Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 20/2021
  • Kapitola:
  • Predaj majetku
  • Podanie:
  • Predaj majetku - likvidátor
  • Deň vydania:
  • 1.2.2021
  • Značka:
  • X003114
Likvidátor :
Meno : JUDr. Stanislav Demčák
Bydlisko : Kukučínova 2044/5, 06901 Snina Slovensk8 republika
Spoločnosti
Obchodné meno : Ener group, a.s. v likvidácii
Sídlo : Šalviova 50, 821 01 Bratislava
IČO : 44079354
Vyhlasuje :

VYHLÁSENIE PONUKOVÉHO KONANIA

JUDr. Stanislav Demčák (ďalej len „vyhlasovateľ ponukového konania") ako likvidátor obchodnej spoločnosti Ener group, a.s. v likvidácii, sídlo: Šalviova 50, 821 01 Bratislava, IČO: 44 079 354 vyhlasuje nasledujúce ponukové konanie:

 

PREDMET PONUKOVÉHO KONANIA:

Obchodný podiel spoločnosti Ener group, a.s. v likvidácii v obchodnej spoločnosti Proer, s.r.o., sídlo: Palárikova 1, 917 01 Trnava, IČO: 52 687 856, ktorý zodpovedá splatenému peňažnému vkladu vo výške 2.500,- € k základnému imaniu vo výške 8.333,- € (30 %). Pre podrobnejšie informácie kontaktujte likvidátora emailom na emailovej adrese: skpdemcak@gmail.com

 

PREDKLADANIE PONÚK:

Lehota na predkladanie ponúk je 10 dní odo dňa zverejnenia tohto oznámenia o vyhlásení ponukového konania v Obchodnom vestníku. Možnosť predkladať ponuky končí v posledný deň lehoty na predkladanie ponúk. Záujemca doručí svoju ponuku poštou na adresu: JUDr. Stanislav Demčák, Štefánikova 8, 811 05 Bratislava, v zalepenej obálke s výrazným označením "ZÁVÄZNÁ PONUKA - ENER GROUP - NEOTVÁRAŤ". Ponuka musí mať písomnú formu, musí byť v slovenskom jazyku a musí obsahovať:

a) meno a priezvisko, dátum narodenia, trvalý pobyt alebo názov alebo obchodné meno, sídlo alebo miesto podnikania a identifikačné číslo záujemcu, ak je pridelené, telefónne číslo a e-mail záujemcu,

b) navrhovanú celkovú kúpnu cenu za predmet ponukového konania v eurách (ponuka musí byť určitá a zrozumiteľná a musí v nej byť riadne prejavená vôľa záujemcu urobiť záväznú ponuku na predmet ponukového konania),

c) dátum a vlastnoručný podpis záujemcu.

Vyhlasovateľ ponukového konania otvorí riadne doručené ponuky v deň nasledujúci po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk. V prípade, ak ponuka neobsahuje niektorú z náležitostí, vyhlasovateľ ponukového konania môže rozhodnúť o jej vylúčení z ponukového konania.

 

PODMIENKY PONUKOVÉHO KONANIA:

Každý záujemca môže predložiť v ponukovom konaní iba jednu ponuku. Po doručení ponuky je záujemca touto ponukou viazaný. Na ponuky doručené vyhlasovateľovi ponukového konania po uplynutí lehoty určenej na predkladanie ponúk sa v ponukovom konaní neprihliada. Vyhlasovateľ ponukového konania si vyhradzuje právo neprijať žiadnu z predložených ponúk ako aj právo kedykoľvek zrušiť ponukové konanie. Oznámenie o prijatí vybranej ponuky vyhlasovateľ ponukového konania odošle iba víťaznému záujemcovi. Víťazný záujemca sa zaväzuje uzatvoriť s vyhlasovateľom ponukového konania zmluvu o predaji obchodného podielu v lehote stanovenej vyhlasovateľom ponukového konania v písomnom oznámení podľa predchádzajúcej vety (lehota nemôže byť kratšia ako 5 dní). Náklady spojené s prípravou a predložením ponuky znáša záujemca. Kritériom pre určenie najlepšej ponuky v ponukovom konaní je najvyššia ponúknutá kúpna cena za predmet ponukového konania. 

Toto ponukové konanie nie je verejným návrhom na uzavretie zmluvy podľa § 276 a nasl. ObZ, ani obchodnou verejnou súťažou podľa § 281 a nasl. ObZ.