OBCHODNÉ MENO: RESTAURANTE PERUANO s.r.o. |
ODDIEL: Sro |
VLOŽKA ČÍSLO: 55202/B |
SÍDLO: Názov ulice/verejného priestranstva a orientačné číslo (príp. súpisné číslo): Sv. Vincenta 2 , Názov obce: Bratislava, PSČ: 821 03 |
IČO: 44 477 031 |
DEŇ ZÁPISU: 31.10.2008 |
PRÁVNA FORMA: Spoločnosť s ručením obmedzeným |
PREDMET PODNIKANIA (ČINNOSTI) |
1. pohostinská činnosť a výroba hotových jedál pre výdajne, |
2. kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod), |
3. sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb, |
4. poskytovanie skužieb rýchleho občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu, |
5. prenájom hnuteľných vecí, |
6. organizovanie športových, kultúrnych a iných spoločenských podujatí, |
7. ozvučovanie kultúrnych a spoločenských podujatí, |
8. prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom, |
ŠTATUTÁRNY ORGÁN: konateľ |
Meno a priezvisko: Mgr. Carlos Arturo Sotelo Zumarán, Bydlisko: Názov ulice/verejného priestranstva a orientačné číslo (príp. súpisné číslo): Sv. Vincenta 5849/2, Názov obce: Bratislava, PSČ: 821 03 , Dátum narodenia: 27.02.1966, Deň vzniku funkcie: 31.10.2008 |
Spôsob konania štatutárneho orgánu v mene spoločnosti s ručením obmedzeným: V mene spoločnosti koná každý konateľ samostatne. |
SPOLOČNÍCI |
Meno a priezvisko: Mgr. Carlos Arturo Sotelo Zumarán, Bydlisko: Názov ulice/verejného priestranstva a orientačné číslo (príp. súpisné číslo): Sv. Vincenta 5849/2, Názov obce: Bratislava, PSČ: 821 03 , Dátum narodenia: 27.02.1966 |
Výška vkladu: 6 640,000000 EUR, Rozsah splatenia: 6 640,000000 EUR |
VÝŠKA ZÁKLADNÉHO IMANIA: 6 640,000000 EUR |
ROZSAH SPLATENIA ZÁKLADNÉHO IMANIA: 6 640,000000 EUR |
ĎALŠIE PRÁVNE SKUTOČNOSTI |
INÉ ĎALŠIE PRÁVNE SKUTOČNOSTI |
1. Obchodná spoločnosť bola založená spoločenskou zmluvou zo dňa 20.10.2008 v zmysle §§ 105 – 153 Zák. č. 513/1991 Zb. v znení neskorších predpisov. |
2. Zápisnica z mimoriadneho valného zhromaždenia zo dňa 30.01.2014. |