Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 7/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 13.1.2021
  • Značka:
  • K001703
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Janičinová Martina
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Krahule 125, 96701 Kremnica
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 13.01.1983
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Slavomír Jančiar
Sídlo správcu: Nám. SNP 70/36, 96001 Zvolen
Kotakt na správcu : spravca@janciar.sk, 0915/812 104
Spisová značka správcovského spisu : 2OdK/464/2020 S1614
Spisová značka súdneho spisu : 2OdK/464/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Uznesením Okresného súdu v Banskej Bystrici č. k. 2OdK/464/2020 zo dňa 20.10.2020, zverejneným v Obchodnom vestníku č. 207/2020 dňa 27.10.2020, bol vyhlásený konkurz na majetok dlžníka: Martina Janičinová, nar. 13. 01. 1983, trvale bytom Krahule 125, 967 01 Kremnica (ďalej v texte aj ako „dlžník“) a do funkcie správcu dlžníka bol ustanovený správca: Mgr. Slavomír Jančiar, so sídlom kancelárie Nám. SNP 70/36, 960 01 Zvolen, značka správcu S1614 (ďalej v texte aj ako „správca“).

Správca dlžníka týmto vyhlasuje v zmysle ustanovenia § 167p a § 167q Zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov ponukové konanie na speňaženie majetku vo vlastníctve dlžníka:

1. KOLO PONUKOVÉHO KONANIA

Predmet ponukového konania – premet speňažovania (iná majetková hodnota, ktorá sa ponúka na odplatný prevod): Obchodný podiel dlžníka v obchodnej spoločnosti: KRC finance s.r.o., so sídlom: Trnavská cesta 70, Bratislava 821 02, SR, IČO: 36 832 774, zapísanej v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Vložka číslo: 47893/B, Oddiel: Sro, pričom sa jedná o spoločnosť s jedným spoločníkom.

Obchodný podiel je zapísaný do súpisu všeobecnej podstaty ako súpisová zložka majetku dlžníka č. 1, ktorá bola zverejnená v Obchodnom vestníku č. 4/2021 dňa 08.01.2021, pod č. K00805.

Súpisová hodnota majetku: 1,- €

A. Podrobnejšie informácie ohľadom Predmetu speňažovania poskytne správca telefonicky na tel. čísle +421 915 812 104 alebo e-mailom prostredníctvom adresy: spravca@janciar.sk.

B. Písomnú cenovú ponuku je potrebné doručiť do kancelárie správcu na adresu: Mgr. Slavomír Jančiar, Nám. SNP 70/36, 960 01 Zvolen, v zalepenej obálke s označením: „PONUKA – 2OdK/464/2020 - NEOTVÁRAŤ“ v lehote na predkladanie ponúk, ktorá sa určuje na 10 (desať) kalendárnych dní odo dňa zverejnenia oznamu o vyhlásení verejného ponukového konania v Obchodnom vestníku SR. Lehota začína plynúť nasledujúcim dňom odo dňa zverejnenia tohto oznamu o vyhlásení verejného ponukového konania v Obchodnom vestníku SR a končí jej desiatym kalendárnym dňom o 16:00 hod.; v prípade, že koniec lehoty pripadne na deň pracovného pokoja, predĺži sa koniec lehoty na najbližší pracovný deň o 16:00 hod.

Podmienkou podania ponuky je zloženie zálohy (preddavku) na celú ponúknutú odplatu za nadobudnutie Obchodného podielu na účet správcu, pričom záloha musí byť pripísaná na účet správcu najneskôr v posledný deň lehoty na doručovanie ponúk. Prihliada sa iba na tie ponuky, kde bola záloha na celú ponúknutú odplatu za nadobudnutie Obchodného podielu riadne v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet správcu. Účtom správcu pre účely zloženia zálohy sa rozumie bankový účet vedený v mBank S.A., pobočka zahraničnej banky, č. ú. IBAN: SK74 8360 5207 0042 0621 7211, BIC (SWIFT): BREXSKBX. Do poznámky k transakcii sa uvedú identifikačné údaje záujemcu a do variabilného symbolu sa uvedie: „24642020“.

C. Každý záujemca môže predložiť len jednu ponuku na predmet speňažovania. V prípade predloženia viacerých ponúk toho istého záujemcu, správca prihliada iba na ponuku, ktorá bola doručená do kancelárie správcu ako posledná, pričom, na predošlé ponuky toho istého záujemcu sa neprihliada. Ponuka musí byť doručená (poštou, osobne, kuriérom) najneskôr v posledný deň lehoty určenej v písm. B) do 16:00 hod. Ponuka nesmie obsahovať podmienky, výhrady alebo akékoľvek iné ustanovenia, ktoré odporujú podmienkam verejného ponukového konania uvedeným v tomto oznámení uverejnenom v Obchodnom vestníku SR.

 D. Záväzná ponuka na nadobudnutie (odplatný prevod) Predmetu speňažovania musí obsahovať:

1. Označenie záujemcu (obchodné meno, sídlo, IČO, zápis v zákonnom registri; u fyzických osôb meno, priezvisko, rodné priezvisko, dátum narodenia, štátne občianstvo, bydlisko/miesto podnikania, rodné číslo/IČO, zápis v príslušnom zákonnom registri, prípadne telefonický a emailový kontakt);

2. Originál alebo úradne overenú kópiu aktuálneho výpisu z obchodného, živnostenského alebo iného zákonného registra, nie staršie ako 3 mesiace od okamihu predloženia ponuky;

3. Návrh výšky odplaty za nadobudnutie (odplatný prevod) Obchodného podielu;

4. Číslo účtu záujemcu, na ktorý mu má byť vrátená zložená záloha v prípade neúspechu v ponukovom konaní;

5. Súhlas so spracovaním osobných údajov záujemcu pre účely verejného ponukového konania;

6. Vyhlásenie, že záujemca je oprávnený nadobudnúť prevádzaný obchodný podiel;

7. Podpis záujemcu, ktorý musí byť úradne osvedčený.

E. Ponuky, ktoré nebudú mať náležitosti uvedené v písm. D.; ponuky, ktoré nebudú doručené do skončenia lehoty na predkladanie ponúk; neúplné ponuky; resp. ponuky, vo vzťahu ku ktorým nebola záloha na celú ponúknutú odplatu za nadobudnutie Obchodného podielu v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet určený správcom riadne a včas, je správca oprávnený vyradiť z vyhodnotenia.

F. Jednotlivé ponuky budú otvorené a vyhodnotené správcom, a to v lehote 7  dní po uplynutí lehoty na podávanie ponúk v kancelárii správcu.

G. Správca spomedzi ponúk, na ktoré sa prihliada a ktoré neboli vyradené z vyhodnotenia, vyberie ponuku toho záujemcu, ktorý navrhne najvyššiu celkovú odplatu za Predmet speňažovania. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu.

H. Víťaz ponukového konania je povinný zabezpečiť na svoje náklady všetky právne dokumenty, ktoré sú potrebné na zápis nového spoločníka v obchodnej spoločnosti do Obchodného registra SR. V prípade, že víťaz ponukového konania nepredloží správcovi ani na jeho výzvu všetky právne dokumenty, ktoré sú potrebné na zápis nového spoločníka v obchodnej spoločnosti do Obchodného registra SR, je správca oprávnený ponukové konanie zrušiť. Víťaza ponukového konania správca vyzve na uzatvorenie Zmluvy o prevode obchodného podielu v lehote 14 dní, ako mu budú zo strany víťaza ponukového konania doručené všetky právne dokumenty, ktoré sú potrebné na zápis nového spoločníka v obchodnej spoločnosti do Obchodného registra SR. Víťazom ponukového konania uhradená záloha (preddavok) na celú ponúknutú odplatu za nadobudnutie Obchodného podielu sa započíta na úhradu zmluvnej odplaty za nadobudnutie Obchodného podielu. Všetky súdne poplatky spojené so zápisom zmien v Obchodnom registri SR, ako aj poplatky spojené s overovaním podpisov na vyhotoveniach zmlúv a iných listín, bude hradiť výlučne víťaz ponukového konania.  

I. Správca si vyhradzuje právo odmietnuť niektoré alebo všetky predložené ponuky (napr. z dôvodu nízkej výšky ponúknutej odplaty za nadobudnutie Obchodného podielu) alebo ponukové konanie kedykoľvek zrušiť (napr. z dôvodu bezodkladného nepredloženia všetkých listín potrebných na zápis nového spoločníka v obchodnej spoločnosti do Obchodného registra SR, neuhradenia súdnych poplatkov resp. poplatkov za overenie podpisu, nemožnosť prevodu obchodného podielu, atď.).

J. Neúspešným záujemcom bude záloha na ponúknutú odplatu za nadobudnutie Obchodného podielu vrátená bezhotovostným prevodom na záujemcom označený účet.

K. Správca upozorňuje záujemcov o nadobudnutie predmetu speňažovania na právo oprávnených osôb vykúpiť majetok z konkurznej podstaty za podmienok ustanovených v ust. § 167r ZKR, a to úhradou správcovi na bankový účet vedený v mBank S.A., pobočka zahraničnej banky, č. ú. IBAN: SK74 8360 5207 0042 0621 7211, BIC (SWIFT): BREXSKBX, s uvedením variabilného symbolu: „924642020“.

Mgr. Slavomír Jančiar, správca