Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 185/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 25.9.2020
  • Značka:
  • K071316
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Jančo Zoltán
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Majakovského 2, 98401 Lučenec
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 30.10.1969
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Richard Konta
Sídlo správcu: Horné záhrady 2, 97401 Banská Bystrica
Kotakt na správcu : spravca@konta.sk, 048 202 3505
Spisová značka správcovského spisu : 2OdK/978/2019 S1782
Spisová značka súdneho spisu : 2OdK/978/2019
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Ponukové konanie č. 2 – III. kolo v zmysle 167p v spojení s § 167k Zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZKR“):

JUDr. Richard Konta, so sídlom Horné záhrady 2, 974 01 Banská Bystrica ako správca dlžníka – Zoltán Jančo, nar. 30. 10. 1969, trvale bytom Fiľakovské Kľačany 273, 986 01 Fiľakovské Kováče v konkurznom konaní vedenom na Okresnom súde Banská Bystrica pod sp. zn. 2OdK/978/2019 týmto vyhlasuje, že v zmysle ustanovenia § 167p ZKR ponukové konanie na speňaženie inej majetkovej hodnoty (obchodného podielu).

Predmet: iná majetková hodnota (obchodný podiel) tvoriaca súpisovú zložku majetku pod por. č. 2 v súpise všeobecnej podstaty, ktorý je zverejnený v Obchodnom vestníku č. 48/2020 zo dňa 10.03.2020 a to:    

Obchodný podiel

Por. číslo

Popis

Charakteristika

Výška podielu v EUR

 Súpisová hodnota v EUR

Dôvod zapísania do súpisu

Deň zapísania do súpisu

2

Iná majetková hodnota – obchodný podiel

Obchodný podiel o veľkosti 1/1 (t.j. 100 % základného imania) v spoločnosti: Zoltán Jančo - Maxim s.r.o., Majakovského 2,Lučenec 984 01, IČO: 50 054 317, zapísanej v Obchodnom registeri Okresného súdu Banská Bystrica, vložka číslo 28870/S, oddiel Sro,

5000,00

5000,00

majetok úpadcu podľa §67 ods. 1 a) ZKR

5.3.2020

(ďalej len „Predmet ponuky“)

Podmienky I. kola verejného ponukového konania:

Predmet ponuky bude speňažený v zmysle podmienok ponukového konania za najvyššiu ponúknutú kúpnu cenu; v prípade, ak dôjde k stretu najvyšších ponúk rovnakej hodnoty, rozhodne žreb správcu.

Minimálna ponúkaná kúpna cena pre toto kolo speňažovania nie je určená.

Lehota na predkladanie ponúk je 10 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia tohto oznámenia o vyhlásení ponukového konania v Obchodnom vestníku (pozn. za prvý deň lehoty sa považuje deň nasledujúci po dni zverejnenia oznámenia v Obchodnom vestníku; ak posledný deň lehoty pripadne na sobotu, nedeľu alebo sviatok, je posledným dňom lehoty na predkladanie ponúk najbližší nasledujúci pracovný deň).

Písomnú ponuku je možné doručiť  poštou alebo aj osobne  (a to po predošlej dohode do 15:00 hod. posledného dňa lehoty) v zalepenej obálke na adresu: JUDr. Richarda Kontu, so sídlom Horné záhrady 2, 974 01 Banská Bystrica, s označením „Ponukové konanie č. 2 – III. kolo, 2OdK/978/2019 - NEOTVÁRAŤ“

Otázky ohľadom predmetu ponuky je možné adresovať na: kalman@itrust.sk.

Podrobné podmienky ponukového konania obdrží každý potencionálny záujemca e-mailom na základe jeho predošlej žiadosti. Požiadať o zaslanie Podmienok ponukového konania možno e-mailom na: kalman@itrust.sk.

Správca si ako vyhlasovateľ ponukového konania zároveň vyhradzuje právo odmietnuť jednu alebo všetky predložené ponuky a ponukové konanie zrušiť a zároveň je oprávnený odmietnuť každú neprimerane nízku predloženú ponuku.

UPOZORNENIE:

Písomná ponuka musí obsahovať záväzok, že záujemca bez ďalšieho sa stotožňuje a berie na vedomie všetky súvisiace skutočnosti.

Pod súvisiace skutočnosti patrí:

  • písomná ponuka musí obsahovať prehlásenie záujemcu, že sa zaväzuje znášať všetky náklady – súdne poplatky a ostatné náklady súvisiace s postúpením obchodného podielu;
  • vysoká zadlženosť, strata a dlhodobá nečinnosť spoločnosti, nevedenie účtovníctva;
  • pravdepodobnosť povinnosti podať návrh na vyhlásenia konkurzu;
  • správca neručí za to, že obchodná spoločnosť, ktorej podiel sa ponúka, nie je zadlžená aj viac, ako je uvedené a neručí za jej stav a bonitu;
  • správca nie je povinný zadovážiť akékoľvek iné doklady k obchodnej spoločnosti, tieto si zadováži prípadný záujemca sám a na vlastné náklady;
  • správca v súvislosti s prevodom nemá okrem vypracovania Zmluvy o prevode obchodného podielu, zápisnice zo zasadnutia valného zhromaždenia, návrhu na zápis do Obchodného registra a zadováženia zákonom predpokladaných súhlasov k prevodu žiadne iné povinnosti;
  • v prípade, ak nebude z akýchkoľvek dôvodov možné vykonať prevod obchodného podielu, správca vráti záujemcovi finančnú sumu, ktoré záujemca zložil na správcovský účet bez zbytočného odkladu.

 

JUDr. Richard Konta, správca