Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 183/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 23.9.2020
  • Značka:
  • K070816
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: BIO INVESTMENTS s. r. o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Lukov 158, 08605 Lukov
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 44162626
Obchodné meno správcu: LEGATOs Recovery k. s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Bardejovské kúpele 30, 086 31 Bardejov
Kotakt na správcu : recovery@legatos.sk
Spisová značka správcovského spisu : 5K/30/2018 S1755
Spisová značka súdneho spisu : 5K/30/2018
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

LEGATOs Recovery, k. s., so sídlom príslušnej kancelárie správcu konkurznej podstaty: Bardejovské kúpele 30, 086 31 Bardejov, IČO: 47 256 184, správca zapísaný v zozname správcov vedenom na MS SR pod číslom: S 1755, správca konkurznej podstaty úpadcu, t. j. spoločnosti BIO INVESTMENTS s. r. o., so sídlom 086 05 Lukov 158, IČO: 44 162 626 (ďalej len ako „úpadca“) vyhlasuje týmto 3. kolo verejného ponukového konania na predaj podniku úpadcu BIO INVESTMENTS s. r. o. formou zmluvy o predaji podniku s nasledovnými podmienkami: 

 

  1. Predmetom speňažovania je podnik úpadcu „BPS Malcov“ tvorený súpisovými zložkami majetku zapísanými do: 
  • oddelenej podstaty veriteľa: Tatra banka, a.sHodžovo námestie 3, 811 06 Bratislava, IČO: 00686930 (ďalej len ako „zabezpečený veriteľ“), súpisové zložky majetku oddelenej podstaty zverejnené v obchodnom vestníku OV 77/2019 zo dňa 18.04.2019, značka: K033335, poradové číslo 1 – 19. 

 

  1. Jednotlivé písomné ponuky na odkúpenie konkurznej podstaty úpadcu je potrebné zasielať na adresu správcu úpadcu: 

 

LEGATOs Recovery, k. s. 

Bardejovské kúpele 30 

086 31 Bardejov 

 

  1. Lehota na predkladanie ponúk v tomto verejnom ponukovom konaní trvá 10 dní, pričom začína dňom: 30.09.2020 a uplynie dňom: 09.10.2020. 

 

  1. Písomné ponuky na odkúpenie vyššie uvedenej časti konkurznej podstaty úpadcu musia záujemcovia doručiť správcovi v uzatvorenej obálke s vyznačením: „PONUKA: BPS MALCOV – NEOTVÁRAŤ!“inak sa na predložené písomné ponuky nebude prihliadať. 

 

  1. Písomná ponuka predložená v rámci tohto verejného ponukového konania je záväzná a nie je ju možné dodatočne meniť, doplniť alebo vziať späť. Doručením písomnej ponuky záujemca súhlasí so znením Zmluvy o predaji podniku, predmetom ktorej je podnik úpadcu podľa bodu 1. týchto podmienok. 

 

  1. Obsah písomnej ponuky je preddefinovaný správcom konkurznej podstaty a musí obsahovať nasledovné údaje: označenie verejného ponukového konania, ktorého sa záujemca zúčastňuje, označenie záujemcu (meno priezvisko, trvalé bydlisko, adresa pre doručovanie, dátum narodenia/ obchodné meno, sídlo, IČO), ponúkaná výška kúpnej ceny za podnik, informácia o tom, kedy a z akého bankového účtu bola poukázaná zábezpeka na kúpnu cenu vo výške 30.000 € (slovom: tridsaťtisíc Eur), ďalej prehlásenie záujemcu, že predložená písomná ponuka je pre záujemcu záväzná a že predložená písomná ponuka preukazuje jeho slobodnú, vážnu, určitú a zrozumiteľnú vôľu. Podpis záujemcu na písomnej ponuke musí byť úradne osvedčený, inak sa na podanie nebude prihliadať. Ak písomná ponuka nebude obsahovať všetky vyššie uvedené náležitosti a údaje, nebude sa na ňu prihliadať. Správca na vyžiadanie zašle každému, kto o to požiada, formulár písomnej ponuky. 

 

  1. Záujemcovia sa môžu zúčastniť obhliadok predmetu verejného ponukového konania po predchádzajúcej dohode so správcom. Žiadosti o obhliadku sú záujemcovia povinní zasielať na emailovú adresu správcu recovery@legatos.sk a zároveň si ju dohodnúť telefonicky so správcom na telefónnom čísle +421 905 895 510. 

 

  1. Spoločne s písomnou ponukou je záujemca povinný uhradiť na bankový účet úpadcu, č. ú. IBAN: SK5011000000002924900550, peňažnú zábezpeku vo výške 30.000 € (slovom: tridsaťtisíc Eur). Za účelom identifikácie jednotlivých zábezpek uvedie záujemca ako variabilný symbol svoje IČO:, resp. dátum narodenia a do poznámky PONUKA: BPS MALCOV.  

 

  1. Zábezpeka musí byť v plnej výške pripísaná na správcom určený účet najneskôr v posledný deň lehoty na predkladanie ponúk v rámci tohto ponukového konania, inak sa nebude na písomnú ponuku záujemcu prihliadať. 

 

  1. Vyhlásenie o prepadnutí zábezpeky musí byť podpísané najneskôr v deň pripísania tejto zábezpeky na účet určený správcom v lehote podľa bodu 9 týchto podmienok, inak sa na ponuku záujemcu nebude prihliadať. Vyhlásenie o prepadnutí zábezpeky správca na vyžiadanie zašle každému, kto o to požiada. V zmysle tohto vyhlásenia zložená zábezpeka na kúpnu cenu vo výške 30.000 € (slovom: tridsaťtisíc Eur) prepadá v prospech oddelenej podstaty veriteľa Tatra banka, a.s., ak záujemca bezdôvodne odmietne uzatvoriť zmluvu o predaji podniku úpadcu po tom, čo zabezpečený veriteľ súhlasil (formou záväzného pokynu) s jeho ponukou a správca ju určil ako záväznú (víťaznú), v lehote podľa bodu 15 týchto podmienok alebo ak záujemca nedoplatí rozdiel medzi kúpnou cenou a zloženou zábezpekou najneskôr v deň podpisu zmluvy o predaji časti podniku. 

 

  1. Predloženie dokladu preukazujúceho dostatok finančných prostriedkov na doplatenie zostatku ponúknutej kúpnej ceny je neoddeliteľnou súčasťou písomnej ponuky. Ak tento doklad nebude súčasťou podania písomnej ponuky, na túto ponuku sa nebude prihliadať. 

 

  1. Otváranie obálok sa uskutoční najneskôr do 3 pracovných dní od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk za účasti zabezpečeného veriteľa a správcu. Bez účasti zabezpečeného veriteľa môže správca otvoriť obálky len na základe jeho predchádzajúceho písomného súhlasu. Správca vyhotoví z otvárania obálok zápisnicu. 

 

  1. Vyhodnotenie ponúk uskutoční správca do 3 pracovných dní od otvorenia obálok s ponukami. O jeho výsledku správca bezodkladne písomne informuje zabezpečeného veriteľa a vyzve ho na vyjadrenie v lehote nie kratšej ako 10 dní. Zabezpečený veriteľ sa vyjadrí, či s niektorou z ponúk súhlasí alebo nie.  

 

  1. Správca určí víťaznú ponuku až na základe predchádzajúceho písomného súhlasu (formou udelenia záväzného pokynu) zabezpečeného veriteľa. 

 

  1. Správca uzavrie s úspešným záujemcom zmluvu o predaji podniku do 10 dní odo dňa doručenia oznámenia v zmysle vyššie uvedeného bodu 14, pričom kúpna cena musí byť uhradená v plnej výške pred podpisom zmluvy o predaji podniku. 

 

  1. Zabezpečený veriteľ je oprávnený odmietnuť z dôvodu neprimeranosti všetky predložené písomné ponuky. 

 

  1. Toto verejné ponukové konanie nie je obchodnou verejnou súťažou, návrhom zmluvy na uzatvorenie budúcej zmluvy, verejným prísľubom a ani verejnou súťažou. 

 

 

V Bardejovských kúpeľoch 18.09.2020

 

 

LEGATOs Recovery. k. s. 

správca konkurznej podstaty

úpadcu BIO INVESTMENTS s.r.o.