Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 6/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 12.1.2021
  • Značka:
  • K001277
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Rigó Marcel
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Čakany 123, 93040 Čakany
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 28.05.1984
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Ing. Lucia Sandtner PhD.
Sídlo správcu: Sadová 3/A, 90501 Senica
Kotakt na správcu : sandtner.lucia@azet.sk, 0905/901 757, 0904/361 002
Spisová značka správcovského spisu : 25OdK/239/2020 S1529
Spisová značka súdneho spisu : 25OdK/239/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Rigó Marcel

Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Čakany 123, 930 40 Čakany

IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 28.05.1984

Titul, meno a priezvisko správcu: Ing. Lucia Sandtner, PhD.

Sídlo správcu: Sadová 3/A, 905 01 Senica

Spisová značka správcovského spisu: 25OdK/239/2020

Príslušný konkurzný súd: Okresný súd Trnava

Spisová značka súdneho spisu: 25OdK/239/2020

Druh podania: Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

 

Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Text:

Ing. Lucia Sandtner, PhD. správca konkurznej podstaty dlžníka Marcel Rigó, narodený 28.05.1984, bytom Čakany 123, 930 40 Čakany, vyhlasuje verejné ponukové konanie na speňaženie súpisovej zložky majetku

1.

Obchodný podiel v spoločnosti MaRiSTAV, s.r.o., zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu v Trnave

IČO: 51 428 121

Sídlo: Čakany 123, 930 40 Čakany

Oddiel: s.r.o.

Vložka číslo: 41665/T

Spoluvlastnícky podiel dlžníka: 100%

1. Predmetom verejného ponukového konania je samostatné speňaženie 100% podielu v spoločnosti MaRiSTAV, s.r.o.. Akékoľvek vysvetlenia ohľadne predmetu verejného ponukového konania, jeho priebehu alebo súťažných podmienok podáva výhradne správca, pričom je potrebné ho kontaktovať buď telefonicky na číslo: +421905 901 757 alebo e-mailom na adresu: sandtner.lucia@gmail.com.

2. Záujemca predloží cenovú ponuku v písomnej podobe, a to buď osobne v kancelárii správcu alebo poštou na adresu kancelárie správcu, pričom táto musí byť predložená v uzatvorenej nepoškodenej obálke, na ktorej bude uvedené „NEOTVÁRAŤ – VPK“ spolu so spisovou značkou správcovského spisu v tvare „25OdK/239/2020“. Ponuka musí byť doručená správcovi spôsobom podľa predchádzajúcej vety najneskôr do 01.02.2021 do 15.00 hod. Na neskôr doručené ponuky sa neprihliada.

3. Zábezpeka je vo verejnom ponukovom konaní stanovená na sumu 100,- € a záujemca je povinný ju zložiť na osobitný účet vedený v predmetnom konkurznom konaní v UNIBANKA, a.s ., č. účtu v tvare IBAN: SK39 1111 0000 0011 6734 6008. V prípade, že určený víťaz predmetného verejného ponukového konania neuzatvorí kúpnu zmluvu alebo neuhradí kúpnu cenu v lehote podľa kúpnej zmluvy, správca si ponechá zábezpeku ako paušalizovanú náhradu nákladov a za tým účelom sa zloženie zábezpeky a riadne podanie ponuky záujemcom považuje za uzatvorenie zmluvy o poskytnutí zábezpeky medzi správcom a záujemcom s obsahom zodpovedajúcim týmto podmienkam verejného ponukového konania. Zábezpeku zloženú záujemcom, ktorý nebude označený za víťaza predmetného kola verejného ponukového konania, správca tomuto záujemcovi bezodkladne vráti, a to bezhotovostným prevodom na účet, z ktorého bude zábezpeka podľa tohto bodu poukázaná, resp. na účet písomne oznámený správcovi dotknutým záujemcom.

4. Cenová ponuka záujemcu predstavuje návrh kúpnej ceny bez DPH a spĺňa požadované náležitosti len ak záujemca v rámci cenovej ponuky preukáže finančné zdroje na uhradenie kúpnej ceny výpisom z bankového účtu, vedeného bankou so sídlom v krajine OECD, na ktorom bude dostatok peňažných prostriedkov alebo úverovým prísľubom banky so sídlom v krajine OECD. Súčasťou cenovej ponuky záujemcu musí byť aj potvrdenie o zložení zábezpeky a v prípade zastúpenia záujemcu inou osobou na základe plnomocenstva, je nevyhnutné doložiť toto úradne overené plnomocenstvo, ako nedeliteľnú súčasť cenovej ponuky. Cenová ponuka musí obsahovať návrh kúpnej ceny vyjadrenej konkrétnym číslom, t.j. nie intervalom, resp. akýmkoľvek postupom matematického vyčíslenia navrhovanej kúpnej ceny. Súčasťou cenovej ponuky záujemcu musí byť presná špecifikácia totožnosti záujemcu tak, aby nemohol byť zamenený so žiadnou inou osobou, ďalej v prípade fyzickej osoby nepodnikateľa s trvalým pobytom v Slovenskej republike aj kópiou občianskeho preukazu, v prípade fyzickej osoby bez trvalého pobytu v Slovenskej republike fotokópiou jej pasu a v prípade zahraničnej právnickej osoby preukázaním jej právnej subjektivity prostredníctvom originálu, resp. úradne overenej fotokópie dokladu preukazujúceho jej právnu subjektivitu, ktorý nebude starší ako 3 mesiace. Ak cenová ponuka neobsahuje vyššie uvedené, správca ju odmietne.

5. Otváranie cenových ponúk záujemcov sa uskutoční dňa 08.02.2021 o 10:00 hod. v kancelárii správcu, pričom právo zúčastniť sa ho má každý záujemca, ktorý doručil do kancelárie správcu obálku v súlade s bodom 2 týchto podmienok.

6. Správca môže určiť za víťaza predmetného kola verejného ponukového konania a tým prijať jeho ponuku len takého účastníka, ktorého (i) cenová ponuka obsahuje požadované náležitosti vymedzené v týchto podmienkach a (ii) súčasne je najvyššia spomedzi predložených ponúk. 

7. Lehota na vyhodnotenie cenových ponúk správcom je 10 dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, pričom oznámenie prijatia / odmietnutia cenovej ponuky sa uskutoční písomne, a to poštou na adresu uvedenú v cenovej ponuke, pričom lehota na oznámenie vybranej cenovej ponuky sa považuje za zachovanú, ak bude v posledný deň lehoty dané oznámenie na poštovú prepravu. Ak správca neoznámi záujemcovi, že prijal jeho ponuku v stanovenej lehote, má sa za to, že jeho ponuka nebola prijatá. Ak správca ani jednému zo záujemcov neoznámi, že jeho ponuka bola prijatá, má sa za to, že správca uplatnil právo odmietnuť všetky cenové ponuky.

8. Správca si vyhradzuje právo predmetné kolo verejného ponukového konania kedykoľvek až do jeho skončenia zrušiť alebo odmietnuť všetky predložené cenové ponuky, a to aj bez uvedenia dôvodu. Zrušením predmetného kola verejného ponukového konania sa považujú predložené cenové ponuky za odmietnuté.

9. V prípade, ak správca zruší vyhlásené verejné ponukové konanie alebo ak správca odmietne všetky cenové ponuky, ktoré sú predmetom tohto verejného ponukového konania alebo ak správca odmietne cenovú ponuku záujemcu, nemá záujemca, ktorý sa verejného ponukového konania zúčastnil právo na náhradu škody, ako ani nákladov, ktoré vynaložil v súvislosti s jeho participáciou na danom konaní.

10. Predmetné kolo verejného ponukového konania sa považuje za skončené uzatvorením kúpnej zmluvy, ak nedošlo k jeho skončeniu už skôr podľa týchto podmienok.

Ing. Lucia Sandtner, PhD. správca konkurznej podstaty