Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 197/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 13.10.2020
  • Značka:
  • K074429
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Marta Balogová
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Ružiná 55, 985 52 Ružiná
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 26.12.1984
Obchodné meno správcu: LP Recovery, k.s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Medený Hámor 11, 974 01 Banská Bystrica
Kotakt na správcu : sekretariat@lprecovery.sk
Spisová značka správcovského spisu : 5OdK/931/2019 S1930
Spisová značka súdneho spisu : 5OdK/931/2019
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

VYHLÁSENIE I. KOLA VEREJNÉHO PONUKOVÉHO KONANIA

LP Recovery, k.s. so sídlom kancelárie Medený Hámor 11, 974 01 Banská Bystrica, správca konkurznej podstaty dlžníka Marta Balogová, nar. 26.12.1984, trvale bytom Ružiná 55, 985 52  Ružiná (ďalej len „dlžník“)  v súlade s ustanovením § 167p zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZKR“), vyhlasuje 1. kolo verejného ponukového konania na predaj majetku tvoriaceho všeobecnú podstatu, a to konkrétne:

 

Typ súpisovej zložky majetku: osobné motorové vozidlo

 

 

Súp. Zložka

Značka

Popis

Stav

Hodnota v EUR

Dôvod zapísania majetku

4

RENAULT MEGANE SCENIC

farba: strieborná, rok výroby 2008, najazdených 235 000 km, motor 1.9, palivo: nafta

nepojazdné, dočasne odhlásené z evidencie

200,00 €

§ 167h ods. 1 ZKR

Za najvyššiu ponuku.

Podmienky ponukového konania:

1. Záväzná ponuka záujemcu o kúpu majetku musí byť v súlade so stanovenými podmienkami doručená správcovi v zalepenej obálke opatrenej nápisom „PONUKA 5OdK/931/2019 záväzná ponuka – auto NEOTVÁRAŤ“. Záväzné ponuky sú záujemcovia povinní zasielať poštou na adresu kancelárie správcu LP Recovery, k.s., Medený Hámor 11, 974 01 Banská Bystrica, alebo osobne do kancelárie správcu v úradných hodinách správcu tak, aby do kancelárie správcu boli doručené najneskôr 10 dní od zverejnenia vyhlásenia ponukového konania v Obchodnom vestníku SR.

2. Zároveň je potrebné, aby záujemca v záväznej ponuke uviedol číslo účtu, na ktorý mu bude vrátená kúpna cena v prípade, že jeho ponuka bude vyhodnotená ako "NEÚSPEŠNÁ".

3. Lehota na podávanie záväzných ponúk je 10 kalendárnych dní odo dňa nasledujúceho po dni uverejnenia oznamu o verejnom ponukovom konaní v Obchodnom vestníku Slovenskej republiky. Na záväzné ponuky doručené po tomto termíne sa nebude prihliadať.

4. Minimálna kúpna cena je stanovená minimálne vo výške súpisovej hodnoty.

5. Záväzná ponuka musí obsahovať tieto náležitosti:

  1. označenie záujemcu (obchodné meno, sídlo alebo miesto podnikania, IČO, IČ DPH, u fyzických osôb meno a priezvisko, bydlisko, rodné číslo), bankové spojenie (číslo účtu a kód banky), telefónny a e-mailový kontakt,
  2. u právnických osôb originál, resp. osvedčená fotokópia výpisu z Obchodného registra SR, nie starší ako 3 mesiace, u fyzických osôb fotokópia občianskeho preukazu,
  3. presné označenie predmetu kúpy,
  4. návrh kúpnej ceny v eurách: číselne i slovne,
  5. doklad o zaplatení zálohy na ponúknutú kúpnu cenu,
  6. vyhlásenie záujemcu, že súhlasí s podmienkami verejného ponukového konania bez výhrad a v plnom rozsahu,
  7. záväzná ponuka záujemcu musí byť vyhotovená v slovenskom jazyku a datovaná,
  8. záväzná ponuka záujemcu v prípade fyzickej osoby musí byť podpísaná vlastnoručným podpisom, v prípade právnickej osoby musí byť podpísaná štatutárnym zástupcom podľa spôsobu uvedeného vo výpise z obchodného registra alebo iného registra.

Prihliada sa iba na tie ponuky, kde bola záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet správcu, ktorý je vedený v Tatra Banke, a.s., IBAN: SK35 1100 0000 0029 4506 1688. Pri úhrade zálohy záujemca uvedie ako variabilný symbol rodné číslo ak je záujemcom fyzická osoba-nepodnikateľ alebo IČO ak je záujemcom fyzická osoba-podnikateľ alebo právnická osoba. Ako správu (poznámku, informáciu) pre príjemcu treba uviesť „záloha Balogová - auto“.  Záloha sa považuje za riadne a včas uhradenú pripísaním na účet dlžníka najneskôr v posledný deň lehoty na podávanie ponúk.

6. Informácie o predmete speňažovania môže záujemca zistiť na telefónnom čísle správcu +421 910 700 166 a to v úradných hodinách správcu, prípadne mailom: sekretariat@lprecovery.sk

7. Na záväzné ponuky doručené po uplynutí stanovenej lehoty na ich doručenie, alebo na ponuky neobsahujúce vyššie uvedené náležitosti správca nebude prihliadať.

8. Záväznú ponuku zaslanú alebo doručenú správcovi nemožno meniť, dopĺňať, ani vziať späť a záujemca je ňou viazaný až do skončenia ponukového konania.

9. Každý záujemca môže predložiť len jednu záväznú ponuku.

10. Ako úspešný bude vyhodnotený návrh na uzavretie zmluvy s najvyššou navrhovanou kúpnou cenou.

11. Víťaz verejného ponukového konania je povinný uzavrieť kúpnu zmluvu na predmet verejného ponukového konania najneskôr do 15 kalendárnych dní odo dňa oznámenia o vyhodnotení jeho ponuky ako víťaznej. V prípade neuzatvorenia kúpnej zmluvy v uvedenej lehote sa bude konanie víťaza považovať za marenie verejného ponukového konania a záloha na kúpnu cenu prepadne v prospech konkurznej podstaty dlžníka.

12. Správca si vyhradzuje právo všetky predložené ponuky odmietnuť alebo ponukové konanie zrušiť bez uvedenia dôvodu. V prípade ak dôjde k stretu ponúk podaním rovnakých najvyšších podaní dvoch alebo viacerých záujemcov, rozhodne žreb správcu.

LP Recovery, k. s.

JUDr. Filip Vavrinčík - komplementár

Správca