Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 222/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia súdov
  • Deň vydania:
  • 18.11.2020
  • Značka:
  • K083112
Spisová značka: 1K/18/2013
Druh: Uznesenie
Hlavička: Okresný súd Žilina v právnej veci vyhláseného konkurzu na majetok úpadcu: Zuzana Choleva, predtým Zuzana Thomson, nar. 30.07.1978, Karola Kmeťku 3150/2, 010 08 Žilina, správcom ktorého je: JUDr. Janka Grolmusová, so sídlom kancelárie: E. B. Lukáča 2, 036 01 Martin, v časti o návrhu správcu na zrušenie konkurzu po splnení konečného rozvrhu výťažku, takto
Rozhodnutie: Zrušuje konkurz na majetok úpadcu: Zuzana Choleva, predtým Zuzana Thomson, nar. 30.7.1978, Karola Kmeťku 3150/2, 010 08 Žilina, po splnení konečného rozvrhu výťažku.
Odôvodnenie:
Poučenie: Proti tomuto uzneseniu môže podať odvolanie správca a veriteľ, ktorého zistená pohľadávka nebola čo i len sčasti uspokojená, v lehote 15 dní odo dňa jeho doručenia zverejnením v Obchodnom vestníku, písomne, na Okresnom súde Žilina. Za deň doručenia sa považuje nasledujúci deň po zverejnení tohto uznesenia v Obchodnom vestníku, bez ohľadu na iné spôsoby jeho doručenia. Odvolanie možno urobiť písomne, a to v listinnej podobe alebo v elektronickej podobe. Odvolanie urobené v elektronickej podobe bez autorizácie podľa osobitného predpisu treba dodatočne doručiť v listinnej podobe alebo v elektronickej podobe autorizované podľa osobitného predpisu; ak sa dodatočne nedoručí súdu do desiatich dní, na podanie sa neprihliada. Súd na dodatočné doručenie podania nevyzýva. Odvolanie urobené v listinnej podobe treba predložiť v potrebnom počte rovnopisov s prílohami tak, aby sa jeden rovnopis s prílohami mohol založiť do súdneho spisu a aby každý ďalší subjekt dostal jeden rovnopis s prílohami. Ak sa nepredloží potrebný počet rovnopisov a príloh, súd vyhotoví kópie podania na trovy toho, kto podanie urobil. V odvolaní je potrebné uviesť ktorému súdu je určené, kto ho robí, ktorej veci sa týka, čo sa ním sleduje, podpis a spisovú značku konania. Ďalej je potrebné uviesť proti ktorému rozhodnutiu smeruje, v akom rozsahu sa napáda, z akých dôvodov sa rozhodnutie považuje za nesprávne a čoho sa odvolateľ domáha.
Autor
Okresný súd Žilina dňa 10.11.2020
JUDr. Gabriela Bargelová,
Dlžník
Názov : Zuzana Choleva
IČO :
Adresa : K.Kmeťku 3150/2, Žilina 01008 Slovenská republika
Navrhovateľ/Navrhovatelia
Názov : Zuzana Choleva
IČO :
Adresa : K.Kmeťku 3150/2, Žilina 01008 Slovenská republika