Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 198/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 14.10.2020
  • Značka:
  • K074691
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Plavucha Rastislav
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Podjavorinskej 6901/30, 97401 Banská Bystrica - Šalková
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 11.05.1974
Obchodné meno správcu: Recovery group, k. s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Pod Urpínom 5, 97401 Banská Bystrica
Kotakt na správcu : rg.spravca@gmail.com, 0915/229 829
Spisová značka správcovského spisu : 2OdK/46/2020 S1878
Spisová značka súdneho spisu : 2OdK/46/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

VEREJNÉ PONUKOVÉ KONANIE – 3. KOLO

Správca konkurznej podstaty dlžníka Rastislav Plavucha, nar. 11.05.1974, trvale bytom Podjavorinskej 6901/30, 974 01 Banská Bystrica – Šalková, týmto v súlade s ust. § 167p ods. 1 zákon č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii v znení  predpisov vyhlasuje 3. kolo ponukového konania (ďalej „VPK“) na speňaženie majetku tvoriaceho všeobecnú podstatu, a to:

Hnuteľné veci

P. č.

popis hnuteľnej veci

 rok

výroby

stav opotrebovanosti

VIN č.

Ev. č.

miesto kde sa vec nachádza

1

 

Osobné motorové vozidlo Škoda Felicia

1999

Opotrebované

 TMBEFF613X7100098

BB131AM

Slovenská Ľupča

za najvyššiu ponúknutú kúpnu cenu.

Podmienky ponukového konania:

Záväzné ponuky záujemcov musia byť doručené v lehote 10 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia ponukového konania v Obchodnom vestníku SR (pričom ponukové konanie sa považuje za zverejnené nasledujúci deň po faktickom zverejnení v Obchodnom vestníku SR).

Záväzné ponuky záujemcov musia byť doručené osobne alebo poštou na adresu kancelárie správcu: Recovery group, k. s., Pod Urpínom 5, 974 01 Banská Bystrica, v zalepených a neporušených obálkach s označením: „PONUKA VPK č. 3 - 2OdK/46/2020 – NEOTVÁRAŤ“.

Ponuka musí obsahovať:

  • presné označenie záujemcu (meno, priezvisko, bydlisko, dátum narodenia a rodné číslo, ak je záujemcom fyzická osoba; obchodné meno, miesto podnikania a IČO, ak je záujemcom fyzická osoba podnikateľ; názov, sídlo a IČO, ak je záujemcom právnická osoba)
  • špecifikácia majetku, o kúpu ktorého má záujemca záujem (Osobné motorové vozidlo Škoda Felicia)
  • výška ponúkanej kúpnej ceny v mene Euro,
  • doklad o zaplatení zálohy na ponúknutú kúpnu cenu,
  • číslo bankového účtu (IBAN), na ktorý je správca povinný vrátiť zloženú zálohu na ponúknutú kúpnu cenu neúspešnému záujemcovi alebo na ktorý sa má záujemcovi vrátiť zložená záloha na ponúknutú kúpnu cenu v prípade zrušenia ponukového konania zo strany správcu
  • podpis záujemcu

Prílohami ponuky musia byť:

  • fotokópia dokladu totožnosti záujemcu, ak je záujemcom fyzická osoba alebo fyzická osoba podnikateľ,
  • kópia výpisu z obchodného alebo z iného zákonného registra záujemcu nie starší ako 3 mesiace, ak je záujemcom fyzická osoba podnikateľ alebo právnická osoba
  • čestné vyhlásenie záujemcu o tom, že nemá žiadne záväzky voči úpadcovi.

Záujemca je povinný uhradiť zálohu na celú ponúknutú kúpnu cenu na bankový účet správcu číslo IBAN: SK43 8330 0000 0026 0140 1482, vedený vo Fio banka, a. s., pobočka zahraničnej banky. Pri úhrade zálohy záujemca uvedie ako variabilný symbol rodné číslo ak je záujemcom fyzická osoba-nepodnikateľ alebo IČO ak je záujemcom fyzická osoba-podnikateľ alebo právnická osoba. Ako správu (poznámku, informáciu) pre príjemcu treba uviesť „zaloha Plavucha Rastislav VPK3“. Záloha sa považuje za riadne a včas uhradenú pripísaním na účet najneskôr v posledný deň lehoty na podávanie ponúk.

Podmienkou akceptácie ponuky je doručenie ponuky záujemcu a zloženie zálohy na celú ponúknutú kúpnu cenu riadne a včas. Na ponuku, ktorá nebude obsahovať niektoré z vyššie uvedených údajov alebo dokladov sa neprihliada. Správca si vyhradzuje právo odmietnuť všetky predložené ponuky v prípade ich nevhodnosti alebo ponukové konanie zrušiť bez uvedenia dôvodu. V prípade ak dôjde k stretu ponúk podaním rovnakých najvyšších podaní dvoch alebo viacerých záujemcov, rozhodne žreb správcu.

Otváranie obálok s ponukami a vyhodnotenie ponúk sa uskutoční do 5 pracovných dní od uplynutia lehoty na zasielanie ponúk.

Kritériom pre vyhodnocovanie ponúk je najvyššia ponúknutá kúpna cena. O vyhodnotení ponúk správca vyhotoví písomný záznam.

V prípade, ak bude záujemca vyhodnotený ako úspešný v ponukovom konaní, je povinný uzavrieť kúpnu zmluvu v lehote 5 kalendárnych dní odo dňa doručenia výzvy správcu na uzavretie kúpnej zmluvy. V prípade, ak záujemca neuzatvorí v stanovenej lehote kúpnu zmluvu, zložená záloha prepadá v prospech konkurznej podstaty.

Bližšie informácie ohľadom ponukového konania je možné získať na tel. čísle +421 915 229 829 alebo mailom na rg.spravca@gmail.com, prípadne po dohode so správcom osobne v kancelárii správcu.

 

Recovery group, k. s.

správca

sa spoločnosť: Mgr. Zuzana Gregorová