Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 232/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 2.12.2020
  • Značka:
  • K087074
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Emergency Service s.r.o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Námestie slobody 12 , 06601 Humenné
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 46863117
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Peter Bartoš
Sídlo správcu: Námestie slobody 2, 06601 Humenné
Kotakt na správcu : judrbartos.spravca@gmail.com, 0908/620 777
Spisová značka správcovského spisu : 1K/10/2020 S1991
Spisová značka súdneho spisu : 1K/10/2020
Druh podania : Oznam o zvolaní schôdze veriteľov

JUDr. Peter Bartoš so sídlom správcovskej kancelárie Námestie slobody 2, 066 01 Humenné, zn. správcu S1991(ďalej len „správca"), správca úpadcu Emergency Service s.r.o., so sídlom Námestie slobody 12, 066 01 Humenné, IČO: 46 863 117, v konkurznom konaní vedenom na Okresnom súde Prešov, pod sp.zn. 1K/10/2020, týmto zvoláva v súlade s ust. § 34 ods. 1) zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZKR“), prvú schôdzu veriteľov na deň 14.01.2021.

Miesto konania: JUDr. Peter Bartoš, Námestie slobody 2, 066 01 Humenné, miestnosť č. 4

Prezentácia: 09.00 hod.
Začiatok schôdze: 09.30 hod. 

Program schôdze: 

1. Otvorenie schôdze veriteľov

2. Správa o činnosti správcu a stave konkurzu 

3. Rozhodovanie o výmene správcu podľa ustanovenia § 36 ZKR 

4. Voľba veriteľského výboru

5. Záver schôdze

Pri prezentácii veritelia - fyzické osoby predložia doklad totožnosti. Veritelia - právnické osoby predložia výpis z obchodného registra alebo iného obdobného registra vedeného podľa osobitného predpisu, nie starší ako 1 mesiac a doklad totožnosti osoby oprávnenej konať na prvej schôdzi veriteľov.

Zástupcovia veriteľov predložia plnú moc alebo poverenie na zastupovanie s dokladom totožnosti a pri zastupovaní právnickej osoby aj jej výpis z obchodného registra alebo iného obdobného registra vedeného podľa osobitného predpisu, nie starší ako 1 mesiac.

Právo účasti na prvej schôdzi veriteľov má každý veriteľ prihlásenej pohľadávky. Právo hlasovať na prvej schôdzi veriteľov má veriteľ, ktorého pohľadávka je v čase konania prvej schôdze veriteľov zistená čo do právneho dôvodu a vymáhateľnosti.

Preventívno-bezpečnostné opatrenia v súvislosti s ochorením COVID – 19

Správca v záujme zamedzenia možnosti šírenia ochorenia COVID – 19 aj s ohľadom na prijaté a aktuálne platné opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v súvislosti s ochorením COVID – 19 oznamuje všetkým účastníkom konkurzného konania a ich zástupcom, že na zvolanej schôdzi veriteľov sú povinní dodržiavať nasledovné preventívno-bezpečnostné a hygienické opatrenia:

  • za každého účastníka konkurzného konania sa na schôdzi veriteľov môže zúčastniť len jedna osoba (priamo veriteľ, resp. jeho zástupca vybavený plnou mocou, prípadne poverením na zastupovanie);
  • pri vstupe do priestorov, v ktorých sa má schôdza veriteľov uskutočniť, pri prezentácii a počas celého trvania schôdze veriteľov je nutné používať vhodné ochranné pomôcky (rúško alebo iný vhodný prostriedok na prekrytie horných dýchacích ciest (úst a nosa), dezinfekčný gél/sprej pred vstupom do priestorov); v prípade nutnosti budú ochranné pomôcky poskytnuté zo strany správcu;
  • pri vstupe do priestorov, v ktorých sa má schôdza veriteľov uskutočniť, pri prezentácii a počas celého trvania schôdze veriteľov je nutné dodržiavať odstup od inej osoby prítomnej na schôdzi veriteľov; tejto požiadavke budú prispôsobené priestory, v ktorých sa má schôdza veriteľov uskutočniť;
  • účastníkom konkurzného konania a ich zástupcom s vekom nad 65 rokov alebo so závažnými (dlhodobými) zdravotnými komplikáciami sa odporúča uprednostniť pred osobnou účasťou na schôdzi veriteľov splnomocnenie svojho zástupcu (osoby s vekom pod 65 rokov a bez zdravotných komplikácii).

V Humennom dňa 27.11.2020

JUDr. Peter Bartoš, správca