Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 198/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 14.10.2020
  • Značka:
  • K074655
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Ďurišová Gabriela
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Mojš 199, 01001 Mojš
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 06.03.1971
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Ing. Jana Hurinová
Sídlo správcu: Pivovarská 20, 01001 Žilina
Kotakt na správcu : spravca.hurinova@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 2OdK/379/2019 S1849
Spisová značka súdneho spisu : 2OdK/379/2019
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Správca konkurznej podstaty dlžníka Gabriela Ďurišová, nar. 06.03.1971, bytom 010 01 Mojš 199 (ďalej len „dlžník“), v súlade s ustanovením § 167n ods. 1 a § 167p ods. 1 zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZKR“), vyhlasuje II. kolo verejného ponukového konania na predaj hnuteľného majetku podliehajúcemu konkurzu zapísaného v súpise všeobecnej podstaty dlžníka.

Predmetom II. kola verejného ponukového kola je súpisová zložka majetku č. 1, ktorá je špecifikovaná v súpise všeobecnej podstaty, ktorý bol uverejnený v Obchodnom vestníku č. 50/2020 dňa 12.03.2020. Predmet predaja je ocenený v súlade s ustanovením § 77 ods. 3 ZKR vlastným odhadom správcu konkurznej podstaty dlžníka. Konkrétne sa jedná o:

Hnuteľné veci

P.č.

Popis hnuteľnej veci

Rok výroby

Stav opotrebovanosti

VIN

EČV

Súpisová hodnota v €

Poznámka

1.

Škoda Fabia combi 6Y

2001

Bežné opotrebovanie

TMBJB16Y523306839

ZA972CI

1200,00

Vozidlo patrí do BSM dlžníka a je evidované na manžela dlžníčky

Podmienky II. kola verejného ponukového konania

1. Záväzná ponuka záujemcu musí byť v súlade s podmienkami stanovenými nižšie doručená správcovi v zalepenej obálke s uvedením výrazného označenia NEOTVÁRAŤ - konkurz 2OdK/379/2019 - záväzná ponuka“. Záväzné ponuky sú záujemcovia povinní zasielať na adresu kancelárie správcu: Mgr. Ing. Jana Hurinová, správca, Pivovarská 20, 010 01 Žilina. Záväzná ponuka musí byť doručená správcovi do 10 dní odo dňa zverejnenia tohto oznamu v Obchodnom vestníku. Uzávierka ponúk doručovaných osobne bude o 15.00 hod. v posledný deň lehoty na predkladanie ponúk. Záväzná ponuka musí byť doručená správcovi včas osobne alebo poštou. Na ponuky doručené správcovi po lehote sa nebude prihliadať. Ponuky, ktoré nebudú doručené do skončenia lehoty, sa nebudú považovať za riadne doručené, ani keď boli odoslané pred uplynutím lehoty. Záväznú ponuku doručenú správcovi nemožno meniť, dopĺňať ani vziať späť a záujemca je ňou viazaný až do skončenia ponukového konania. Každý záujemca môže predložiť len jednu záväznú ponuku, inak správca všetky ním podané záväzné ponuky odmietne. Na záväznú ponuku, ktorá nebude podpísaná priamo záujemcom, ale osobou konajúcou na základe splnomocnenia, správca neprihliada.

2. Záväzná ponuka záujemcu musí obsahovať tieto náležitosti:

a) musí byť vyhotovená v slovenskom jazyku,

b) presné označenie záujemcu:

ba) pri fyzickej osobe nepodnikateľovi: meno, priezvisko, bydlisko, rodné číslo, vlastnoručný podpis fyzickej osoby, fotokópiu preukazu totožnosti

bb) pri fyzickej osobe podnikateľovi: meno, priezvisko, bydlisko, rodné číslo, vlastnoručný podpis fyzickej osoby podnikateľa, fotokópiu preukazu totožnosti, originál alebo úradne osvedčenú kópiu aktuálneho výpisu zo živnostenského registra nie starší ako 1 mesiac

bc) pri právnickej osobe: obchodné meno, sídlo, IČO, originál alebo úradne osvedčenú kópiu aktuálneho výpisu z obchodného registra alebo iného registra nie starší ako 1 mesiac, podpis štatutárneho zástupcu spôsobom uvedeným vo výpise z obchodného registra alebo iného registra

c) označenie predmetu predaja

d) vyjadrenie záujemcu, že predávaný majetok kupuje,

e) návrh kúpnej ceny v EUR

f) doklad o tom, že záujemcom bola zložená záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu na účet správcu

g) číslo účtu, na ktorý sa má poukázať záloha v prípade neprijatia ponuky záujemcu.

3. Každý záujemca je povinný zložiť zálohu na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu na účet správcu č. SK5983300000002701640800, vedený v peňažnom ústave Fio banka, a.s., pobočka zahraničnej banky, s uvedením VS: 23792019. Neúspešným záujemcom bude záloha na kúpnu cenu vrátená do 30 dní od vyhodnotenia ponukového konania bez úrokového zhodnotenia na účet uvedený záujemcom. Správca ako predávajúci je oprávnený uzavrieť s úspešným záujemcom ponukového konania ako kupujúcim kúpnu zmluvu.

4. Správca uskutoční otváranie obálok s ponukami v sídle správcu do 5 dní od skončenia lehoty na predkladanie ponúk. Správca po otvorení každej záväznej ponuky skontroluje, či bola podaná včas, či obsahuje stanovené náležitosti a či sú k nej priložené požadované doklady. Správca vyhodnotí podané ponuky v lehote do 10 dní odo dňa otvorenia obálok. Prihliada sa iba na tie ponuky, kde bola záloha na celú ponúknutú cenu v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet správcu. Správca vyhodnotí ponukové konanie tak, že za víťaza vyberie záujemcu, ktorý vo svojej ponuke ponúkol najvyššiu kúpnu cenu. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu. Ak by ponúknutá cena bola neprimerane nízka, správca si vyhradzuje právo ponuku odmietnuť. V lehote do 10 dní odo dňa vyhodnotenia ponúk správca upovedomí záujemcu, ktorý podal víťaznú ponuku a ostatných neúspešných záujemcov o výsledku vyhodnotenia ponukového konania a zároveň vyzve záujemcu, ktorý podal víťaznú ponuku, aby predložil správcovi podpísaný záväzný návrh kúpnej zmluvy s úradne osvedčeným podpisom osoby oprávnenej konať za víťazného záujemcu, a to v lehote do 10 dní odo dňa doručenia výzvy správcu. V prípade, že záujemca bude vyhodnotený ako úspešný a napriek tomu odmietne uzavrieť kúpnu zmluvu, správca vyzve na uzatvorenie kúpnej zmluvy záujemcu, ktorý podal najbližšiu ponuku k víťaznej ponuke. V prípade, ak neprejaví záujem, správca zopakuje ponukové konanie. Ponukové konanie bude tiež neúspešné, ak správca neobdrží žiadnu ponuku v určenej lehote, alebo bude existovať iný podstatný dôvod na odmietnutie všetkých doručených ponúk. Správca je oprávnený všetky predložené ponuky odmietnuť, alebo toto ponukové konanie zrušiť bez uvedenia dôvodu.

Mgr. Ing. Jana Hurinová, správca