Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 188/2020
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 30.9.2020
  • Značka:
  • V000027
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: Horizon
Sídlo: Avenue du Port 2, 1080 Bruxelles
IČO: 0449.441.283
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu:
Oddiel:
Vložka:
zvoláva: mimoriadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 16. 10. 2020
o : 11:30
na adrese
Obchodné meno: Horizon
Sídlo: avenue Lloyd George 11, 1000 Bruxelles
Program rokovanie valného zhromaždenia:

Oznámenie akcionárom

 

Pozývame akcionárov Horizon (SICAV - Verejná investičná spoločnosť s varibilným kapitálom podľa belgického práva) na Mimoriadne valní zhromaždeie, ktoré sa bude konať dňa 16. októbra 2020 o 11.30 hod. v študovni Berquin Notaires, avenue Lloyd George 11, 1000 Bruxelles.

 

Program

1. NÁVRH MIMORIADNEMU VALNÉMU ZHROMAŹDENIE ZMENIŤ ČLÁNOK 23 KOORDINOVANÝCH STANOV SICAV.

Mimoridnemu valnému zhromaždeniu sa navrhuje zmeniť článok 23 koordinovaných stanov Sicav tak, aby všetky kategórie akcií mohli byť vyhradené investorom jednej alebo viacerých štátnych príslušností. 

 

Návrh rozhodnutia: schválenie zmeny stanov s nadobudnutím účinnosti 16. októbra 2020.

 

Úplné znenie návrhu stanov je k dispozícii v sídle Sicav.

Rozhodnutia týkajúce sa bodov programu sa budú prijímať väčšinou hlasov prítomných alebo zastúpených akcionárov,  bez požadovaného kvóra uznášaniaschopnosti. Keď majú akcie rovnakú hodnotu, každá z nich dáva právo na jeden hlas. Ak nemajú rovnakú hodnotu,  každá z nich predstavuje určitý proporcionálny počet hlasov na časti kapitáu, ktorý predstavujú, časť predstavuje najslabší podiel počítajúci sa pre jeden hlas. Neberú sa do úvahy zlomky hlasov. Akcionári sa môže nechať zastupovať.   Zástupca akcionára musí mať podpísanú písomnú plnú moc.

Podľa článku 14 stanov, musia majitelia akcií na meno alebo dematerializovaných (zaknihovaných) akcií do 9. októbra 2020 písomne informovať správnu radu  o svojom úmysle zúčastniť sa na valnom zhromaždení a o počte podielov, pri ktorých plánujú zúčastniť sa na hlasovaní. Držiteľom dematerializovaných akcií sa umožní zúčastniť sa na Mimoriadnom valnom zhromaždení iba v prípade, že splnia formality uvedené v Kódexe spoločností a asociácií.

Akcionári môžu vopred adresovať otázky, ktoré by chceli položiť na mimoriadnom valnom zhromaždení na vragenAVfondsen@kbc.be

Prospekt, kľúčové informácie pre investora a posledné finančné správy budú k dispozícii bezplatne pri priečinkoch inštitúcií zabezpečujúcich finančné služby, konkrétne KBC BANK SA a CBC BANQUE SA alebo na  www.kbcam.be, okrem iného v holandčine a v angličtine.

 

 

                                                                                                                     Správna rada  Horizon

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 01. 01. 0001
Doplňujúce údaje pre akcionárov: