Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 223/2020
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 19.11.2020
  • Značka:
  • V000030
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: KBC Eco Fund
Sídlo: Avenue du Port 2, 1080 Bruxelles
IČO: 0559.798.678
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu:
Oddiel:
Vložka:
zvoláva: mimoriadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 27. 11. 2020
o : 11:00
na adrese
Obchodné meno: KBC Bank SA
Sídlo: avenue du Port 2, 1080 Bruxelles
Program rokovanie valného zhromaždenia:

Fond Eco KBC

Investičná spoločnosť s variabilným kapitálom podľa belgického práva - Sicav publique de droit belge - OPCVM - RPM Bruxelles 0559.798.678

Avenue du Port 2, 1080 Bruxelles

 

Oznámenie akcionárom

Zvolanie riadneho valného zhromaždenia 

Pozývame akcionárov  Fondu Eco KBC (Sicav - Investičná spoločnosť s variabilným kapitálom podľa belgického práva)  na Valné zhromaždenie, ktoré sa uskutoční 27. novembra 2020 o 11h00 v priestoroch  KBC Bank SA, avenue du Port 2 v Bruseli.

Program 

 

  1. Oboznámenie sa s výročnou správou správnej rady a so správou komisára spoločnosti pre jednotlivé fondy vo veci rozpočtového roku uzavretého 31. augusta 2020.
     
  2. Schválenie ročných účtovných uzávierok spoločnosti pre rozpočtový rok uzavretý 31. augusta 2020  a  návrhu na použitie zisku po jednotlivých fondoch.
    Návrh rozhodnutia: valné zhromaždenie schvaľuje ročné účtovné uzávierky rozpočtového roku uzavretého 31. augusta 2020 a návrh na použitie zisku po jednotlivých fondoch.
     
  3. Udelenie absolutória správcom a komisárovi spoločnosti po jednotlivých fondoch za výkon ich mandátov počas rozpočtového roka uzavretého 31. augusta 2020.
    Návrh rozhodnutia: valné zhromaždenie udeľuje absolutórium správcom a komisárovi spoločnosti za výkon ich mandátov počas rozpočtového roka uzavretého 31. augusta 2020.
     
  4. Oboznámenie sa s demisiou Wilfrieda Kupersa.
    Návrh rozhodnutia: valné zhromaždenie berie na vedomie demisiu  Wilfrieda Kupersa ako správcu spoločnosti k 1. septembru 2020.
     
  5. Potvrdenie kooptovania a menovania Johana Tytecu.
    Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie sa rozhodlo potvrdiť kooptovanie Johana Tytecu ako správcu a prevádzkového riaditeľa spoločnosti a zaznamenať jeho vymenovanie za správcu nahradením  Wilfrieda Kupersa od 1. septembra  2020 až do valného zhromaždenia 2021.  Johan Tyteca dostane odmenu  de 250 EUR za schôdzu spojenú s prítomnosťou/fyzickou účasťou správcu na zasadaniach správnej rady. Táto odmena, ktorá nadobudne účinnosť  od 30. novembra 2020 ,bude rozdelená na všetky obchodovateľné fondy.
    Správna rada bude potom zložená takto:  Patrick Dallemagne (predseda), Johan Tyteca (prevádzkový riaditeľ), Tom Mermuys (prevádzkový riaditeľ), Jozef Walravens, Jean-Louis Claessens a Carine Vansteenkiste.
     
  6. Vymenovanie komisára spoločnosti Mazars podnikoví audítori  SCRL. (kooperatívna s.r.o.)
    Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie sa rozhodlo poveriť spoločnosť  Mazars Bedrijfsrevisoren BV, zastúpenú pánom Dirkom Stragierom, podnikovým audítorom a audítorom schváleným FSMA (Úrad pre finančné služby a trhy) ako komisára spoločnosti na zákonné obdobie troch rokov, až do výročného zhromaždenia r. 2023, za podmienky súhlasu FSMA. Odmena komisára za ročný audit pre Sicav (Investičná spoločnosť s variabilným kapitálom) je stanovená na  4.875 eur bez DPH a na 864 eur bez DPH pre štrukturovaný fond.
     
  7. Rôzne
     
    Rozhodnutia týkajúce sa bodov programu sa budú prijímať väčšinou hlasov prítomných alebo zastúpených akcionárov,  bez požadovaného kvóra uznášaniaschopnosti. Keď majú akcie rovnakú hodnotu, každá z nich dáva právo na jeden hlas. Ak nemajú rovnakú hodnotu,  každá z nich predstavuje určitý proporcionálny počet hlasov na časti kapitálu, ktorý predstavujú, časť predstavuje najslabší podiel počítajúci sa pre jeden hlas. Neberú sa do úvahy zlomky hlasov. Akcionári sa môžu nechať zastupovať.   Zástupca akcionára musí mať podpísanú písomnú plnú moc.
     
    Podľa článku 14 stanov, musia majitelia akcií na meno alebo dematerializovaných akcií (akcií zknihovaných, akcií v elektronickej podobe) do 20. novembra 2020 písomne informovať správnu radu  o svojom úmysle zúčastniť sa na valnom zhromaždení a o počte podielov, pri ktorých plánujú zúčastniť sa na hlasovaní. Držiteľom dematerializovaných akcií sa umožní zúčastniť sa na Vlnom zhromaždení iba v prípade, že splnia formality uvedené v Kódexe spoločností.
     
    Akcionári môžu vopred adresovať prípadné otázky, ktoré by chceli položiť na valnom zhromaždení na (vragenAVfondsen@kbc.be)
     
    Prospekt,  kľúčové informácie pre investora a posledné finančné správy budú k dispozícii bezplatne pri priečinkoch inštitúcií zabezpečujúcich finančné služby, konkrétne KBC BANK NV a CBC BANQUE NV alebo na stránke  www.kbcam.be, okrem iného v holandčine a v angličtine.
     

Správna rada Fondu Eco KBC

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 01. 01. 0001
Doplňujúce údaje pre akcionárov: