Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 221/2020
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku opakovanej dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 16.11.2020
  • Značka:
  • X042395
Platiť sa oplatí s.r.o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo PSO241/16
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Platiť sa oplatí s.r.o.
II. Sídlo/bydlisko Mostová2811 02 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Mostová
b) Orientačné/súpisné číslo 2
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 811 02
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sro , vložka číslo: 66827/B
IV. IČO/ dátum narodenia 45684618
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Veľká konferenčná miestnosť, Hotel Spectrum, Vladimíra Clementisa 13, 917 01 Trnava
D. Dátum konania dražby 11. 11. 2020
E. Čas konania dražby 11:30 hod.
F. Kolo dražby 3. kolo
G. Predmet dražby

LV č.

Okresný úrad

Okres

Obec

Katastrálne územie

290

Galanta

Galanta

Dolné Saliby

Dolné Saliby

Parcely registra "C" evidované na katastrálnej mape:

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera /m2/

1546 / 22

Zastavaná plocha a nádvorie

641

1546 / 85

Záhrada

79

Stavby:

Súpisné číslo

Parcelné číslo

Druh stavby                                                           

452

1546/22

10 rod. dom a príst.b.j.

Spoluvlastnícky podiel v 1/1.

H. Opis predmetu dražby

Rodinný dom súpisné č. 452 v obci Dolné Saliby, postavený na parcele č. 1546/22. K domu prislúchajú pozemky parcelné č. 1546/22, parcelné č. 1546/85 o celkovej výmere 720 m2.

Pôvodný RD:

Budova rodinného domu sa nachádza na pozemku s parc. č. 1546/22 v kat. ú. Dolné Saliby, medzi rodinnými domami so štandardným vybavením, mimo centra obce, v obytnej časti. Jedná sa o samostatne stojacu budovu s jedným nadzemným podlažím, bez podpivničenia, sedlovou strechou.

Vek budovy je stanovený vychádzajúc z výsledkov miestnej obhliadky, odborného odhadu a vyhlásenia vlastníka. Zahájenie užívania stavby rodinného domu budem považovať od roku 1960. Prístavba je užívaná od roku 1968. Ďalšia prístavba krytej terasy  je užívaná od roku 1925. Na rodinnom dome bola počas jeho užívania vykonávaná potrebná pravidelná údržba. V roku 1996 bola vykonaná rekonštrukcie objektu, v rámci ktorej boli zrealizované nové omietky, podlahy, stolárske výrobky, rekonštrukcia krovu a výmena strešnej krytiny. Bol urobený aj rozvod vody a plynu. Rodinný dom je vybudovaný z murovacích prvkov a technológií bežne používaných v čase výstavby a prestavby. Stavebné práce sú vyhotovené v primeranej kvalite a zodpovedajúce pre účely súčasného ako i budúceho využitia.  Predpokladaná životnosť stavby murovanej vzhľadom na jej technický stav zistený pri miestnej obhliadke a účel užívania určujem na 100 rokov.

Prvé nadzemné podlažie dispozične pozostáva z dvoch obytných miestností, skladu, gánogu.

Základy rodinného domu tvoria monolitické železobetónové základové pásy bez vodorovnej izolácie proti zemnej vlhkosti. Podmurovka je vyhotovená z monolitického betónu s priemernou výškou 0,15 m. Zvislé konštrukcie podlažia sú murované z miešaného muriva, v prevažnej časti z tehál v prevažujúcej hrúbke 0,30 m. Vnútorné omietky na podlaží sú hladké vápenné. Stropná konštrukcia podlažia je vyhotovená s vyditeľnými trámami - s horným dreveným záklopom. Sedlová strecha je pokrytá pálenými škridlami jedno drážkovkami. Klampiarske konštrukcie strechy sú vyhotovené z  obojstranne pozinkovaného plechu. Fasádne omietky sú na celej omietanej ploche steny omietky vápenno-cementové, obklady sú vyhotovené na dvoch priečeliach keramické do 1/3 obloženej plochy. Schody do podkrovia sú drevené, mäkké drevo bez podstupníc. Dvere na podlaží sú drevené rámové presklené, okná sú drevené dvojité von a dnu otvaravé; opatrené kovovými mrežami. Podlahy v miestnostiach sú prilepené PVC povlakové krytiny, pričom v ostatných miestnostiach je podlaha pokrytá keramickou dlažbou. Podlažie je vykurované lokálne plynovými kachlami. Elektroinštalácia podlažia je svetelná ako i motorická. Rozvod vody je vyhotovené z Pe potrubia studenej a teplej vody z centrálneho zdroja. V rodinnom dome je realizovaná aj inštalácia zemného plynu; je aj bleskozvod. Kanalizácia do žumpy je z PVC potrubia. Vybavenie pozostáva: dvoj drezové umývadlo oceľové smaltované. Obklady sa nachádzajú pri dvoj dreze. Na podlaží je umiestnený elektrický rozvádzač s automatickým istením. Na podlaží okrem toho sa nenachádzajú  žiadne iné vybavenia a konštrukcie, ktoré by mali vplyv na výšku jej technickej hodnoty.

Prístavba:

Budova rodinného domu sa nachádza na pozemku s parc. č. 1546/22 v kat. ú. Dolné Saliby, medzi rodinnými domami so štandardným vybavením, mimo centra obce, v obytnej časti. Jedná sa o samostatne stojacu budovu s jedným nadzemným podlažím, úplným podpivničením, zabudovaným podkrovím, valbovou strechou.

Vek budovy je stanovený vychádzajúc z výsledkov miestnej obhliadky, odborného odhadu a fotokópie kolaudačného rozhodnutia stavby "Prístavba sam. byt. jednotky, inž. siete a žumpa", vydané Okresným úradom Galanta, odborom životného prostredia, číslo: ObÚŽP - GA 100/96-SP zo dňa 25.11.1996. Zahájenie užívania stavby rodinného domu budem považovať od roku 1996. Na rodinnom dome bola počas jeho užívania vykonávaná potrebná pravidelná údržba. Rodinný dom je vybudovaný z murovacích prvkov a technológií bežne používaných v čase výstavby. Stavebné práce sú vyhotovené v dobrej kvalite a zodpovedajúce pre účely súčasného ako i budúceho využitia. Vybavenie je štandardné - vnútorné aj technické, s reálne štandardným komfortom užívania - bývania. Predpokladaná životnosť stavby murovanej vzhľadom na jej technický stav zistený pri miestnej obhliadke a účel užívania určujem na 100 rokov.

1. Podzemné podlažie

Dispozičné riešenie 1. podzemného podlažia - nachádza sa tu dielňa, kotolňa, letná kuchyňa a sklady.

Podlažia je osadené v priemernej hĺbke 0,75 m, so zvislou hydroizoláciou. Zvislé konštrukcie podlažia sú murované z miešaného muriva, v prevažnej časti z tehál tvárnic v prevažujúcej hrúbke 0,40 m. Vnútorné omietky na podlaží sú hladké hladké vápenno-cementové. Stropná konštrukcia podlažia je vyhotovená s rovným podhľadom z monolitického železobetónu. Klampiarske konštrukcie ostatné (parapety a pod.) sú z poplastovaného hliníkového plechu farbenej. Obklady fasády sú vyhotovené na všetkých priečeliach z prírodného kameňa na celej obloženej ploche. Schody na 1. nadzemné podlažie sú monolitické železobetónové, s povrchom nástupníc z keramickej dlažby. Dvere na podlaží sú drevené presklené (do oceľových zárubní), okná sú drevené zdvojené. Podlahy v miestnostiach sú prevážne pokryté keramickou dlažbou. Kotol ústredného kúrenia je plynový stacionárny zn.Destila. Elektroinštalácia podlažia je svetelná ako i motorická. Rozvod vody je vyhotovené z oceľového potrubia studenej a teplej vody z centrálneho zdroja. Na danom podlaží rodinného domu je realizovaná aj inštalácia zemného plynu. Kanalizácia do žumpy je z PVC potrubia. Zdrojom teplej vody je elektrický zásobníkový ohrievač vody, umiestnený v kotolni a prepojený s kotlom ústredného kúrenia. Vybavenie kuchyne pozostáva: umývadlo, kuchynská linka je na báze dreva rozvinutej šírky 1,50 m´. Vodovodná batéria je nerezová 1 kus. Keramické obklady sa nachádzajú v kuchyni pri umývadle.

Na podlaží okrem toho sa nenachádzajú  žiadne iné vybavenia a konštrukcie, ktoré by mali vplyv na výšku jej technickej hodnoty.

1. Nadzemné podlažie

Prvé nadzemné podlažie dispozične pozostáva z dvoch obytných miestností, zádveria, haly, schodiskového priestoru, kuchyne, špajze, kúpeľne,  samostatného záchodu + loggia.

Základy rodinného domu tvoria monolitické železobetónové základové pásy s vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti. Zvislé konštrukcie podlažia sú murované z tehál, v prevažujúcej hrúbke 0,40 m. Vnútorné omietky na podlaží sú hladké vápenno-cementové. Stropná konštrukcia podlažia je vyhotovená s rovným podhľadom železobetónová. Valbová strecha je pokrytá pálenými škridlami jedno drážkovkami. Klampiarske konštrukcie strechy sú vyhotovené z obojstranne pozinkovaného plechu, klampiarske konštrukcie ostatné (parapety a pod.) sú z poplastovaného hliníkového plechu farbenej. Fasádne omietky sú na celej omietanej ploche steny omietky zoškrabaného brizolitu, obklady nie sú vyhotovené. Schody do podkrovia sú železobetónové, s povrchom nástupníc z tvrdého dreva bez podstupníc. Dvere na podlaží sú drevené dýhované (osadené do kovových zárubní), okná sú drevené zdvojené s dvojvrtvým zasklením, opatrené vonkajšími okennými žalúziami plastovými. Podlahy v obytných miestnostiach sú prevažne z prilepenej PVC povlakovej krytiny, pričom v ostatných miestnostiach je podlaha pokrytá keramickou dlažbou. Podlažie sa vykuruje ústredným konvekčným teplovodným vykurovacím systémom, rozvodom z oceľových rúr, radiátormi oceľovými panelovými. Elektroinštalácia podlažia je svetelná ako i motorická. Rozvod vody je vyhotovené z oceľového potrubia studenej a teplej vody z centrálneho zdroja. Aj na danom podlaží rodinného domu je realizovaná inštalácia zemného plynu; ja aj rozvod TV signálu pod omietkou, zabezpečovacie zariadenie a bleskozvod. Kanalizácia do žumpy je z PVC potrubia. Vybavenie kuchyne pozostáva: plynový sporák s elektrickou rúrou, drez je oceľový nerezový, kuchynská linka je na báze dreva rozvinutej šírky 5,00 m´. Vnútorné vybavenie podlažia: vaňa oceľová smaltovaná, umývadlá 2 kusy, samostatná sprcha. Vodovodné batérie sú pákové nerezové so sprchou 2 kusy a pákové nerezové 3 kusy. Záchod je splachovací. Keramické obklady sa nachádzajú prevažnej časti kúpeľne, obloženie vane, samostatnej sprchy a kuchyne pri sporáku a dreze. Na podlaží je umiestnený elektrický rozvádzač s automatickým istením. Na podlaží okrem toho sa nenachádzajú  žiadne iné vybavenia a konštrukcie, ktoré by mali vplyv na výšku jej technickej hodnoty.

2. Podkrovie

Podkrovie dispozične pozostáva z dvoch obytných miestností, schodiskového priestoru, kuchyne, kúpeľne so záchodom + loggia.

TECHNICKÝ POPIS VYHOTOVENIA V ČASE OBHLIADKY:

Zvislé konštrukcie podlažia sú murované z tehál, v prevažujúcej hrúbke 0,40 m. Vnútorné omietky na podlaží sú hladké vápenno-cementové. Stropná konštrukcia podlažia je vyhotovená ako drevená, podbytie krovu - s rovným podhľadom. Klampiarske konštrukcie ostatné (parapety a pod.) sú z poplastovaného hliníkového plechu farbenej. Fasádne omietky sú na celej omietanej ploche steny omietky zo škrabaného brizolitu, obklady nie sú vyhotovené. Dvere na podlaží sú drevené hladké plné (osadené do kovových zárubní), okná sú drevené zdvojené s dvojvrtvým zasklením, opatrené vonkajšími okennými žalúziami plastovými. Podlahy v obytných miestnostiach sú prevažne z prilepenej PVC povlakovej krytiny, pričom v ostatných miestnostiach je podlaha pokrytá keramickou dlažbou. Podlažie sa vykuruje ústredným konvekčným teplovodným vykurovacím systémom, rozvodom z oceľových rúr, radiátormi oceľovými panelovými. Elektroinštalácia podlažia je len svetelná. Rozvod vody je vyhotovené z oceľového potrubia studenej a teplej vody z centrálneho zdroja. Aj na danom podlaží rodinného domu je realizovaná inštalácia zemného plynu, ako i rozvod TV signálu pod omietkou. Vybavenie kuchyne pozostáva: plynový sporák s elektrickou rúrou, drez je oceľový nerezový, kuchynská linka je na báze dreva rozvinutej šírky 2,40 m´. Vnútorné vybavenie podlažia: vaňa oceľová smaltovaná, umývadlo. Vodovodné batérie sú pákové nerezové so sprchou 1 kusy a pákové nerezové 2 kusy. Záchod je splachovací, je umiestnený v kúpeľni. Keramické obklady sa nachádzajú prevažnej časti kúpeľne, obloženie vane, kuchyne pri sporáku a dreze. Na podlaží okrem toho sa nenachádzajú  žiadne iné vybavenia a konštrukcie, ktoré by mali vplyv na výšku jej technickej hodnoty.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Predmet dražby je v stave zodpovedajúcom údržbe a dobe jeho využitia.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Poznámka:
P2 109/2013 - Sberbank Slovensko, a.s. - Oznámenie začatia výkonu záložného práva formou dobrovoľnej dražby - v.z. 107/2013.
P2 118/2013-Prvá Stavebná sporiteľňa a.s.-Oznámenie z 10.5.2013 o výkone záložného práva predajom nehnuteľnosti formou dobrovoľnej dražby-v.z.121/2013
P2 150/2013-DRAŽOBNÍK -oznámenie o dražbe Zn.037/2013 z 11.6.2013-navrhovateľ Sberbank Slovensko a.s. /IČO:17321 123/-v.z.154/2013
P2 187/2013-N658/2013 NZ24730/2013 NCRIs25232/2013 z 23.7.2013-Osvedčenie o priebehu dražby-dražba bola neúspešná-v.z.191/2013
P2 530/2014 - Upovedomenie o začatí exekúcie zriadením exekučného záložného práva č. EX 2172/2014 - 19 zo dňa 9.9.2014, od Exekútorský úrad Žilina JUDr. Jozef Rišian, pre Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., Bajkalská 30, Bratislava, IČO: 31 335 004 - zákaz nakladať - č.z. 272/2014
P2 76/2016 - Oznámenie o opakovanej dražbe Zn. 037/2013 zo dňa 18.2.2016, Dražobník : DRAŽOBNÍK, s.r.o., Hviezdoslavova 6, 040 01 Košice, IČO: 36 764 281, Navrhovateľ: Sberbank Slovensko, a.s., Vysoká 9, 810 00 Bratislava, IČO: 17 3 21 123 - č.z. 38/2016
P2-183/2017 - Oznámenie o dobrovoľnej dražbe č. DD PSO241/16 zo dňa 26.4.2017, Dražobník: Platiť sa oplatí s.r.o., Košická 56. 821 08 Bratislava, IČO: 45 684 618, Navrhovateľ: Sberbank Slovensko, a.s., Vysoká 9, 810 00 Bratislava, IČO: 17 321 123 - č.z. 128/2017
P2-168/2020 - Oznámenie o dobrovoľnej dražbe č. DD PSO241/16 zo dňa 9.6.2020, Dražobník: Platiť sa oplatí s.r.o., Mostová 2. 811 02 Bratislava - Staré Mesto, IČO: 45 684 618, Navrhovateľ: Prima banka Slovensko, a.s., Hodžova 11, 010 11 Žilina, IČO: 31575951 - č.z. 143/2020
P2-243/2020 - Oznámenie o opakovanej dobrovoľnej dražbe č. DD PSO241/16 zo dňa 12.8.2020, Dražobník: Platiť sa oplatí s.r.o., Mostová 2. 811 02 Bratislava - Staré Mesto, IČO: 45 684 618, Navrhovateľ: Prima banka Slovensko, a.s., Hodžova 11, 010 11 Žilina, IČO: 31575951 - č.z. 222/2020
P2-347/2020 - Oznámenie o opakovanej dobrovoľnej dražbe č. DD PSO241/16 zo dňa 5.10.2020, Dražobník: Platiť sa oplatí s.r.o., Mostová 2. 811 02 Bratislava - Staré Mesto, IČO: 45 684 618, Navrhovateľ: Prima banka Slovensko, a.s., Hodžova 11, 010 11 Žilina, IČO: 31575951 - č.z. 292/2020
ČASŤ C: ŤARCHY:
Pod V 3972/2005 zo dňa 25.11.2005 sa zriaďuje záložné právo v prospech ĽUDOVEJ BANKY, a.s., so sídlom Vysoká 9, 810 00 Bratislava, IČO: 17 321 123 /č. zmluvy: ZZ1 k ÚZ č. 216153/ - v.z. 244/2005 Z-4038/2017 - Návrh na zápis zmeny zá ložného veriteľa v prospech: Prima banka Slovensko a.s., Hodžova 11, 010 11 Žilina, IČO: 31 575 951zo dňa 18.9.2017 - pod V3972/2005 - č.z. 259/2017
Z 5485/2016 - Záložné právo v prospech EOS KSI Slovensko, s.r.o., Pajštúnska 5, 851 02 Bratislava na základe zmluvy o postúpení pohľadávky č. 71/2016 zo dňa 1.10.2016, zo záložnej zmluvy č. V728/2011 zo dňa16.3.2011 , od postupcu Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., Bajkalská 30, 829 48 Bratislava - č.z. 52/2017
Z 5485/2016 - Záložné právo v prospech EOS KSI Slovensko, s.r.o., Pajštúnska 5, 851 02 Bratislava na základe zmluvy o postúpení pohľadávky č. 71/2016 zo dňa 1.10.2016, zo záložnej zmluvy č. V728/2011 zo dňa16.3.2011 , od postupcu Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., Bajkalská 30, 829 48 Bratislava - č.z. 52/2017
Z 5485/2016 - Záložné právo v prospech EOS KSI Slovensko, s.r.o., Pajštúnska 5, 851 02 Bratislava na základe zmluvy o postúpení pohľadávky č. 71/2016 zo dňa 1.10.2016, zo záložnej zmluvy č. V728/2011 zo dňa16.3.2011 , od postupcu Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., Bajkalská 30, 829 48 Bratislava - č.z. 52/2017
Z 5484/2016 - Záložné právo v prospech EOS KSI Slovensko, s.r.o., Pajštúnska 5, 851 02 Bratislava na základe zmluvy o postúpení pohľadávky č. 71/2016 zo dňa 1.10.2016, zo záložnej zmluvy č. V1359/2008 zo dňa 7.5.2008 , od postupcu P rvá stavebná sporiteľňa, a.s., Bajkalská 30, 829 48 Bratislava - č.z. 51/2017
Z 4884/2014 - JUDr. Jozef Rišian, Exekútorský úrad Žilina, Exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva č. EX 2172/2014 - 20 zo dňa 9.9.2014- oprávnený Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., Bajkalská 30, Bratislava, IČO: 31 33 5 004 - č.z. 273/2014
Z 1561/2016 - Osvedčenie o priebehu dobrovoľnej dražby N 106/2016 NZ 10172/2016 NCRIs 10481/2016 zo dňa 22.3.2016, Dražobník - DRAŽOBNÍK, s.r.o, Hviezdoslavova 6, 040 01 Košice, IČO: 36 764 281, dražba bola neúspešná - č.z. 61/2016
Z-5335/2018 - Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva č. EX 225/15-41 zo dňa 3.12.2018, od Exekútorský úrad Senec, Mgr. Andrej Semela - oprávnený GL, s.r.o., Šafárikova 429, 924 01 Galanta, IČO: 36 688 801 - č.z. 299/2018
Iné údaje:
P2 94/2013- Prvá stavebná sporiteľňa ,a.s. /IČO:31335004/-Oznámenie o začatí výkonu záložného práva v zmysle § 151 1) ods..1 Obč.zák. -výkon záložného práva sa uskutoční formou dobrovoľnej dražby-v.z.82/2013
P2 94/2013- Prvá stavebná sporiteľňa ,a.s. /IČO:31335004/-Oznámenie o začatí výkonu záložného práva v zmysle § 151 1) ods..1 Obč.zák. -výkon záložného práva sa uskutoční formou dobrovoľnej dražby-v.z.82/2013
P2 94/2013- Prvá stavebná sporiteľňa ,a.s. /IČO:31335004/-Oznámenie o začatí výkonu záložného práva v zmysle § 151 1) ods..1 Obč.zák. -výkon záložného práva sa uskutoční formou dobrovoľnej dražby-v.z.82/2013
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením predmet dražby nebol vydražený
K. Najnižšie podanie nebolo urobené
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Mgr. Roman Klíma
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Štefana Moyzesa
b) Orientačné/súpisné číslo 1565/13
c) Názov obce Ružomberok d) PSČ 034 01
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 31.05.1991
V. Odhad ceny predmetu dražby Číslo znaleckého posudku: 21/2020
Meno znalca: Mészáros Imrich Ing.
Dátum vyhotovenia: 28.01.2020
Všeobecná cena odhadu: 90 300,00 EUR