Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 182/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 22.9.2020
  • Značka:
  • K070356
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: TELEKOMUNIKATION & MORE s.r.o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Fučíkova 120, 925 21 Sládkovičovo
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 44927631
Obchodné meno správcu: I & R KONKURZY A REŠTRUKTURALIZÁCIE, k. s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Šoltésovej 2, 811 08 Bratislava
Kotakt na správcu : bratislava@irkr.sk
Spisová značka správcovského spisu : 23K/27/2016 S1436
Spisová značka súdneho spisu : 23K/27/2016
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

!! PONUKOVÉ KONANIE !!

Vyhlásenie 4. kola ponukového konania na speňaženie majetku úpadcu dňom 25.09.2020

 

1. Predmet speňaženia

Správca dňom 25.09.2020 vyhlasuje na základe záväzného pokynu súdu vykonávajúceho pôsobnosť veriteľského výboru štvrté kolo ponukového konania na speňaženie nasledovného majetku úpadcu zaradeného do súpisu všeobecnej podstaty a zverejneného v Obchodnom vestníku č. OV 4/2017 dňa 05.01.2017 pod č. K000261:

peňažná pohľadávka voči dlžníkovi Jana Gukkerová, bytom Matúškovo 633, 925 21 Matúškovo, vo výške 12.500,00 EUR, právny dôvod: zmluvná pokuta podľa § 11 ods. 2 ZKR, súpisová hodnota: 12.500,00 EUR (ďalej len „Pohľadávka“).

Podrobnejšie informácie ohľadom predmetu ponukového konania poskytne správca telefonicky na tel. č. 0908 98 99 77 alebo mailom: bratislava@irkr.sk. Správca na požiadanie sprístupní podrobnú dokumentáciu k Pohľadávke vo vopred dohodnutom termíne.

 

2. Spôsob speňaženia

Na zmluvu, ktorou správca speňaží Pohľadávku v tomto ponukovom konaní sa budú primerane vzťahovať ustanovenia § 524 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov o postúpení pohľadávky.

 

3. Podmienky ponukového konania

Ponuky je potrebné adresovať na adresu kancelárie správcu – I & R KONKURZY A REŠTRUKTURALIZÁCIE, k. s., Šoltésovej 2, 811 08 Bratislava, pričom ponuka musí byť doručená najneskôr pätnásty (15.) kalendárny deň odo dňa vyhlásenia príslušného kola ponukového konania do 16:00 hod., t.j. do 09.10.2020 do 16:00 hod. Ponuka záujemcu sa predkladá písomne, osobne alebo doporučenou zásielkou na adresu kancelárie správcu v jednej neporušenej zalepenej obálke s výrazným označením „Konkurz TELEKOMUNIKATION & MORE s.r.o., záväzná ponuka. NEOTVÁRAŤ“. Na ponuku, ktorá nebude spĺňať stanovené podmienky alebo bude doručená oneskorene, sa nebude prihliadať.

Záujemca je oprávnený do ponukového konania predložiť len jednu ponuku.

Záujemca nie je oprávnený do skončenia ponukového konania predloženú ponuku meniť ani vziať späť.

Ponuka musí mať minimálne nasledujúci obsah: nezameniteľné označenie záujemcu, označenie predmetu ponúkaného v ponukovom konaní, návrh ceny predmetu ponúkaného v ponukovom konaní a čestné vyhlásenie záujemcu o tom, že záujemca súhlasí s podmienkami ponukového konania.

 

4. Vyhodnotenie ponukového konania

O víťazstve v ponukovom konaní rozhoduje najvyššia ponúknutá cena. V štvrtom kole ponukového konania nesmie byť cena nižšia ako 25 % súpisovej hodnoty Pohľadávky.

Na ponuku, ktorá nebola doručená správcovi na miesto predkladania ponúk najneskôr posledný deň lehoty, sa neprihliada.

Na ponuku, ktorá nie je označená určeným spôsobom sa neprihliada. Na ponuku, ktorá neobsahuje určené údaje sa neprihliada. Na ponuku, ktorá obsahuje nižšiu ponuku, než je dovolená v príslušnom kole ponukového konania sa neprihliada. Na viaceré ponuky toho istého záujemcu v tom istom kole sa neprihliada.

Správca v lehote 7 dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, ponuky vyhodnotí, pričom víťazom ponukového konania sa stane ten záujemca, ktorý splnil všetky podmienky ponukového konania a zároveň ponúkol najvyššiu cenu za Pohľadávku. V prípade zhodnosti najvyšších ponúk správca vyzve záujemcov, ktorých ponuky sú zhodné, aby v lehote, ktorú určí, predložili zvýšenú ponuku.

O vyhodnotení ponukového konania, ako aj dôvodoch prečo sa na ponuky neprihliada vyhotoví správca zápisnicu.

Víťazom ponukového konania sa stane ten záujemca, ktorí splní podmienky ponukového konania, ponúkne najvyššiu cenu a bude správcom vyhodnotený ako víťaz.

Úspešný záujemca je povinný do päť dní odo dňa doručenia výzvy správcu, uzatvoriť so správcom zmluvu o postúpení pohľadávky, pričom odplata je splatná do troch dní odo dňa podpisu zmluvy, pohľadávky prejdú na úspešného záujemcu až po úhrade odplaty za postúpenie pohľadávky.

 

5. Záverečné ustanovenia

Ponukové konanie nie je verejnou súťažou alebo verejným prísľubom podľa príslušných ustanovení Občianskeho zákonníka, ani obchodnou verejnou súťažou alebo verejným návrhom na uzavretie zmluvy podľa príslušných ustanovení Obchodného zákonníka.

Správca je oprávnený kedykoľvek zrušiť ponukové konanie bez uvedenia dôvodu, a to až do podpisu zmluvy o postúpení pohľadávky.

 

I & R KONKURZY A REŠTRUKTURALIZÁCIE, k. s., správca