Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 184/2020
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o opakovanej dobrovoľnej dražbe
  • Deň vydania:
  • 24.9.2020
  • Značka:
  • X035534
U9, a.s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 207/2020
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko U9, a.s.
II. Sídlo/bydlisko Zelinárska682108 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Zelinárska
b) Orientačné/súpisné číslo 6
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82108
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 3070/B
IV. IČO/ dátum narodenia 35849703
B. Označenie navrhovateľov
1. I. Obchodné meno/meno a priezvisko Všeobecná úverová banka, a.s.
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Mlynské Nivy
b) Orientačné/súpisné číslo 1
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 829 90
e) Štát Slovenská republika
IV. IČO/ dátum narodenia 31320155
C. Miesto konania dražby Polyfunkčný dom, II poschodie, Notársky úrad JUDr. Anna Nagyová, Kukučínova č. 8, 940 62 Nové Zámky
D. Dátum konania dražby 30. 10. 2020
E. Čas konania dražby 10:00 hod.
F. Kolo dražby 2. kolo dražby
G. Predmet dražby

Predmetom dražby sú nehnuteľnosti evidované na liste vlastníctva č. 444, Okresný úrad Nitra – katastrálny odbor, obec Nitra – katastrálne územie Veľké Janíkovce, a to:

Pozemky - parcely registra "C"

  • parcelné číslo: 1066/188, výmera: 303 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie
  • parcelné číslo: 1066/412, výmera: 173 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie

Stavby:           

  • rozostavaný rodinný dom so súp. č. 35, na parcele č. 1066/412, druh stavby: rodinný dom, popis stavby: Rozostavaný rodinný dom

Príslušenstvo, ktoré sa nezapisuje alebo nie je zapísané na liste vlastníctva: Plot uličný z čelnej strany rod. domu., plot bočný z pozdĺžnej strany rod. domu., plot záhradný z tvárnic, studňa kopaná, vodomerná šachta, prípojka vody z verejného rozvodu, prípojka vody zo studne, závlahový systém - záhradný vodovod, prípojka kanalizácie – splašková, prípojka kanalizácie – dažďová, nn prípojka - zemná, plynová prípojka, spevnené plochy zo zámkovej dlažby, oporný múr z kameňa, záhonové obrubníky, vonkajšie schody na teréne, bazén;

Predmet dražby sa draží tak ako stojí a leží.

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

H. Opis predmetu dražby

Opis rodinného domu s.č. 35:

Jedná sa o dvojpodlažnú stavbu (jedno nadzemné podlažie a jedno podkrovné podlažie). Zastavaná plocha domu je 170,91 m2. Rodinný dom je vybudovaný na mierne svahovitom teréne. V súčasnosti je v užívaní, je prevádzkovaný, vykazuje však menšie nedokončenie vo fasádnej konečnej úprave povrchov ako aj v podkrovnom podlaží na sociálnom zariadení. Stavba nie je skolaudovaná, nebolo vydané rozhodnutie na užívanie predmetnej stavby.

Jedná sa o drobnú stavbu, pôvodne vybudovanú v rokoch 1958 - 1959, avšak na základe nového stavebného povolenia z roku 2016, došlo k úplnej rekonštrukcií, modernizácií pôvodnej stavby ako aj ku prístavbe pôvodnej stavby. Z pôvodnej stavby boli ponechané z prvkov dlhodobej životnosti – iba čiastočne základy a čiastočne obvodové murivo.

Stavba pôvodne bola zrealizovaná bez vodorovnej izolácie proti zemnej vlhkosti. Pri prestavbe boli obvodové steny podrezané, novými technologickými riešeniami bola pod obvodové steny uložená vodorovná izolácia proti zemnej vlhkosti a vode. Zároveň v plnom rozsahu boli odkopané základy a ako ochrana proti povrchovej vode, bola uložená zvisla izolácia z fólie, ako zábrana na vniknutie povrchovej vody do základov. Stropná vodorovná konštrukcia, schodište a zastrešenie z pôvodnej stavby boli v plnom rozsahu odstránené, tieto nosné prvky dlhodobej životnosti boli zrealizované nové. Prvky krátkodobej životnosti (podlahy, dlažby, obklady, okná, dvere, vykurovanie, zariaďovacie predmety a ostatné vnútorné vybavenia, atď.) v plnom rozsahu boli novo zrealizované. Na základe vykonanej fyzickej obhliadky a porovnaním zastavaných plôch pôvodnej stavby a prístavby je možné konštatovať, že sa jedná viac menej o novostavbu.

POPIS PODLAŽÍ

1.Nadzemné podlažie

Dispozičné riešenie a konštrukčné riešenie:

Vstup do rodinného domu je cez vlastný prístupový chodník, z bočnej, zadnej strany rodinného domu priamo do zádveria, ďalej do haly pozostávajúcej z obývacej miestnosti, kuchyne s jedálňou, chodby, 2x izby, skladu náradia, spálne, technickej miestnosti schodiska, WC, kúpeľne a terasy. Jedná sa stavbu, ktorá je založená na čiastočne pôvodných ako aj nových základových pásoch s vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti. Podmurovka je vybudovaná ako u nepodpivničenej stavby, je vybudovaná z betónového muriva s priemernou výškou do 50 cm a je v súčasnosti s hladkou vápenno-cementovou omietkou. Zvislá nosná konštrukcia pôvodnej stavby bola zrealizovaná z nepálených tehál o skladobnej hrúbke nad 40 do 50 cm, prístavba bola zrealizovaná z pálených tehál o skladobnej hrúbke nad 30 do 40 cm. V súčasnosti, pôvodná stavba má len dve obvodové steny, z jednej strany rodinného domu bola pribudovaná jedná nová stena, ktorou sa zväčšila zastavaná plocha celej stavby. Stropná konštrukcia je novo zrealizovaná v plnom rozsahu a je betónová s rovným podhľadom. Stropná konštrukcia je zateplená tepelnou a krokovou izoláciou.

Krov je v plnom rozsahu novo zrealizovaný, je väznicový sedlový, manzardový, je vybudovaný z nosnej drevenej stojatej stolice, so strešnou krytinou z ťažkej pálenej škridle, typu Bramac. Klampiarske konštrukcie sú úplne, sú z pozinkovaného oplastovaného plechu, tieto nie sú v plnom rozsahu ukončené, je potrebné osadiť dažďové odkvapové rúry, stanovujem rozpracovanosť na 95,0 %. Oplechované sú aj okenné parapety z iných materiálov. Deliace priečky sú z tehál. Vonkajšie úpravy povrchov sú z vápenno-cementovej hladkej omietky so zastierkovaním, sú na všetkých štyroch stenách, po zateplení, v nasledujúcom období je potrebné dokončiť konečnú povrchovú úpravu, s náterom z umelých materiálov. Omietky sú zrealizované čiastočne a nie sú  poškodené. Pre omietky znalec stanovil rozpracovanosť na 85,0 %. Vonkajší obklad sa vyskytuje na dvoch stenách s výmerou do 1/3 obloženej plochy z celkového pohľadu na fasádu, obklad je zrealizovaný z umelého kamenného obkladu. Vnútorné úpravy povrchov sú zrealizované v rôznych technických riešeniach, pôvodné steny vybudované z nepálených tehál, majú hlinené omietky továrensky vyrobené a na stavbe strojne nanášané s rohovými lištami, čiastočne sú obložené sadrokartónovým obkladom a so sadrokartónovou omietkou. Omietky na stenách zrealizovaných z pálených tehál sú zo sadrokartónovej omietky. Vnútorný obklad sa vyskytuje v kuchyni okolo kuchynskej linky, sociálne zariadenie je obložené veľkoplošným keramickým obkladom na výšku nad 160 cm. Dvere sú plné, drevené, sú osadené do kovových zárubní. Okná sú zrealizované ako EURO s vákuovým zasklením, sú s plastovými žalúziami. Podlahy sú betónové s povrchovou úpravou zo špičkovej VINYLOVEJ povlakovej podlahy na click systém s integrovanou podložkou pre podlahové vykurovanie, ktorá je vhodná do všetkých miestnosti ako sú obývacie izby, kuchyne ale aj sociálnych zariadení. Podlahy sú tepelne odizolované. Schody sú betónové, s povrchovou povlakovou vinylovou úpravou.

Elektroinštalácia je svetelná a motorická s automatickým istením. Automatické istenie je spoločné pre celý rodinný dom. Rozvod studenej a teplej vody je z plastového potrubia. Zdrojom teplej vody je zásobník – elektrický bojler aj s napojením na kotol. Rozvody kanalizácie z kuchynskej linky a zo sociálneho zariadenia je z plastového potrubia. V kuchyni je elektrický sporák s keramickou platňou a s elektrickou rúrou, drezové nerezové umývadlo ovládaním uzáveru sifónu s pákovou batériou, odsávačom pary, kuchynská linka je na báze dreva o dl. 6,15 m. Na terase je osadená ďalšia kuchynská linka o dĺžke 1,60 m s nerezovým drezom a pákovou batériou. Celková dĺžka kuchynských liniek je potom 7,75 m. Na podlaží sa nachádza sociálne zariadenie Kúpeľňa, ktorá je vybavené plastovou vaňou, sprchou a umývadlom s pákovými batériami s ovládaním uzáveru sifónu. WC je vybavené so zabudovanou nádržkou v stene. umývadlom so sprchou pákovou batériou nerezové s ovládaním uzáveru sifónu.  Rozvody STA sú zabudované. Budova nie je istená bleskozvodom proti atmosférickým výbojom. V rodinnom dome je zabudovaná bezpečnostná signalizácia, je zhotovená len kabelážou, je bez ovládacieho zariadenia, stanovujem rozpracovanosť na 60,0 % podlaží sa nachádza 1 ks vstavanej skrine. Konštrukcie naviac - klimatizačná jednotka. Pred vstupom do rodinného domu je vybudovaná pergola - altánok, z drevenej tesárskej konštrukcie.

1.Podkrovné podlažie

Dispozičné riešenie a konštrukčné riešenie:

Na podlaží sa nachádza schodišťový priestor s veľkou obývacou izbou, kúpeľňa spolu s WC. Zvislá nosná konštrukcia je z tehelného muriva, so skladobnou hr. nad 30 do 40 cm. Obvodové steny sú zateplené. Stropná konštrukcia je drevená trámová s rovným sadrokartónovým podhľadom, drevená stojaca konštrukcia zastrešenia je obložená sadrokartónovým obkladom a vypravená omietkou. Kliešte strešnej konštrukcie - krokiev, sú viditeľné, sú stolársky opracované a vytvárajú architektonicky vzhľad zastrešenia. Klampiarske konštrukcie sú úplne, sú z pozinkovaného plechu, oplechované sú aj okenné parapety pozinkovaným plechom. Deliace priečky sú z tehál. Vonkajšie úpravy povrchov sú z vápenno-cementovej hladkej omietky so zastierkovaním, sú na všetkých štyroch stenách, po zateplení, v nasledujúcom období je potrebné dokončiť konečnú povrchovú úpravu, s náterom z umelých materiálov. Vnútorné omietky sú sadrokartónové, sú v plnom rozsahu zrealizované. Vnútorný obklad sa vyskytuje v sociálnom zariadení. Dvere sú plné, osadené do kovových zárubní. Okná sú čiastočne strešné zn. VELUX s vákuovým zasklením a čiastočne sú zrealizované ako EURO s vákuovým zasklením, sú s plastovými žalúziami. Podlahy sú betónové s povrchovou úpravou zo špičkovej VINYLOVEJ povlakovej podlahy na click systém s integrovanou podložkou pre podlahové vykurovanie. Podlahy sú tepelne odizolované. Dlažby v sociálnom zariadení a na chodbe sú betónové s povrchovou úpravou z keramickej dlažby. Vykurovacie telesá sú plechové radiátory. Elektroinštalácia je svetelná s automatickým istením. Automatické istenie je spoločné pre celý rodinný dom. Rozvod studenej a teplej vody je z pozinkovaného potrubia. Na podlaží sa nachádza kúpeľňa spolu s WC. V súčasností je osadená iba plastová vaňa, bez pákových batérií. Rozvody kanalizácie sú z plástového potrubia.

Príslušenstvo

Plot uličný z čelnej strany rod. domu: plot odd. pozemok od ulice v čele pozemku a na kuse z bočnej strany. Konštrukčne je zhotovený na bet. základových konštrukciách s podmurovkou s vrchnou konštrukciou plota zhotovenej z kovových stĺpikov a ku nim prichytených kovových vložiek s kovovou výplňou. Na oplotení je natiahnutá tkaná sieťovina Celková dĺžka plotu je 21,90 m s výškou výplne 1,15 m.

Plot bočný z pozdĺžnej strany rod. domu: plot zhotovený z bočnej strany na bet. základoch i s podmurovkou a s vrchnou konštrukciou plota zhotovenej z kovových stĺpikov a z prichyteného drôteného pletiva. Na oplotení je natiahnutá tkaná sieťovina. Celková dĺžka plotu je 19,70 m s výškou výplne 1,20 m.

Plot záhradný z tvárnic: zhotovený z vnútornej strany oddeľujúci susedný pozemok. Je vybudovaný na betónových základoch, je bez podmurovky, z výplne plota vybudovanej z betónových tvárnic. Celková dĺžka plotu je 38,75 m s premenlivou výškou výplne od 1,50 po 2,0 m, v závislostí od výškového rozdielu terénu.

Studňa kopaná: studňa kopaná s priemerom 1000 mm s osadeným elektrickým čerpadlom s uvažovanou hĺbkou 9 m s umiestnením v časti dvora.

Vodomerná šachta: vodomerná šachta betónová s vypočítanou kubatúrou 3,54 m3.o.p.

Prípojka vody z verejného rozvodu: prípojka vody z verejného rozvodu s bodom napojenia vo verejnom priestranstve so vzdialenosťou 8,20 m, vonkajšia úprava bola vybudovaná v roku 2016.

Prípojka vody zo studne: prípojka vody zo studne so vzdialenosťou 4,50 m. Vonkajšia úprava bola vybudovaná v roku 2016.

Závlahový systém - záhradný vodovod: podzemný závlahový systém v časti dvora s odhadovanej dĺžky 95,0 m. Vonkajšia úprava bola vybudovaná v roku 2016.

Prípojka kanalizácie – splašková: prípojka kanalizácie z domu do verejnej stoky s celkovou dĺžkou 14,50 m. Vonkajšia úprava bola vybudovaná v roku 2016.

Prípojka kanalizácie – dažďová: prípojka kanalizácie zhotovená z PVC potrubia s priemerom 100 mm a s dĺžkou 9,50 m v časti dvora s napojením na splaškovú kanalizačnú prípojku. Vonkajšia úprava bola vybudovaná v roku 2016.

NN prípojka - zemná: zemná prípojka elektriny na 380 V s nameranou dĺžkou 6,50 m od bodu napojenia zo stĺpa do stavby RD.

Plynová prípojka: plynová prípojka s bodom napojenia z verejného rozvodu so vzdialenosťou 2,80 m v zelenom páse pred čelným oplotením s pokračovaním dvorom v dĺžke 13,5 m a tak vstupujúca do stavby RD. Celková dĺžka prípojky je 16,30 m.

Spevnené plochy zo zámkovej dlažby: spevnené plochy zo zámkovej dlažby o ploche 41,50 m2 s uložením do piesku a s umiestnením v časti dvora okolo stavby RD.

Oporný múr z kameňa

Záhonové obrubníky: záhonové obrubníky vytvárajúce lemy okolo stavby RD ako i spevnených plôch s nameranou dĺžkou 30,80 m.

Vonkajšie schody na teréne: vonkajšie schody z betónu s uložením na teréne s celkovou dĺžkou 4,41 m s počtom 3 ks a s povrchovou úpravou z keramickej dlažby.

Bazén

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Viď opis predmetu dražby. 

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Všetky nasledujúce záložné práva v prípade úspešnej dražby zanikajú v zmysle § 151ma a § 151md zákona č. 40/64 Zb. (Občiansky zákonník) a vydražiteľ nadobúda predmet dražby bez zaťaženia záložnými právami:

Záložné právo v prospech Všeobecnej úverovej banky, a.s. Bratislava, IČO: 31320155 podľa V 2012/16 zo dňa 07.03.2016 na C KN parc.č. 1066/188, 1066/412 spolu s rozostavaným rodinným domom súp.č. 35 - 112/16

J. Spôsob stanovenia ceny predmetu dražby
Hodnota predmetu dražby bola zistená podľa znaleckého posudku č. 02/2020, ktorý vypracoval Ing. Michal Ižák, znalec v odbore Stavebníctvo, odvetvie: pozemné stavby, odhad hodnoty nehnuteľnosti, zapísaný v zozname znalcov, tlmočníkov a prekladateľov vedenom Ministerstvom spravodlivosti Slovenskej republiky pod číslom 911353.
Dátum vypracovania znaleckého posudku: 03.02.2020
Suma ohodnotenia: 199.000,00 € (slovom: jednostodeväťdesiatdeväťtisíc eur)
K. Najnižšie podanie 149,250,00 € (slovom: jednostoštyridsaťdeväťtisícdvestopäťdesiat eur)
L. Minimálne prihodenie 1.000,00 € (slovom: jedentisíc eur)
M. Dražobná zábezpeka a) výška 20.000,00 € (slovom: dvadsaťtisíc eur)
b) spôsob zloženia dražobnej zábezpeky 1. Bezhotovostný prevod alebo vklad na účet dražobníka č. SK71 0200 0000 0019 5703 8659 (BIC:SUBASKBX), vedený vo VÚB, a.s. s variabilným symbolom 2072020.
2. V hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo v mieste konania dražby.
3. Banková záruka.
4. Notárska úschova.
Dražobnú zábezpeku nie je možné zložiť platobnou kartou ani šekom.
c) doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky 1. Originál príkazu na úhradu peňažných prostriedkov vo výške dražobnej zábezpeky. Účastník bude pripustený k dražbe, ak do otvorenia dražby bude dražobná zábezpeka pripísaná na účet dražobníka, 2. Príjmový pokladničný doklad na hotovosť vo výške dražobnej zábezpeky, Účastník bude pripustený k dražbe, ak do uplynutia lehoty na zloženie dražobnej zábezpeky bude dražobná zábezpeka zložená do pokladne dražobníka, 3. Originál alebo overená kópia preukazujúca vystavenie bankovej záruky, 4. Originál alebo overenú kópiu dokladu preukazujúceho notársku úschovu.
d) lehota na zloženie dražobnej zábezpeky Do otvorenia dražby.
e) vrátenie dražobnej zábezpeky Bez zbytočného odkladu po skončení dražby v hotovosti alebo bezhotovostným prevodom na účet účastníka dražby
N. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením
Vydražiteľ je povinný zaplatiť cenu dosiahnutú vydražením v hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo bezhotovostným prevodom alebo vkladom na účet dražobníka č. SK71 0200 0000 0019 5703 8659 (BIC:SUBASKBX), vedený vo VÚB, a.s. s variabilným symbolom 2072020 a to do 15 dní odo dňa skončenia dražby v prípade, že suma dosiahnutá vydražením presiahne 6.640,00 EUR; v opačnom prípade hneď po ukončení dražby.
O. Obhliadka predmetu dražby (dátum) 1. termín: 13.10.2020 o 10:00 hod. 2. termín: 27.10.2020 o 10:00 hod.
Miesto obhliadky V mieste, kde sa nehnuteľnosť nachádza.
Organizačné opatrenia Záujemcovia o obhliadku sa ohlásia aspoň jeden deň pred konaním obhliadky na tel. č.: 02/5949 0129, Po-Pi 8:00 - 16:00.
P. Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby
Ak vydražiteľ zaplatí cenu dosiahnutú vydražením v ustanovenej lehote, prechádza na neho vlastnícke právo dňom udelenia príklepu; to neplatí, ak je vydražiteľom osoba, ktorá je povinná zapísať sa do registra partnerov verejného sektora podľa osobitného predpisu, ak v čase príklepu nie je zapísaná v tomto registri. Dražobník vydá bez zbytočného odkladu po nadobudnutí vlastníckeho alebo iného práva vydražiteľovi potvrdenie o vydražení predmetu dražby a v prípadoch, v ktorých sa o priebehu dražby spisuje notárska zápisnica vydá dražobník vydražiteľovi dve vyhotovenia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice.
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
1. Po nadobudnutí vlastníckeho práva alebo iného práva k predmetu dražby odovzdá dražobník bez zbytočného odkladu vydražiteľovi predmet dražby a listiny, ktoré osvedčujú vlastnícke právo a sú nevyhnutné na nakladanie s predmetom dražby alebo osvedčujú iné práva vydražiteľa k predmetu dražby a vydražiteľ prevzatie predmetu dražby písomne potvrdí.
2. Ak ide o nehnuteľnosť, podnik alebo jeho časť, predchádzajúci vlastník je povinný odovzdať predmet dražby na základe predloženia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa bez zbytočných prieťahov. Dražobník je povinný na mieste spísať zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby. Zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby podpíše predchádzajúci vlastník predmetu dražby, vydražiteľ a dražobník. Jedno vyhotovenie zápisnice dostane predchádzajúci vlastník a dve vyhotovenia dostane vydražiteľ. Ak niektorá osoba odmietne zápisnicu podpísať alebo ju prevziať, táto skutočnosť sa vyznačí v zápisnici a zápisnica sa považuje za odovzdanú aj tejto osobe.
3. Všetky náklady spojené s odovzdaním a prevzatím predmetu dražby nesie vydražiteľ. Táto povinnosť sa nevzťahuje na náklady, ktoré by ináč nevznikli, ak ich svojou vinou spôsobil predchádzajúci vlastník, majiteľ alebo dražobník alebo ak im tieto náklady vznikli náhodou, ktorá ich postihla.
4. Osoba povinná vydať predmet dražby zodpovedá vydražiteľovi za škodu spôsobenú omeškaním s odovzdaním predmetu dražby.
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
T. Notár
a) titul JUDr.
b) meno Anna
c) priezvisko Nagyová
d) sídlo Kukučínová 8, 94062 Nové Zámky