Značka Obchodného registra : | R347011 |
Podané : | Okresný súd Bratislava I |
Celé znenie : | |
ODDIEL: Sro VLOŽKA ČÍSLO: 11097/B OBCHODNÉ MENO: B-FROST, s.r.o. SÍDLO: Názov ulice (iného verejného priestranstva) a orientačné číslo (príp. súpisné číslo): Janáčkova 4, Názov obce: Bratislava, PSČ: 811 08 IČO: 35 691 492 DEŇ ZÁPISU: 30.05.1996 PRÁVNA FORMA: Spoločnosť s ručením obmedzeným PREDMET PODNIKANIA (ČINNOSTI): 1. nákup tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo na účely jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod), 2. výroba trvanlivých pekárenských výrobkov, 3. výroba cestovín, 4. výroba hotových jedál a polotovarov, 5. sprostredkovateľská činnosť, 6. čistenie budov, 7. upratovacie práce, ŠTATUTÁRNY ORGÁN: KONATELIA Meno a priezvisko: Miroslav Bajner, Bydlisko: Názov ulice (iného verejného priestranstva) a orientačné číslo (príp. súpisné číslo): Janáčkova 4, Názov obce: Bratislava, PSČ: 811 08, Vznik funkcie: 30.05.1996 Spôsob konania štatutárneho orgánu v mene spoločnosti s ručením obmedzeným: Za spoločnosť koná a podpisuje konateľ samostatne. SPOLOČNÍCI Meno a priezvisko: Miroslav Bajner, Bydlisko: Názov ulice (iného verejného priestranstva) a orientačné číslo (príp. súpisné číslo): Janáčkova 4, Názov obce: Bratislava, PSČ: 811 08, Výška vkladu: 6 639,000000 EUR, Rozsah splatenia: 6 639,000000 EUR VÝŠKA ZÁKLADNÉHO IMANIA: 6 639,000000 EUR ROZSAH SPLATENIA ZÁKLADNÉHO IMANIA: 6 639,000000 EUR ĎALŠIE PRÁVNE SKUTOČNOSTI INÉ ĎALŠIE PRÁVNE SKUTOČNOSTI 1. Obchodná spoločnosť je založená zakladateľskou listinou vo forme notárskej zápisnice N 92/96, Nz 85/96 zo dňa 6.5.1996 v súlade s § 57, 105-153 Zák. č. 513/91 Zb. spísanou notárom JUDr. Ivanom Macákom. Stary spis: S.r.o. 18033 2. Zvýšenie základného imania a zmena zakladateľskej listiny vo forme not.záp. N 188/98, Nz 180/98 spísanej dňa 7.4.1998, v zmysle zák.č. 11/98 Z.z. 3. Notárska zápisnica č. N 683/02, Nz 661/02 zo dňa 3.12.2002 osvedčujúca nové úplné znenie zakladateľskej listiny v súlade zo Zák. č. 500/2001 Z.z. |
|