Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 181/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 21.9.2020
  • Značka:
  • K069998
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Schvarc Michal
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Topoľčianska 3215 / 27, 85105 Bratislava-Petržalka
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 08.05.1979
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Michal Urban
Sídlo správcu: Jarabinková 17563/2C, 82109 Bratislava - Ružinov
Kotakt na správcu : michal.urban65@gmail.com, 0907/518 861
Spisová značka správcovského spisu : 27OdK/83/2020 S1848
Spisová značka súdneho spisu : 27OdK/83/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

PONUKOVÉ KONANIE č. 1 – 3. kolo

Správca konkurznej podstaty dlžníka Michal Schvarc, nar. 08.05.1979, trvale bytom Topoľčianska 3215/27, 85105 Bratislava - Petržalka týmto v súlade s ust. § 167p ods. 1 zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov vyhlasuje 3. kolo ponukového konania – VPK č. 1 na predaj majetku tvoriaceho všeobecnú podstatu, a to konkrétne:

Hnuteľné veci

popis hnuteľnej veci

rok výroby

stav opotrebovanosti

VIN č.

Ev. č.

miesto kde sa vec nachádza

hodnota v €

IPHONE 5

neznáme

Používaný, funkčný – bez vážnejších vád

632SW3BYDTWF

neznáme

Topoľčianska 3215/27, 85105 Bratislava - Petržalka

100,00

Spolu súpisová hodnota

100,00,- €

               

za najvyššiu ponúknutú sumu.

Na vyžiadanie je možné zaslať fotografie predmetného mobilného telefónu. V prípade záujmu o fotografie prosím kontaktujte správcu e-mailom: michal.urban65@gmail.com

Príslušenstvo: nabíjačka

Podmienky ponukového konania:

Záujemcovia svoje písomné ponuky doručia v lehote 10 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia ponukového konania v obchodnom vestníku (pričom ponukové konanie sa považuje za zverejnené nasledujúci deň po ich faktickom zverejnení v Obchodnom vestníku).

Záväzné ponuky záujemcov musia byť doručené osobne alebo poštou na adresu kancelárie správcu: Mgr. Michal Urban, Jarabinková 2C, 821 09 Bratislava v zalepených obálkach s označením: „PONUKA VPK č. 1 - 27OdK/83/2020 – NEOTVÁRAŤ“.

Ponuka musí obsahovať:

    1. meno a priezvisko záujemcu, ak je záujemcom fyzická osoba; obchodné meno záujemcu, ak je záujemcom fyzická osoba podnikateľ alebo právnická osoba;
    2. bydlisko záujemcu, ak je záujemcom fyzická osoba; miesto podnikania záujemcu, ak je záujemcom fyzická osoba podnikateľ; sídlo záujemcu, ak je záujemcom právnická osoba;
    3. dátum narodenia a rodné číslo záujemcu, ak je záujemcom fyzická osoba; IČO záujemcu, ak je záujemcom fyzická osoba podnikateľ alebo právnická osoba;
    4. špecifikácia majetku, o kúpu ktorého má záujemca záujem (IPHONE 5);
    5. výšku ponúkanej kúpnej ceny spolu s dokladom o zaplatení zálohy na ponúknutú kúpnu cenu;
    6. číslo bankového účtu, na ktorý je správca povinný vrátiť zloženú zálohu na ponúknutú kúpnu cenu neúspešnému záujemcovi;
    7. súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely verejného ponukového konania;
    8. podpis záujemcu

Ponuka nesmie obsahovať podmienky, výhrady alebo akékoľvek iné ustanovenia, ktoré odporujú podmienkam verejného ponukového konania uvedeným v tomto oznámení uverejnenom v Obchodnom vestníku SR.

Záujemca je povinný uhradiť zálohu na celú ponúknutú kúpnu cenu na bankový účet správcu číslo IBAN: SK74 0200 0000 0026 4656 1359, vedený v Všeobecná úverová banka, a.s.; skrátený názov: VÚB, a.s., Mlynské nivy 1 829 90 Bratislava. Pri úhrade zálohy záujemca uvedie ako variabilný symbol rodné číslo ak je záujemcom fyzická osoba-nepodnikateľ alebo IČO ak je záujemcom fyzická osoba-podnikateľ alebo právnická osoba. Ako správu (poznámku, informáciu) pre príjemcu treba uviesť „zaloha Schvarc“. Záloha sa považuje za riadne a včas uhradenú pripísaním na účet najneskôr v posledný deň lehoty na podávanie ponúk.

Podmienkou akceptácie ponuky je doručenie ponuky záujemcu a zloženie zálohy na celú ponúknutú kúpnu cenu včas. Na ponuku, ktorá nebude obsahovať niektoré z vyššie uvedených údajov alebo dokladov sa neprihliada. Správca si vyhradzuje právo odmietnuť všetky predložené ponuky v prípade ich nevhodnosti alebo ponukové konanie zrušiť bez uvedenia dôvodu. V prípade ak dôjde k stretu ponúk podaním rovnakých najvyšších podaní dvoch alebo viacerých záujemcov, rozhodne žreb správcu.

Bližšie informácie ohľadom ponukového konania je možné získať na tel. čísle: 0907 518 861 alebo e-mailom: michal.urban65@gmail.com, prípadne osobne v kancelárii správcu po dohode so správcom.

Každý záujemca môže predložiť len jednu ponuku. V prípade viacerých ponúk, správca prihliada na ponuku, ktorá bola doručená do kancelárie správcu ako posledná. Na predošlé ponuky toho istého záujemcu sa neprihliada.

Otváranie obálok s ponukami a vyhodnotenie ponúk sa uskutoční do 3 pracovných dní od uplynutia lehoty na zasielanie ponúk v kancelárii správcu. Kritériom pre vyhodnocovanie ponúk je najvyššia ponúknutá kúpna cena. O vyhodnotení ponúk správca vyhotoví písomný záznam.

Víťazom VPK sa stane ten záujemca, ktorý splní všetky podmienky ponukového konania, a zároveň ponúkne najvyššiu kúpnu cenu za predmetnú časť majetku úpadcu. Správca bez zbytočného odkladu po vyhodnotení ponúk oboznámi úspešného záujemcu so skutočnosťou, že sa stal víťazom VPK.

Správca si vyhradzuje právo všetky predložené ponuky odmietnuť alebo predmetné ponukové konanie zrušiť bez uvedenia dôvodu. V prípade, ak dôjde k stretu ponúk podaním rovnakých najvyšších podaní dvoch alebo viacerých záujemcov, rozhodne žreb správcu.

V prípade, ak bude záujemca vyhodnotený ako úspešný v ponukovom konaní, je povinný uzavrieť Kúpnu zmluvu v lehote 5 kalendárnych dní odo dňa doručenia výzvy správcu na uzavretie Kúpnej zmluvy. V prípade, ak záujemca neuzatvorí v stanovenej lehote Kúpnu zmluvu, zložená záloha prepadá v prospech konkurznej podstaty.

Mgr. Michal Urban

správca