Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 217/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 10.11.2020
  • Značka:
  • K081447
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: STROJSMALT, s.r.o. "v konkurze"
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Medený Hámor 5 , 97401 Banská Bystrica
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 36641553
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Robert Antal
Sídlo správcu: Ul. Kláry Jarunkovej 2, 97401 Banská Bystrica
Kotakt na správcu : sekretariat@akantal.sk, 048/4299960
Spisová značka správcovského spisu : 5K/3/2019 S527
Spisová značka súdneho spisu : 5K/3/2019
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Správca, podľa záväzného pokynu veriteľského výboru zo dňa 04.11.2020, vyhlasuje II. ponukové konanie na speňaženie nasledovných súpisových zložiek majetku:

Kufrík s náradím extol craft                                                                          

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 15 €

Kufrík s náradím extol premium

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 20 €

Kancelárske stoly 3ks á 60,- €

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 180 €

Policové skrinky 6 ks á 40,- €

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 240 €

Kovový policový regál 1 ks

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 50 €

Kovový policové regál 3 ks á 50 €

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 150 €

Policový regál s dvierkami 4 ks á 50 €

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 200 €

Drevený prezentačný pult

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 40 €

Kovové úložné priestory 24 ks á 5 €

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 120 €

Kancelárske stoličky 5 ks á 15 €

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 75 €

Šatníkové skrine 3 ks á 10 €

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 30 €

Stojanový ventilátor

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 10 €

Predajný pult 3 ks á 30 € 

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 90 €

Predajný pult 1 ks 

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 35 €

Kancelárska zostava stolík, pult, policová skriňa

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 150 €

Súbor majetku - identifikované zásoby, materiál a tovar

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 11 617,53 €

Súbor majetku – neidentifikované zásoby, materiál a tovar

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

súpisová hodnota: 5 000,00 €

 

ktoré sa uskutoční za nasledovných podmienok:

  • Predmetom ponukového konania je speňaženie súboru všetkých hnuteľných vecí, čím je vylúčená ponuka jedného záujemcu na odkúpenie jednej alebo viacerých ponúkaných položiek.
  • Akékoľvek vysvetlenia ohľadne predmetu ponukového konania, jeho priebehu alebo súťažných podmienok podáva výhradne správca, pričom je potrebné ho kontaktovať buď telefonicky na číslo: + 421 905 626 616 alebo e-mailom na adresu: florekova@akantal.sk.
  • Záujemca predloží cenovú ponuku v písomnej podobe, a to buď osobne v kancelárii správcu, alebo poštou na adresu kancelárie správcu, pričom táto musí byť predložená v uzatvorenej nepoškodenej obálke, na ktorej bude uvedené „NEOTVÁRAŤ – PK“ spolu so spisovou značkou správcovského spisu v tvare „5K/3/2019 S527“. Ponuka musí byť doručená správcovi spôsobom podľa predchádzajúcej vety najneskôr do 15 pracovných dní od zverejnenia ponuky v Obchodnom vestníku. Na neskôr doručené ponuky sa neprihliada.
  • Zábezpeka v ponukovom konaní je stanovená na sumu 5.000,- € a záujemca je povinný zložiť ju na účet vedený v ČSOB, a.s., pobočka Banská Bystrica, č. ú. v tvare IBAN: SK76 7500 0000 0040 2741 7920,
  • V prípade, že určený víťaz ponukového konania neuzatvorí kúpnu zmluvu alebo neuhradí kúpnu cenu v lehote podľa kúpnej zmluvy, správca si ponechá zábezpeku ako paušalizovanú náhradu nákladov zmareného ponukového konania a za tým účelom sa zloženie zábezpeky a riadne podanie ponuky záujemcom považuje za uzatvorenie zmluvy o poskytnutí zábezpeky medzi správcom a záujemcom s obsahom zodpovedajúcim týmto podmienkam ponukového konania.
  • Zábezpeku zloženú záujemcom, ktorý nebude označený za víťaza predmetného ponukového konania, správca tomuto záujemcovi bezodkladne vráti, a to bezhotovostným prevodom na účet, z ktorého bude zábezpeka poukázaná, resp. na účet písomne oznámený správcovi dotknutým záujemcom.
  • Cenová ponuka na všetky hnuteľné veci, ktoré sú predmetom ponukového konania, predstavuje návrh kúpnej ceny vrátane DPH.
  • Súčasťou cenovej ponuky záujemcu musí byť aj potvrdenie o zložení zábezpeky a v prípade zastúpenia záujemcu inou osobou na základe plnomocenstva je nevyhnutné doložiť úradne overené plnomocenstvo, ako nedeliteľnú súčasť cenovej ponuky.
  • Súčasťou cenovej ponuky záujemcu musí byť presná identifikácia záujemcu tak, aby nemohol byť zamenený so žiadnou inou osobou, ďalej v prípade fyzickej osoby nepodnikateľa s trvalým pobytom v Slovenskej republike aj kópia občianskeho preukazu, v prípade fyzickej osoby bez trvalého pobytu v Slovenskej republike fotokópia jej pasu a v prípade zahraničnej právnickej osoby preukázaním jej právnej subjektivity prostredníctvom originálu, resp. úradne overenej fotokópie dokladu preukazujúceho jej právnu subjektivitu, ktorý nebude starší ako 3 mesiace. Ak cenová ponuka neobsahuje vyššie uvedené náležitosti, správca ju odmietne.
  • Záujemca je povinný v rámci cenovej ponuky preukázať finančné prostriedky na uhradenie navrhovanej kúpnej ceny výpisom z bankového účtu alebo iným nespochybniteľným spôsobom.
  • Obhliadku majetku speňažovaného v ponukovom konaní zabezpečí správca na požiadanie ktoréhokoľvek záujemcu, pričom osoba, ktorá má záujem o takú ohliadku, dohodne jej termín so správcom a za tým účelom bude správcu kontaktovať buď telefonicky na číslo: +421 905 626 616, alebo e-mailom na adresu: florekova@akantal.sk.
  • Otváranie cenových ponúk záujemcov sa uskutoční do 5 pracovných dní po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk v kancelárii správcu.
  • Záujemca je povinný predložiť cenovú ponuku vo vzťahu k všetkým ponúkaným súpisovým položkám, v opačnom prípade sa na jeho cenovú ponuku nebude prihliadať.
  • Správca je oprávnený prijať len takú cenovú ponuku účastníka, ktorá obsahuje požadované náležitosti vymedzené v týchto podmienkach a súčasne bude najvyššia spomedzi predložených ponúk. Takéto vyhodnotenie ponukového konania správcom podlieha písomnému schváleniu veriteľským výborom.
  • Lehota na vyhodnotenie cenových ponúk správcom a predloženie vyhodnotenia veriteľskému výboru na písomné schválenie je 15 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.
  • Po písomnom schválení vyhodnotenia veriteľským výborom je správca povinný bezodkladne písomne informovať víťazného záujemcu a predložiť mu zároveň návrh kúpnej zmluvy.
  • Neúspešných záujemcov správca písomne o výsledku ponukového konania neinformuje.
  • Ponukové konanie sa považuje za skončené uzatvorením kúpnej zmluvy, ak nedošlo k jeho skončeniu už skôr odmietnutím všetkých ponúk, z dôvodu neprimerane nízkych ponúknutých kúpnych cien, resp. z iných dôvodov.

 

Mgr. Robert Antal

správca