Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 193/2020
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku opakovanej dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 7.10.2020
  • Značka:
  • X037096
DUPOS dražobná, spol. s r.o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo DU-POS DD 089a/2019
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko DUPOS dražobná, spol. s r.o.
II. Sídlo/bydlisko Tamaškovičova1791701 Trnava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Tamaškovičova
b) Orientačné/súpisné číslo 17
c) Názov obce Trnava d) PSČ 91701
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Trnava , oddiel: Sro , vložka číslo: 11681/T
IV. IČO/ dátum narodenia 36233935
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Hotel a Reštaurácia PHOENIX, Kapitulská 16, 917 01 Trnava, krytá terasa na prízemí
D. Dátum konania dražby 01. 10. 2020
E. Čas konania dražby 10:00 hod.
F. Kolo dražby prvá opak. dražba
G. Predmet dražby

 

LV č.

Okresný úrad, katastrálny odbor

Katastrálne územie

Okres

Obec

1491

Dunajská Streda

Šamorín

Dunajská Streda

Šamorín

Parcely registra "C"

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera /m2/

1655/27

Zastavaná plocha a nádvorie

1485

1655/32

Zastavaná plocha a nádvorie

152

1655/52

Zastavaná plocha a nádvorie

75

Stavby

Súpisné číslo

Parcela

Druh stavby

2377

1655/31, 1655/32

Iná budova

           
           

LV č.

Okresný úrad, katastrálny odbor

Katastrálne územie

Okres

Obec

2390

Dunajská Streda

Šamorín

Dunajská Streda

Šamorín

Parcely registra "C"

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera /m2/

1655/26

Zastavaná plocha a nádvorie

1235

1655/30

Zastavaná plocha a nádvorie

371

1655/31

Zastavaná plocha a nádvorie

33

Stavby

Súpisné číslo

Parcela

Druh stavby

1773

1655/30

Rodinný dom

 

H. Opis predmetu dražby

Rodinný dom s.č. 1773 s bazénom s.č. 2377

Rodinný dom s.č. 1773 je postavený na Vodárenskej ulici v meste Šamorín.  Dom je podpivničený s jedným nadzemným podlažím a obytným podkrovím. Do užívania bol daný v roku 2001. Dom je napojený na verejný rozvod vody, elektro, kanalizáciu, plyn. Dom je veľkoryso riešený s nadštandardným vybavením.

I.PP

Podlažie dispozične pozostáva z nasledovných miestností : 001 posilňovňa, 002 šatník, 003 spoločenská miestnosť, 004- technická miestnosť, 005+006 - sklad (v deň znaleckého zamerania tvorili tieto dve miestnosti jeden priestor), 007 sklad, 008 chodba so schodiskom, 009 sauna, 010 WC, 011 chodba. K podzemnému podlažiu patria ešte miestnosti - spojovacia chodba so schodiskom k bazénu, miestnosť, kde je umiestnená technologická časť bazéna. Podlažie bolo v deň znaleckého zamernaia zavlhnuté, v časti opadaná omietka, podľa údajov vlastníčky bolo podlažie v minulosti vytopené. Z posilňovne je prístupné WC (010). Tu sa nachádza WC so spodnou nádržkou a keramické umývadlo s vodovodnou batériou nerezovou pákovou. Keramický obklad je vyhotovený na stene za WC a umývadlom.

V miestnosti 009 sa nachádza sauna a samostatný sprchovací kút s vodovodnou batériou pákovou so sprchou. Keramický obklad je vyhotovený dookola sprchového kúta. V spoločenskej miestnosti 003 je umiestnený krb na pevné palivo s uzatvoreným ohniskom a nerezový drez s vodovodnou batériou nerezovou pákovou.

V spojených skladových priestoroch ( 005+006 ) bola v deň obhliadky osadená kuchynská linka dĺžky 2,60 s nerezovým drezom s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, plynový sporák s elektrickou rúrou. Keramický obklad je vyhotovený za kuchynskou linkou a sporákom. V miestnosti šatník sú umiestnené dve roldorové šatníkové skrine. Vnútorné omietky - vápenné hladké. Elektroinštalácia - svetelná aj motorická. Dvere rámové s výplňou, okná drevené eurookná s izolačným dvojsklom. Vykurovanie podlažia je podlahové teplovodné. Priestor bazéna je prevádzkovo prepojený so suterénom rodinného domu spojovacou chodbou z posilňovne. Zo spojovacej chodby je prístupná technická miestnosť , kde je umiestnená technológia pre bazén (filtrácia, úpravňa vody, regulácia solárneho ohrevu s výmenníkom). Samotný bazén so zázemím je na úrovni prízemia.

I.NP

Vstup do domu je z prednej strany domu cez vonkajšie schodisko. Podlažie dispozične pozostáva z nasledovných miestností : 110 vstupná chodba, 108 WC, 109 kúpeľňa, 107 izba, 101 pracovňa, 106 chodba so schodiskom, 105 obývacia izba, 104 kuchyňa, 103 komora, 102 technická miestnosť. Podlahy sú v celom podlaží z lešteného kameňa ( kombinácia mramor žula). Vykurovanie podlahové teplovodné. Dvere rámové s výplňou, okná Eurookná s izolačným dvojsklom.  Omietky sú šľachtené hrubozrnné. Vo WC sa nachádza WC so spodnou nádržkou + keramické umývadlo s vodovodnou batériou nerezovou pákovou. Vo WC je vyhotovený mramorový obklad dookola celého WC. V kuchyni sa nachádza nadštandardná kuchynská linka s dreva  dĺžky 7,05m so zabudovanou sklokeramickou varnou doskou, teplovzdušnou rúrou. mikrovlnnou rúrou, zabudovanou chladničkou s mrazničkou, nerezovým  drezom s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, zabudovaná je umývačka riadu, digestor. Obklad stien za kuchynskou linkou je z mramoru. V obývacej izbe je umiestnený krb na pevné palivo s otvoreným ohniskom.

V kúpeľni sa nachádza samostatný sprchovací kút s vodovodnou batériou nerezovou pákovou so sprchou, keramické umývadlo s vodovodnou batériou nerezovou pákovou a WC so spodnou nádržkou. Obklad stien je z mramoru. Na poschodí sú umiestnené dve klimatizačné jednotky , ktoré v zime vyhrievajú priestory a v lete chladia. Na podlaží je vyhotovené zabezpečenie okien aj dverí. V technickej miestnosti sú umiestnené poistkové automaty a internet.

Do tohto podlažia patrí aj dvojgaráž, ktorá je samostatne prístupná z vonkajšej strany domu. V garáži sa nachádza nerezový drez  s vodovodnou batériou klasickou len na studenú vodu. Keramický obklad je vyhotovený za drezom aj v časti zadnej strany. V garáži je elektroinštalácia - svetelná, vnútorné omietky - vápenné hladké, garážové vráta 2x  na diaľkové ovládanie. Vstup do garáže je možný aj z bočnej strany a zadnej strany. Okná drevené eurookná, dvere rámové s výplňou. Podlaha - keramická dlažba. Na úrovni tohto podlažia je aj bazén. Pri bazéne je umiestnené samostatné WC so spodnou nádržkou a samostatný sprchovací kút s vodovodnou batériou nerezovou pákovou so sprchou. keramický obklad je vyhotovený dookola celého sprchového kúta. Vo WC je vyhotovený keramický obklad na výšku 1,30m radiátor - rebrinový. V miestnosti , kde je umiestnený bazén sa nachádza aj keramické umývadlo zabudované so skrinkou s vodovodnou batériou nerezovou pákovou. V priestore bazéna je umiestnený aj odvlhčovač vzduchu. Bazén má vyhotovené aj prekrytie plachtou. V časti bazéna nie je vyhotovený strop, je tu viditeľná konštrukcia dreveného krovu.

II.NP - podkrovie

Vstup do podkrovia je po betónovom schodisku z chodby I.NP. Schody sú z povrchom z lešteného kameňa. Podlažie dispozične pozostáva z nasledovných miestností : chodba so schodiskom, izba 202, izba 201, izba 207, šatník 205, kúpeľňa s WC 204, a kúpeľňa s WC 208. Podlahy sú vyhotovené z lešteného kameňa.

V kúpeľni 204 sa nachádza - WC so spodnou nádržkou, bidet, 2x keramické umývadlo s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, rohová akrylátová vaňa s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, samostatný sprchovací kút s vodovodnou batériou nerezovou pákovou so sprchou. Obklad stien je vyhotovený na báze lešteného mramoru. V kúpeľni 208 sa nachádza - WC so spodnou nádržkou, bidet, 2x keramické umývadlo s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, rohová akrylátová vaňa s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, samostatný sprchovací kút s vodovodnou batériou nerezovou pákovou so sprchou. Obklad stien je vyhotovený na báze lešteného mramoru. Vnútorné omietky šľachtené, dvere rámové s výplňou, vykurovanie - podlahové teplovodné, okná drevené eurookná + žalúzie. Na balkóne 213 sú umiestnené v strope sklápacie schody pre prístup na povalový priestor. V chodbe je viditeľné zatečenie stropu.

Bazén

Stavba , v ktorej je umiestnený bazén (betónový s fóliou) je postavený na pozemku KN p.č. 1655/32. Bazén je prevádzkovo prepojený so stavbou rodinného domu betónovým schodiskom, ktoré vedie zo suterénu domu ( schodisko je evidované na p.č. 1655/31). Z dôvodu prepojenia stavby s rodinným domom je stavba bazéna zlúčená so stavbou rodinného domu. Schodisko zo suterénu vedúce k bazénu je betónové s povrchom z keramickej dlažby. Stavba , kde je umiestnený bazén, bola realizovaná ako prístavba k rodinnému domu v roku 2001. Je postavená na betónových základoch s obvodovým murivom z tehál. Prestrešenie je riešené väzníkovým krovom (drevené lepené väzníky sú opatrené náterom) s krytinou betónovou. Klampiarske konštrukcie - medený plech. Okná drevené eurookná. Podlaha - dlažba. V objekte sa nachádza WC so spodnou nádržkou s vyhotoveným keramickým obkladom na výšku viac ako 1,0m, samostatný sprchovací kút s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, obložený keramickým obkladom. keramické umývadlo zabudované so skrinkou s vodovodnou batériou pákovou( keramický obklad vyhotovený za umývadlom). Vykurovanie je oceľovými radiátormi. Vnútorné omietky sú vápenné hladké, dvere do WC  hladké plné.

Prístrešok 1

Prístrešok 1 bol vybudovaný v roku 2001. Nosná konštrukcia je vyhotovená v prevažujúcej časti z drevených stĺpov ( zadná strana murovaná). Pod prístreškom sa nachádza murovaná časť , kde je umiestnené WC so spodnou nádržkou a  malá časť kuchynskej linky z nerezovým drezom s vodovodnou batériou nerezovou pákovou. Pod prístreškom sa nachádza aj vonkajší krb. Zastrešenie je riešené krovom s krytinou betónovou. Klampiarske konštrukcie sú vyhotovené z pozinkovaného plechu. Vyhotovený je aj bleskozvod. Podlaha . betónová dlažba. Vyhotovený je rozvod vody a kanalizácie, elektroinštalácia – svetelná

Prístrešok 2

Prístrešok 2 - bol vybudovaný v roku 2005. Nosná konštrukcia je tvorená drevenými stĺpikmi. Prestrešenie je riešené krovom s krytinou asfaltový šindel. Podlaha - betónová. Pod prístreškom sa nachádza malý drvený klad z jednostranne obitých dosiek - dvere hladké plné, okno jednoduché.

Prístrešok 3 - vstup do domu

Vstup do domu v smere od miestnej prístupovej komunikácie  je prestrešený a jeho súčasťou je aj časť , kde je umiestnená smetná nádoba. Prestrešenie je krovom s krytinou betónovou. Vstupná brána z oceľových profilov, podlaha - betónová dlažba

 

Predmet dražby sa draží tak ako stojí a leží.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Rodinný dom s.č. 1773 s bazénom s.č. 2377

Rodinný dom s.č. 1773 je postavený na Vodárenskej ulici v meste Šamorín.  Dom je podpivničený s jedným nadzemným podlažím a obytným podkrovím. Do užívania bol daný v roku 2001. Dom je napojený na verejný rozvod vody, elektro, kanalizáciu, plyn. Dom je veľkoryso riešený s nadštandardným vybavením.

I.PP

Podlažie dispozične pozostáva z nasledovných miestností : 001 posilňovňa, 002 šatník, 003 spoločenská miestnosť, 004- technická miestnosť, 005+006 - sklad (v deň znaleckého zamerania tvorili tieto dve miestnosti jeden priestor), 007 sklad, 008 chodba so schodiskom, 009 sauna, 010 WC, 011 chodba. K podzemnému podlažiu patria ešte miestnosti - spojovacia chodba so schodiskom k bazénu, miestnosť, kde je umiestnená technologická časť bazéna. Podlažie bolo v deň znaleckého zamernaia zavlhnuté, v časti opadaná omietka, podľa údajov vlastníčky bolo podlažie v minulosti vytopené. Z posilňovne je prístupné WC (010). Tu sa nachádza WC so spodnou nádržkou a keramické umývadlo s vodovodnou batériou nerezovou pákovou. Keramický obklad je vyhotovený na stene za WC a umývadlom.

V miestnosti 009 sa nachádza sauna a samostatný sprchovací kút s vodovodnou batériou pákovou so sprchou. Keramický obklad je vyhotovený dookola sprchového kúta. V spoločenskej miestnosti 003 je umiestnený krb na pevné palivo s uzatvoreným ohniskom a nerezový drez s vodovodnou batériou nerezovou pákovou.

V spojených skladových priestoroch ( 005+006 ) bola v deň obhliadky osadená kuchynská linka dĺžky 2,60 s nerezovým drezom s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, plynový sporák s elektrickou rúrou. Keramický obklad je vyhotovený za kuchynskou linkou a sporákom. V miestnosti šatník sú umiestnené dve roldorové šatníkové skrine. Vnútorné omietky - vápenné hladké. Elektroinštalácia - svetelná aj motorická. Dvere rámové s výplňou, okná drevené eurookná s izolačným dvojsklom. Vykurovanie podlažia je podlahové teplovodné. Priestor bazéna je prevádzkovo prepojený so suterénom rodinného domu spojovacou chodbou z posilňovne. Zo spojovacej chodby je prístupná technická miestnosť , kde je umiestnená technológia pre bazén (filtrácia, úpravňa vody, regulácia solárneho ohrevu s výmenníkom). Samotný bazén so zázemím je na úrovni prízemia.

I.NP

Vstup do domu je z prednej strany domu cez vonkajšie schodisko. Podlažie dispozične pozostáva z nasledovných miestností : 110 vstupná chodba, 108 WC, 109 kúpeľňa, 107 izba, 101 pracovňa, 106 chodba so schodiskom, 105 obývacia izba, 104 kuchyňa, 103 komora, 102 technická miestnosť. Podlahy sú v celom podlaží z lešteného kameňa ( kombinácia mramor žula). Vykurovanie podlahové teplovodné. Dvere rámové s výplňou, okná Eurookná s izolačným dvojsklom.  Omietky sú šľachtené hrubozrnné. Vo WC sa nachádza WC so spodnou nádržkou + keramické umývadlo s vodovodnou batériou nerezovou pákovou. Vo WC je vyhotovený mramorový obklad dookola celého WC. V kuchyni sa nachádza nadštandardná kuchynská linka s dreva  dĺžky 7,05m so zabudovanou sklokeramickou varnou doskou, teplovzdušnou rúrou. mikrovlnnou rúrou, zabudovanou chladničkou s mrazničkou, nerezovým  drezom s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, zabudovaná je umývačka riadu, digestor. Obklad stien za kuchynskou linkou je z mramoru. V obývacej izbe je umiestnený krb na pevné palivo s otvoreným ohniskom.

V kúpeľni sa nachádza samostatný sprchovací kút s vodovodnou batériou nerezovou pákovou so sprchou, keramické umývadlo s vodovodnou batériou nerezovou pákovou a WC so spodnou nádržkou. Obklad stien je z mramoru. Na poschodí sú umiestnené dve klimatizačné jednotky , ktoré v zime vyhrievajú priestory a v lete chladia. Na podlaží je vyhotovené zabezpečenie okien aj dverí. V technickej miestnosti sú umiestnené poistkové automaty a internet.

Do tohto podlažia patrí aj dvojgaráž, ktorá je samostatne prístupná z vonkajšej strany domu. V garáži sa nachádza nerezový drez  s vodovodnou batériou klasickou len na studenú vodu. Keramický obklad je vyhotovený za drezom aj v časti zadnej strany. V garáži je elektroinštalácia - svetelná, vnútorné omietky - vápenné hladké, garážové vráta 2x  na diaľkové ovládanie. Vstup do garáže je možný aj z bočnej strany a zadnej strany. Okná drevené eurookná, dvere rámové s výplňou. Podlaha - keramická dlažba. Na úrovni tohto podlažia je aj bazén. Pri bazéne je umiestnené samostatné WC so spodnou nádržkou a samostatný sprchovací kút s vodovodnou batériou nerezovou pákovou so sprchou. keramický obklad je vyhotovený dookola celého sprchového kúta. Vo WC je vyhotovený keramický obklad na výšku 1,30m radiátor - rebrinový. V miestnosti , kde je umiestnený bazén sa nachádza aj keramické umývadlo zabudované so skrinkou s vodovodnou batériou nerezovou pákovou. V priestore bazéna je umiestnený aj odvlhčovač vzduchu. Bazén má vyhotovené aj prekrytie plachtou. V časti bazéna nie je vyhotovený strop, je tu viditeľná konštrukcia dreveného krovu.

II.NP - podkrovie

Vstup do podkrovia je po betónovom schodisku z chodby I.NP. Schody sú z povrchom z lešteného kameňa. Podlažie dispozične pozostáva z nasledovných miestností : chodba so schodiskom, izba 202, izba 201, izba 207, šatník 205, kúpeľňa s WC 204, a kúpeľňa s WC 208. Podlahy sú vyhotovené z lešteného kameňa.

V kúpeľni 204 sa nachádza - WC so spodnou nádržkou, bidet, 2x keramické umývadlo s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, rohová akrylátová vaňa s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, samostatný sprchovací kút s vodovodnou batériou nerezovou pákovou so sprchou. Obklad stien je vyhotovený na báze lešteného mramoru. V kúpeľni 208 sa nachádza - WC so spodnou nádržkou, bidet, 2x keramické umývadlo s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, rohová akrylátová vaňa s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, samostatný sprchovací kút s vodovodnou batériou nerezovou pákovou so sprchou. Obklad stien je vyhotovený na báze lešteného mramoru. Vnútorné omietky šľachtené, dvere rámové s výplňou, vykurovanie - podlahové teplovodné, okná drevené eurookná + žalúzie. Na balkóne 213 sú umiestnené v strope sklápacie schody pre prístup na povalový priestor. V chodbe je viditeľné zatečenie stropu.

Bazén

Stavba , v ktorej je umiestnený bazén (betónový s fóliou) je postavený na pozemku KN p.č. 1655/32. Bazén je prevádzkovo prepojený so stavbou rodinného domu betónovým schodiskom, ktoré vedie zo suterénu domu ( schodisko je evidované na p.č. 1655/31). Z dôvodu prepojenia stavby s rodinným domom je stavba bazéna zlúčená so stavbou rodinného domu. Schodisko zo suterénu vedúce k bazénu je betónové s povrchom z keramickej dlažby. Stavba , kde je umiestnený bazén, bola realizovaná ako prístavba k rodinnému domu v roku 2001. Je postavená na betónových základoch s obvodovým murivom z tehál. Prestrešenie je riešené väzníkovým krovom (drevené lepené väzníky sú opatrené náterom) s krytinou betónovou. Klampiarske konštrukcie - medený plech. Okná drevené eurookná. Podlaha - dlažba. V objekte sa nachádza WC so spodnou nádržkou s vyhotoveným keramickým obkladom na výšku viac ako 1,0m, samostatný sprchovací kút s vodovodnou batériou nerezovou pákovou, obložený keramickým obkladom. keramické umývadlo zabudované so skrinkou s vodovodnou batériou pákovou( keramický obklad vyhotovený za umývadlom). Vykurovanie je oceľovými radiátormi. Vnútorné omietky sú vápenné hladké, dvere do WC  hladké plné.

Prístrešok 1

Prístrešok 1 bol vybudovaný v roku 2001. Nosná konštrukcia je vyhotovená v prevažujúcej časti z drevených stĺpov ( zadná strana murovaná). Pod prístreškom sa nachádza murovaná časť , kde je umiestnené WC so spodnou nádržkou a  malá časť kuchynskej linky z nerezovým drezom s vodovodnou batériou nerezovou pákovou. Pod prístreškom sa nachádza aj vonkajší krb. Zastrešenie je riešené krovom s krytinou betónovou. Klampiarske konštrukcie sú vyhotovené z pozinkovaného plechu. Vyhotovený je aj bleskozvod. Podlaha . betónová dlažba. Vyhotovený je rozvod vody a kanalizácie, elektroinštalácia – svetelná

Prístrešok 2

Prístrešok 2 - bol vybudovaný v roku 2005. Nosná konštrukcia je tvorená drevenými stĺpikmi. Prestrešenie je riešené krovom s krytinou asfaltový šindel. Podlaha - betónová. Pod prístreškom sa nachádza malý drvený klad z jednostranne obitých dosiek - dvere hladké plné, okno jednoduché.

Prístrešok 3 - vstup do domu

Vstup do domu v smere od miestnej prístupovej komunikácie  je prestrešený a jeho súčasťou je aj časť , kde je umiestnená smetná nádoba. Prestrešenie je krovom s krytinou betónovou. Vstupná brána z oceľových profilov, podlaha - betónová dlažba

 

Predmet dražby sa draží tak ako stojí a leží.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
LV č. 1491:
- Záložné právo v prospech Slovenskej sporiteľne a.s. IČO: 00151653 so sídlom Tomášikova 48, 832 37 Bratislava V 8627/14- č.z.34/15
LV č. 2390:
- Záložné právo v prospech Slovenskej sporiteľne a.s. IČO: 00151653 so sídlom Tomášikova 48, 832 37 Bratislava V 8627/14- č.z.34/15

Nie sú známe žiadne nájomné zmluvy týkajúce sa predmetu dražby.
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením nebolo urobené ani najnižšie podanie
K. Najnižšie podanie nebolo urobené
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Mgr. Miloš Brezina
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Čajkovského
b) Orientačné/súpisné číslo 6332/42
c) Názov obce Trnava d) PSČ 917 08
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 07.06.1990
V. Odhad ceny predmetu dražby Číslo znaleckého posudku: 24/2020
Meno znalca: Ing. Lenka Ďurechová
Dátum vyhotovenia: 26.01.2020
Všeobecná cena odhadu: 762 000,00 €