - účastník právneho vzťahu č. 1.

 

LV č.

Okresný úrad

Okres

Obec

Katastrálne územie

1679

Liptovský Mikuláš

Liptovský Mikuláš

LIPTOVSKÝ HRÁDOK

Dovalovo

 

Parcely registra "E" evidované na katastrálnej mape:

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera /m2/

293/1

Ostatná plocha

198

Spoluvlastnícky podiel v 1/6 - účastník právneho vzťahu č. 15.

 

Predmet dražby okrem vyššie uvedeného tvoria aj ďalšie stavby a úpravy, ktoré nie sú evidované na LV, ale tvoria príslušenstvo alebo súčasť veci: murovaný sklad, sýpka murovaná – sklad, stodola, vodovodná prípojka, kanalizačná prípojka, NN prípojka, predložené schody.

 

Predmet dražby sa draží ako celok, tak ako „stojí a leží“.

H. Opis predmetu dražby

Rodinný dom s.č. 291  k.u. Dovalovo  

 

Jedná sa o RD s.č.  291 nachádzajúci sa v radovej zástavbe RD v zastavanom území obce Liptovský Hrádok, kat. územie Dovalovo, umiestnený v okrajovej časti obce. RD je zrealizovaný ako  jednopodlažný s podpivničením pod celou zastavanou plochou bez obytného podkrovia. Na základe čestného prehlásenia vlastníka  RD a na základe zistenia pri znaleckej obhliadke bol RD vybudovaný   v roku 1950. Nehnuteľnosť je napojená na verejné rozvody ELI, verejnú kanalizáciu a na verejný    vodovod. Ku dňu znaleckého ohodnotenia bol/je RD  neobývaný.

 

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

V  1. nadzemnom podlaží RD prístupnom cez predložené schody sa nachádzajú tieto miestnosti: zádverie, chodba, izba, kuchyňa, špajza a kúpeľňa s WC. Hlavný vstup do 1.NP RD   zo severovýchod-nej strany dvora cez predložené schody od spoločného dvora. Suterén RD je prístupný z vonkajšej časti dvora a nachádzajú sa v ňom tieto miestnosti: chodba, dielňa, kotolňa a pivnica.  

 

TECHNICKÝ POPIS VYHOTOVENIA RD:

Základy RD sú betónové prekladané kameňom bez izolácie  proti vode. Obvodové murivo   podzemného   podlažia RD je zmiešané - kameň tehla hr. 40-50 cm, murivo nadzemného podlažia je  murované z tehly hr. do  40 cm z  vonkajšej strany fasády s povrchovou úpravou  hladká omietka a z vnútornej strany    povrchové úpravy zo štukovej  omietky.  Okná v RD pôvodné drevené dvojité v suteréne, v 1.NP okná drevené zdvojené. Priečky v RD sú vybudované z tehál. Strop nad suterénom monolitický železobetónový , strop nad  1.NP RD drevený trámový s rovným podhľadom (saš a vápenná omietka). Vnútorné povrchové úpravy stien vápenné štukové. Vykurovanie RD ústredné s kovovými rozvodmi, panelovými plechovými radiátormi a zdrojom tepla je kotol na tuhé palivo v kombinácií s kotlom  elektrickým, ktoré sú umiestnené v kotolni v suteréne RD. Vykurovanie  RD  bolo v čase znaleckej obhliadky mimo prevádzky, nakoľko RD je dlhodobo neobývaný (cca. 2 roky). Podlaha obytnej   miestnosti v RD z PVC na betónový poter.  ELI v  1.NP RD je riešená rozvodmi  220 V. Rozvádzač ELI  umiestnený v zádverí RD a elektromerová skrinka na fasáde RD vedľa vstupu do suterénu. V čase obhliadky bol RD odpojený od ELI so zdemontovaným elektromerom. Strecha RD je sedlová na krove  s krytinou z AZC šablón na latovaní. Klampiarske konštrukcie strechy pozinkované kompletné strechy. Parapety okien z pozinkovaného  plechu. Interiérové dvere hladké na báze dreva plné do kovových zárubní. Vchodové dvere do RD pôvodné drevené. Kúpeľňa v  1.NP  RD vybavená plechovou vaňou, umývadlom a WC s horným splachovaním. Steny kúpeľne s povrchom z keramického obkladu do výšky  1,80 m, podlaha z keramickej dlažby. V kúpeľni je umiestnený otvor na výlez na pôjd so zaveseným kovovým rebríkom. Na stene v špajzy RD je zavesený el. zásobníkový ohrievač TÚV. V RD je zrealizovaný rozvod  studenej a teplej vody   z verejného vodovodu  plastovým  potrubím. Kuchynská linka s drezom a batériou a sporák netvoria predmet dražby. Za kuchynskou linkou a okolo sporáku je   stena obložená keramickým obkladom. Podlaha v kuchyni z PVC. Stavebnotechnický stav  RD  bol v čase znaleckej obhliadky v zanedbanom stave bez vykonávanej údržby. Po posúdení stavebnotechnického stavu RD, kvality jeho vyhotovenia, kvality použitých  materiálov a vzhľadom na zanedbanú údržbu stanovil znalec životnosť RD s odborným odhadom na 95 rokov.

 

Murovaný sklad

Murovaný sklad - drobná stavba bez s.č. vybudovaná v radovej  zástavbe na časti parcely č. 968 vedľa  RD zo severozápadnej strany. Jedná sa o jednu miestnosť sklad prístupný z úrovne terénu zo severovýchodnej strany od parcely č. 972. Základy - bez podmurovky, iba základové pásy. Zvislé nosné konštrukcie - murované z  tehloblokov hrúbky viac ako 30 cm. Vodorovné nosné konštrukcie - stropy - železobetónové, keramické alebo klenuté do oceľových nosníkov. Strecha - krov - hambálkové; krytina strechy na krove - pálené obyčajné jednodrážkové. Úpravy vonkajších povrchov - vápenná hladká omietka, škárované murivo. Úpravy vnútorných povrchov - vápenná hrubá omietka. Výplne otvorov - dvere -  drevené zvlakové;   okná - jednoduché drevené alebo oceľové. Podlaha  -  cementový poter. Vzhľadom na použité materiály a zanedbanú údržbu pri ohodnotení znalec predpokladá životnosť   drobnej stavby na 90 rokov.

 

Sýpka  murovaná  - sklad

Drobná stavba -  sýpka murovanej konštrukcie vybudovaná vedľa stodoly na časti parcely č. 965. Jedná sa o jednu miestnosť sklad obilia - sýpku, ktorá bola/je v čase znaleckej obhliadky mimo prevádzky. Základy - bez podmurovky, iba základové pásy. Zvislé nosné konštrukcie - murované z pálenej tehly, tehloblokov hrúbky nad 15 do 30 cm. Vodorovné nosné konštrukcie - stropy - železobetónové, keramické alebo klenuté do oceľových nosníkov. Strecha - krov - hambálkové; krytina strechy na krove - plechová pozinkovaná. Úpravy vonkajších povrchov - vápenná hrubá omietka alebo náter. Úpravy vnútorných povrchov - vápenná hladká omietka. Výplne otvorov - dvere - oceľové alebo drevené zvlakové. Podlahy - cementový poter. Vnútorné rozvody elektroinštalácie - elektroinštalácia - len svetelná - poistky.  Drobná stavba je bez vnútorného vybavenia. Údržba drobnej stavby v čase obhliadky zanedbaná, ktorá si vyžaduje rekonštrukciu. Vzhľadom na použité materiály a zanedbanú údržbu pri ohodnotení znalec predpokladá životnosť drobnej stavby na 80 rokov.

 

Stodola na p.č. 965

Stodola - drobná stavba je vybudovaná v severnej časti parcely č. 965. Jedná sa o jednu miestnosť   stodola využívanú ako sklad. Základy - bez podmurovky, iba základy pod stĺpikmi alebo pätky pod rohmi  stodoly. Zvislé nosné konštrukcie - drevené stĺpikové jednostranne obité s dreveným plášťom. Strecha - krov - väznicové sedlové, krytina strechy na krove - azbestocementové šablóny na latách. Výplne otvorov - dvere a vráta drevené zvlakové. podlahy hrubé betónové. Drobná stavba je bez vnútorného  vybavenia, bez napojenia na ELI. Údržba drobnej stavby v čase obhliadky priemerná zodpovedajúca jej veku. Vzhľadom na použité materiály a  podpriemernú údržbu pri ohodnotení znalec predpokladá  životnosť drobnej stavby na 80 rokov.

 

Vodovodná prípojka

Vodovodná prípojka z PVC potrubia z obecného vodovodu do RD vybudovaná v roku 1989. Dĺžka   vodovodnej prípojky podľa zamerania pri obhliadke 18 m. 

 

Kanalizačná  prípojka

Kanalizačná prípojka z PVC potrubia z RD do verejnej  kanalizácie vybudovaná v roku 2001 v dĺžke  18,0 m. 

 

NN prípojka

NN prípojka z verejnej siete do RD kábelová vzdušná v dĺžke 21 m, zrealizovaná  v  roku 2001.

 

Predložené schody 

Predložené schody pred vstupom do  1.NP RD zrealizované v roku 1989.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Predmet dražby je v stave primeranom údržbe a veku stavby.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
LV č. 521, k.ú. Dovalovo

Poznámka
Vl.1 Margetaj Ján - Oznámenie o začatí výkonu záložného práva na nehnuteľnosti,Blackside, a.s. ( IČO:48191515 ) - formou predaja na dobrovoľnej dražbe,P-170/2019, Zmluva o postúpení pohľadávok č.0747/2020/CE- Z-3633/2020;

Oznámenie o dobrovoľnej dražbe DU-POS DD 67/2019, ktorá sa koná dňa 30.01.2020 o 10:00 hod., v Lipt. Mikuláši. Dražobník: DUPOS dražobná, spol. s r.o., Tamaškovičova 17, Trnava, P-351/2019,

Vl.1 Margetaj Ján - Oznámenie o konaní opakovanej dobrovoľnej dražby DU-POS DD 67a/2019,DUPOS dražobná,spol.s.r.o.Trnava,/ Blackside, a.s.( IČO:48191515 ) -Z-3633/2020 / P-48/2020 / Dražba sa uskutoční 12.03.2020 o 12:30 hod. v priestoroch Hotela Klar,ul.1.mája 1741/117 Liptovský Mikuláš,salónik S2 na druhom poschodí/

Časť „C“ ŤARCHY:
Záložné právo na tu vedené nehnuteľnosti KN p.č. 965, 968, 970 a stavbu s.č. 291 na p.č.č. 970 v prospech záložného veriteľa: Blackside, a.s.( IČO:48191515 ) v podiele 1/1 na základe záložnej zmluvy číslo: 0324250874, druh pohľadávky: splátkový úver - V 586/2010; Zmluva o postúpení pohľadávok č.0747/2020/CE- Z-3633/2020;

Záložné právo na stavbu s.č. 291 - rod. dom, postavený na parc. KN-C 970 pre Mesto Liptovský Hrádok, č.k.:MLH-S2021/00330, R2021/ 000607, Z-687/2021,

Iné údaje: bez zápisu

LV č. 1680, k.ú. Dovalovo

Poznámka
Vl.1 Margetaj Ján - Oznámenie o začatí výkonu záložného práva na nehnuteľnosti, Blackside, a.s. ( IČO:48191515 ) - formou predaja na dobrovoľnej dražbe,P-170/2019, Zmluva o postúpení pohľadávok č.0747/2020/CE- Z-3633/2020;

Oznámenie o dobrovoľnej dražbe DU-POS DD 67/2019, ktorá sa koná dňa 30.01.2020 o 10:00 hod., v Lipt. Mikuláši. Dražobník: DUPOS dražobná, spol. s r.o., Tamaškovičova 17, Trnava, P-351/2019,

Vl.1 Margetaj Ján - Oznámenie o konaní opakovanej dobrovoľnej dražby DU-POS DD 67a/2019,DUPOS dražobná,spol.s.r.o.Trnava,/ Blackside, a.s.( IČO:48191515 ) -Z-3633/2020 / P-48/2020 /Dražba sa uskutoční 12.03.2020 o 12:30 hod. v priestoroch Hotela Klar,ul.1.mája 1741/117 Liptovský Mikuláš,salónik S2 na druhom poschodí/

Časť „C“ ŤARCHY:
Záložné právo na tu vedené nehnuteľnosti KN p.č. 293/3, 293/7, 293/9 v prospech záložného veriteľa: Blackside, a.s.( IČO:48191515 ) v podiele 1/1 na základe záložnej zmluvy číslo: 0324250874, druh pohľadávky: splátkový úver - V 586/2010; Zmluva o postúpení pohľadávok č.0747/2020/CE- Z-3633/2020;

Iné údaje: bez zápisu

LV č. 1679, k.ú. Dovalovo - len účastník právneho vzťahu 15

Poznámka
Vl.15 Margetaj Ján - Oznámenie o začatí výkonu záložného práva na nehnuteľnosti,Blackside, a.s. ( IČO:48191515 ) - formou predaja na dobrovoľnej dražbe,P-170/2019, Zmluva o postúpení pohľadávok č.0747/2020/CE- Z-3633/2020;

Vl.15 Margetaj Ján - Oznámenie o dobrovoľnej dražbe DU-POS DD 67/2019, ktorá sa koná dňa 30.01.2020 o 10:00 hod., v Lipt. Mikuláši. Dražobník: DUPOS dražobná, spol. s r.o., Tamaškovičova 17, Trnava, P-351/2019,

Vl.15 Margetaj Ján - Oznámenie o konaní opakovanej dobrovoľnej dražby DU-POS DD 67a/2019,DUPOS dražobná,spol.s.r.o.Trnava, /Blackside, a.s.( IČO:48191515 ) -Z-3633/2020 / P-48/2020 / Dražba sa uskutoční 12.03.2020 o 12:30 hod. v priestoroch Hotela Klar,ul.1.mája 1741/117,Liptovský Mikuláš,salónik S2,na druhom poschodí/

Časť „C“ ŤARCHY:
Záložné právo na tu vedené nehnuteľnosti KN p.č. 293/1 v prospech záložného veriteľa: Blackside, a.s.( IČO:48191515 ) v podiele 1/6 na základe záložnej zmluvy číslo: 0324250874, druh pohľadávky: splátkový úver - V 586/2010; Zmluva o postúpení pohľadávok č.0747/2020/CE- Z-3633/2020;

Iné údaje: bez zápisu
J. Spôsob stanovenia ceny predmetu dražby
Znalecký posudok:
Číslo znaleckého posudku: 310/2020, Meno znalca: Ing. Pavel Jurko, Dátum vyhotovenia: 23.11.2020, Všeobecná cena odhadu [EUR]:
16 900,00 EUR
K. Najnižšie podanie 16900,- EUR
L. Minimálne prihodenie 300,- EUR
M. Dražobná zábezpeka a) výška 3000,- EUR
b) spôsob zloženia dražobnej zábezpeky Účastník dražby je povinný zložiť dražobníkovi alebo do notárskej úschovy dražobnú zábezpeku v peniazoch alebo vo forme bankovej záruky s preukázaním potvrdenia o úhrade týmto alebo zákonom povoleným spôsobom. Dražobnú zábezpeku nie je možné zložiť šekom ani platobnou kartou.
c) doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky Výpis z bankového účtu o úhrade dražobnej zábezpeky v prospech účtu dražobníka, potvrdenie o vklade dražobnej zábezpeky na bankový účet dražobníka v hotovosti, príjmový pokladničný doklad vystavený dražobníkom, banková záruka, zápisnica o notárskej úschove.
d) lehota na zloženie dražobnej zábezpeky Dražobnú zábezpeku možno zložiť do otvorenia dražby u dražobníka.
e) vrátenie dražobnej zábezpeky Dražobník vráti účastníkovi dražby, ktorý predmet dražby nevydražil, dražobnú zábezpeku alebo listinu preukazujúcu vydanie bankovej záruky bez zbytočného odkladu po skončení dražby alebo po upustení od dražby. V prípade, že dôjde k zmareniu dražby; t.z. vydražiteľ neuhradí v stanovenej lehote cenu, dosiahnutú vydražením, dražobná zábezpeka zložená vydražiteľom vrátane jej príslušenstva sa použije na úhradu nákladov zmarenej dražby. Ak sa koná opakovaná dražba, zúčtuje sa zostávajúca časť dražobnej zábezpeky zložená vydražiteľom, ktorý spôsobil zmarenie dražby, na náklady opakovanej dražby. Po úhrade nákladov zmarenej dražby a opakovanej dražby sa zostávajúca časť vráti vydražiteľovi, ktorý spôsobil zmarenie dražby. Vydražiteľ, ktorý spôsobil zmarenie dražby, je povinný na vyzvanie dražobníka uhradiť tú časť nákladov dražby, ktorú nepokrýva dražobná zábezpeka ním zložená; to platí aj pre náklady opakovanej dražby, konanej v dôsledku zmarenia predchádzajúcej dražby vydražiteľom.
N. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením
Vydražiteľ je povinný uhradiť cenu dosiahnutú vydražením najneskôr do 15 dní odo dňa skončenia dražby v hotovosti do pokladne dražobníka alebo bezhotovostným prevodom alebo vkladom na účet dražobníka, IBAN: SK52 0900 0000 0051 1069 2581, SWIFT (BIC): GIBASKBX, vedený v Slovenská sporiteľňa, a.s., variabilný symbol (VS): 2009294 (uvedenie sa v referencii platiteľa).
Dražobná zábezpeka sa vydražiteľovi započítava do ceny dosiahnutej vydražením, to neplatí v prípade, ak bola dražobná zábezpeka vydražiteľom zložená vo forme bankovej záruky.
O. Obhliadka predmetu dražby (dátum) Obhliadka 1: 03.05.2021 o 11:00 hod. Obhliadka 2: 10.05.2021 o 11:00 hod.
Miesto obhliadky stretnutie záujemcov o obhliadku predmetu dražby sa uskutoční pred rodinným domom s.č. 291 (časť Dovalovo), obec LIPTOVSKÝ HRÁDOK, okr. Liptovský Mikuláš. Lokalizácia predmetu dražby cez GPS: 49°03'03.4"N 19°45'41.7"E.
Organizačné opatrenia Bližšie informácie a pokyny na tel.: 0917 958 655, prípadne na email: vasko@blackside.sk.
P. Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby
Vlastnícke právo k predmetu dražby prechádza na vydražiteľa udelením príklepu a po uhradení ceny dosiahnutej vydražením. Užívacie právo prechádza na vydražiteľa odovzdaním predmetu dražby zápisnicou o odovzdaní.
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
Predmet dražby odovzdá predchádzajúci vlastník po predložení osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa.
Dražobník odovzdá vydražiteľovi po zaplatení vydraženej ceny predmet dražby a listiny, ktoré osvedčujú vlastnícke právo a sú nevyhnutné na nakladanie s predmetom dražby alebo osvedčujú iné práva vydražiteľa k predmetu dražby bez zbytočného odkladu a vydražiteľ prevzatie písomne potvrdí.
Ak ide o nehnuteľnosť, podnik alebo jeho časť, odovzdá predchádzajúci vlastník predmet dražby na základe predloženia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa bez zbytočných prieťahov. O odovzdaní predmetu dražby spíše dražobník zápisnicu.
Predchádzajúci vlastník odovzdá vyprataný predmet dražby, kľúče od dverí, vrát, ovládače od diaľkovo ovládaných brán a dokumenty ako sú kolaudačné rozhodnutia, geometrické plány, nájomné zmluvy a spoločne s vydražiteľom si navzájom potvrdia konečné stavy na meračoch médií.
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
T. Notár
a) titul JUDr.
b) meno Erika
c) priezvisko Szórádová
d) sídlo Seberíniho 1, 82103 Bratislava