Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 179/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 17.9.2020
  • Značka:
  • K069394
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Jozef Michalica
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: . 183, 922 09 Borovce
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 09.08.1988
Obchodné meno správcu: Trnavský správcovský dom, k.s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Námestie SNP 3, 91701 Trnava
Kotakt na správcu : 0948181966, office@tsd.sk
Spisová značka správcovského spisu : 28OdK/189/2020
Spisová značka súdneho spisu : 28OdK/189/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Podľa § 167q ods. 1 v spojení s § 167p zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii v znení neskorších predpisov týmto v y h l a s u j e m 2. kolo verejného ponukového konania na predaj súpisovej zložky č. 1  patriacej do všeobecnej podstaty v konkurze vyhlásenom Okresným súdom Trnava, č.k. 28OdK/189/2020, na majetok úpadcu Jozef Michalica:

Obchodný podiel o veľkosti 100% základného imania obchodnej spoločnosti Umysa usmejsa s.r.o., so sídlom: Borovce 183, 922 09, IČO: 48 199 338, registrácia: Obchodný register Okresného súdu Trnava, oddiel: Sro, vložka č. 36026/T, čo zodpovedá pomeru vkladu vo výške 5.000,-EUR k základnému imaniu spoločnosti, ktoré predstavuje sumu 5.000,-EUR, menovitá hodnota: 5.000,-EUR, súpisová hodnota majetku: 5.000,-EUR

 

  1. PODMIENKY VEREJNÉHO PONUKOVÉHO KONANIA

1.1      Podmienkou účasti záujemcu v ponukovom konaní je v 2. kole ponukového konania navrhnutie výšky odplaty (ceny) za nadobudnutie obchodného podielu a jej uhradenie ako zálohy  v celej výške na účet SK9083300000002101383193 najneskôr do uplynutia lehoty na predkladanie ponúk podľa bodu 1.2.

1.2      Lehota na predkladanie ponúk je 10 dní odo dňa zverejnenia ponukového konania v Obchodnom vestníku. Prvý deň 10-dňovej lehoty začína plynúť nasledujúci deň po dni, kedy bol oznam o vyhlásení verejného ponukového konania zverejnený v Obchodnom vestníku. Ak posledný deň lehoty vychádza na deň pracovného pokoja (víkend, štátny sviatok), za posledný deň je považovaný najbližší nasledujúci pracovný deň. Rozhodujúci je deň doručenia ponuky správcovi konkurznej podstaty.

1.3      Ponuka záujemcu musí byť písomná a doručená osobne alebo poštou na adresu správcu: Trnavský správcovský dom, k.s., so sídlom kancelárie Námestie SNP 3, 917 01 Trnava.

1.4      Záujemca je oprávnený do verejného ponukového konania predložiť len jednu ponuku na rovnaký predmet ponukového konania.

1.5      Predmet speňažovania sa nadobúda v stave, v akom „stojí a leží“.

1.6      Všetky a akékoľvek náklady spojené s prepisom majiteľa obchodného podielu v obchodnom registri a prípravou dokumentov za uvedeným účelom znáša nadobúdateľ obchodného podielu.

 

  1. PONUKA ZÁUJEMCU MUSÍ MAŤ NASLEDOVNÉ OBSAHOVÉ NÁLEŽITOSTI
    1. Označenie záujemcu a.) v prípade fyzickej osoby - nepodnikateľa: meno a priezvisko, bydlisko, dátum narodenia (ako prílohu ponuky zašle záujemca fotokópiu svojho občianskeho preukazu) b.) v prípade fyzickej osoby - podnikateľa: meno a priezvisko, obchodné meno, dátum narodenia, IČO, DIČ, IČ DPH (ak bolo pridelené), bydlisko, miesto podnikania (ako prílohu ponuky zašle záujemca fotokópiu osvedčenia o živnostenskom oprávnení, fotokópiu registrácie DIČ a fotokópiu registrácie IČ DPH - ak bolo pridelené) c.) v prípade právnickej osoby: obchodné meno, sídlo spoločnosti, IČO, DIČ, IČ DPH (ak bolo pridelené), (ako prílohu ponuky zašle záujemca fotokópiu výpisu z Obchodného registra, fotokópiu registrácie DIČ a fotokópiu registrácie IČ DPH - ak bolo pridelené).
    1. Označenie predmetu kúpy.
    1. Návrh ceny (odplaty).
    1. Súhlas s poskytnutím a spracovaním osobných údajov pre účely verejného ponukového konania v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, prípadne predloženia ponuky fyzickou osobou.
    1. Ponuka musí byť riadne podpísaná oprávnenou osobou.

 

  1. VYHODNOTENIE PONÚK:

3.1      Na ponuku, ktorá nebola doručená správcovi na miesto predkladania ponúk alebo najneskôr posledný deň lehoty, sa neprihliada.

3.2      Na ponuku, ktorá neobsahuje údaje podľa čl. II. sa neprihliada.

3.3      Na viaceré ponuky toho istého záujemcu o ten istý predmet ponuky sa neprihliada. 

3.4      Správca vyhodnotí ponuky v lehote 7 dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, pričom víťazom verejného ponukového konania sa stane ten záujemca, ktorý splnil všetky ponukové podmienky a zároveň ponúkol najvyššiu cenu na predmet ponuky.

3.5      V prípade zhodnosti najvyšších ponúk správca vyzve záujemcov, ktorých ponuky sú zhodné, aby v lehote, ktorú určí, predložili  zvýšenú ponuku; ustanovenia čl. II. sa použijú primerane.

3.6      V prípade, že by bola ponúknutá cena neprimerane nízka (a to tak v prípade, že neboli urobené zhodné ponuky, ako aj v prípade, ak by boli záujemcovia so zhodnými ponukami vyzývaní na zvýšenie ponúk), správca konkurznej podstaty si vyhradzuje právo ponuku odmietnuť a vyhlásiť III. kolo ponukového konania.

 

Trnavský správcovský dom, k.s.

správca konkurznej podstaty úpadcu Jozef Michalica

v zast.: Mgr. Roman Desát, komplementár