Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 224/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 20.11.2020
  • Značka:
  • K083993
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Ivan Šarközi
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Na Sihoti 495/9, 951 06 Vinodol
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 13.10.1959
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Viliam Kolenčík
Sídlo správcu: Cabajská 817/2, 951 48 Jarok
Kotakt na správcu : viliam.kolencik@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 23OdK/173/2020 S 1841
Spisová značka súdneho spisu : 23OdK/173/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Ponukové konanie v zmysle § 167p Zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v znení neskorších predpisov.

Mgr. Viliam Kolenčík, so sídlom kancelárie: Cabajská 817/2, 951 48 Jarok, správca konkurznej podstaty dlžníka dlžníka  Ivan Šarközi, nar. 13.10.1959, bytom Na Sihoti 495/9, 951 06 Vinodol (ďalej len „dlžník“) v súlade s ust. § 167p ZKR vyhlasuje 2.kolo ponukového konania na predaj majetku Dlžníka.

Predmet ponukového konania:

Iná majetková hodnota – súpisová zložka č. 5 zapísaná v súpise všeobecnej podstaty

Bližšie informácie o predmete ponukového konania poskytne správca na emailovej adrese: viliam.kolencik@gmail.com.

Podmienky ponukového konania:

  1. Záväzná ponuka záujemcu musí byť doručená správcovi v zalepenej obálke opatrenej výrazným označením „KONKURZ č.k.: 23OdK/173/2020– ZÁVÄZNÁ PONUKA - NEOTVÁRAŤ“ .
  2. Záväzné ponuky sú záujemcovia povinní zasielať poštou alebo osobne doručiť do podateľne na adresu kancelárie správcu konkurznej podstaty Mgr. Viliam Kolenčík, Cabajská 817/2, 951 48 Jarok.
  3. Lehota na predkladanie ponúk je 10 kalendárnych dní od zverejnenia ponukového konania v Obchodnom vestníku. Ponuky sa považujú za doručené v lehote 10 kalendárnych dní ak budú doručené najneskôr do 13:00 hodiny posledného dňa na predkladanie ponúk. 
  4. Návrh ponuky kúpnej ceny musí spĺňať nasledovné podmienky:
  1. musí byť vyhotovená v slovenskom jazyku,
  2. musí byť vyhotovená v písomnej forme,
  3. musí obsahovať presné označenie záujemcu:
  • pri fyzickej osobe nepodnikateľ - meno, priezvisko, bydlisko, podpis, fotokópia preukazu totožnosti, telefonický kontakt, emailovú adresu,
  • pri fyzickej osobe podnikateľ-  meno, priezvisko, bydlisko, podpis, fotokópia preukazu totožnosti a výpis zo živnostenského alebo iného obchodného registra nie starší ako jeden mesiac, telefonický kontakt, emailovú adresu,
  • pri právnickej osobe obchodné meno, sídlo, IČO, originál výpisu zo živnostenského alebo iného obchodného registra nie starší ako jeden mesiac, podpis štatutárneho (nych) zástupcu (cov) právnickej osoby, telefonický kontakt, emailovú adresu,
  1. musí obsahovať presné označenie predmetu, na ktorý záujemca predkladá ponuku,
  2. musí obsahovať návrh kúpnej ceny v eurách,
  3. musí obsahovať vyhlásenie, že záujemca sa zaväzuje prijímať všetky oznámenia správcom prostredníctvom emailovej adresy ním uvedenej v návrhu ponuky,
  4. musí obsahovať čestné vyhlásenie o tom, že záujemca nemá žiadne záväzky voči dlžníkovi,
  5. musí obsahovať čestné vyhlásenie, že záujemca súhlasí s podmienkami ponukového konania vyhláseného správcom, v ktorom bude výslovne uvedená povinnosť záujemcu strpieť prepadnutie 20% ním zloženej zálohy na kúpnu cenu v prospech konkurznej podstaty titulom zmluvnej pokuty v prípade, že predložená ponuka záujemcu bude vyhodnotená ako najvýhodnejšia a tento záujemca by kúpnu zmluvu v správcom určenej lehote z dôvodu na strane tohto záujemcu so správcom neuzavrel,
  6. musí obsahovať súhlas so správou, spracovaním a uchovaním osobných údajov Správcom za účelom spracovania a vyhodnotenia verejného ponukového konania, poprípade uzatvorenia kúpnej zmluvy.
  7. musí obsahovať doklad preukazujúci zloženie 100% z ponúkanej kúpnej ceny ako zálohu na kúpnu cenu podľa § 167p ods. 1 ZKR. Záloha na ponúkanú výšku kúpnej ceny v sume 100% musí byť pripísaná v prospech účtu správcu vedený v SLSP, IBAN: SK04 0900 0000 0051 2588 1414, variabilný symbol: 23173202 najneskôr  v posledný deň lehoty na predkladanie ponúk do 13:00 hodiny.
  1. Víťazom ponukového konania sa stane ponuka záujemcu, ktorý ponúkne najvyššiu ponuku za predmet predaja. Správca je oprávnený odmietnuť každú neprimerane nízku predloženú ponuku.
  2. Správca si vyhradzuje právo ponukové konanie kedykoľvek zrušiť a to aj bez udania dôvodu.
  3. Na ponuky doručené správcovi po lehote alebo ponuky, ktoré nebudú obsahovať všetky požadované náležitosti sa nebude prihliadať.
  4. Otváranie obálok sa uskutoční v lehote do päť pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.
  5. Oprávnená osoba so súhlasom dlžníka má právo vykúpiť majetok z konkurznej podstaty za cenu, ktorá bola dosiahnutá v ponukovom konaní, ak takúto cenu uhradí správcovi do desať dní od zverejnenia vyhodnotenia 2. kola ponukového konania v obchodnom vestníku. Oprávnenou osobou sa rozumie dlžníkov príbuzný v priamom rade, jeho súrodenec, manžel alebo obec, v ktorej katastrálnom území sa nehnuteľnosť nachádza.
  6. V  lehote do 30 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia vyhodnotenia 2. kola ponukového konania v obchodnom vestníku správca uzatvorí s úspešným záujemcom kúpnu zmluvu, ale len v prípade, že oprávnená osoba nevyužije právo vykúpiť majetok.
  7. Všetky poplatky súvisiace s predajom, resp. s prepisom predmetu ponukového konania znáša kupujúci.
  8. Kupujúci nadobúda majetok tak ako stojí a leží.
  9. V lehote päť pracovných dní od uzatvorenia kúpnej zmluvy s úspešným záujemcom vráti správca neúspešným záujemcom nimi zložené zálohy na kúpne ceny.

V Jarku, dňa 16.11.2020

Správca Mgr. Viliam Kolenčík