Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 178/2020
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku opakovanej dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 16.9.2020
  • Značka:
  • X034410
U9, a.s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 160/2020
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko U9, a.s.
II. Sídlo/bydlisko Zelinárska682108 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Zelinárska
b) Orientačné/súpisné číslo 6
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82108
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 3070/B
IV. IČO/ dátum narodenia 35849703
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Hotel Družba, ul. J. Hollého 698/1, 071 01 Michalovce, miestnosť "Kongresová sála"
D. Dátum konania dražby 03. 09. 2020
E. Čas konania dražby 10:20 hod
F. Kolo dražby 4. kolo dražby
G. Predmet dražby

Predmetom dražby sú:

nehnuteľnosti evidované na liste vlastníctva č. 7066, Okresným úradom Michalovce - katastrálny odbor, okres Michalovce, obec Michalovce, katastrálne územie Michalovce a to:

Pozemky- parcely registra „C“:

  • parc. č. 3204/ 1 o výmere 600 m2, druh pozemku: záhrada,
  • parc. č. 3205/ 1 o výmere 415 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • parc. č. 3205/ 2 o výmere 113 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • parc. č. 3205/ 3 o výmere 34 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • parc. č. 3205/ 4 o výmere 69 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie.

 

Stavby:

  • Rodinný dom, súp. číslo 1434 na parc. číslo 3205/2, druh stavby: Rodinný dom, popis stavby: rodinný dom
  • Garáž, bez súp. čísla na parc. číslo 3205/3, druh stavy: Samostatne stojaca garáž, popis stavby: garáž
  • Hospodárska budova bez súp. čísla na parc. č. 3205/4, druh stavby: Iná budova, popis stavby: hospodárska budova
  •  

Príslušenstvo, ktoré sa nezapisuje alebo nie je zapísané na LV, najmä: plot, prípojka vody, prípojka kanalizácie, elektrická prípojka, vodomerná šachta, plynovodná prípojka, spevnená betónová plocha a pod.

Predmet dražby sa draží tak ako „stojí a leží.“

Predmet dražby sa draží v spoluvlastníckom podiele 1/1.

H. Opis predmetu dražby

POPIS STAVBY

Predmetom ohodnotenia je "Rodinný dom, súp. č. 1434 ", vybudovaný na parc. C KN 3205/2  v k. ú. Michalovce, obec Michalovce, okr. Michalovce, vedený na LV č. 7066. Rodinný dom sa nachádza na ul. Pri mlyne, pop. č. 7. Jedná sa o Rodinný dom osadený v uličnej zástavbe - dvojpodlažný rodinný dom (1. Podzemné  podlažie a  1. Nadzemné podlažie).   Zastavaná plocha je 128,10 m2. Rodinný dom je vybudovaný na rovinatom teréne, do užívania podľa pôvodného vlastníka bol daný v roku 1974. Zmluva o dočasnom užívaní nehnuteľnosti nebola predložená. Znalec nie je oprávnený tieto doklady preverovať, na záver konštatujem, že fyzická obhliadka nehnuteľnosti bola vykonaná, čo bolo povinnosťou znalca vykonať fyzickú obhliadku.

 

Stavba rodinného domu bola realizovaná :

 

**  Stavebné  povolenie na stavbu "Rodinný dom súp. č. 1434, Garáž a Hospodárska budova", nebolo predložené. Súčasný vlastník toto potvrdenie nemá k dispozícií.

** Kolaudačné povolenie na stavbu, " Rodinný dom súp. č. 1434, Garáž a Hospodárska budova ",nebolo predložené. Súčasný vlastník toto potvrdenie nemá k dispozícií.

 ** Bolo predložené čestné prehlásenie pôvodného vlastníka, kde sa stanovené roky výstavby jednotlivých objektov.

 

 Z dispozičného hľadiska má stavba jednu bytovú jednotku. Celá plocha slúži pre obytné účely a žiadna plocha neslúži prevádzkovým a podnikateľským účelom. Nakoľko je splnená podmienka, že Rodinný dom je obytný dom, v ktorom je bytová plocha viac ako 1/2 z podlahovej plochy všetkých miestností určených na bývanie, ďalej že stavba má len 1 bytovú jednotku a má 1 Podzemné podlažie, 1. Nadzemné podlažie. Rodinný dom môže mať najviac tri samostatné byty a najviac dve nadzemné podlažia a podkrovie), je stavba zatriedená ako rodinný dom. ( Viď ustanovenia § 40 a 44 odst. 1 vyhlášky FMTIR č. 83/1976 Zb. ). Stavba spĺňa základnú podmienku pre zatriedenie obytného domu - viac ako 2/3 podlahových plôch všetkých miestností v dome pripadá na byty.

Konštrukčné riešenie, technický popis a stav opotrebovania.

1.Podzemné podlažie..

Dispozičné riešenie.

 

Na podlaží sa nachádza  Kotolňa so schodiskovým priestorom a Pivnica.

Podlažie je založené v hĺbke nad 1,0 m do 2,0 m bez zvislej izolácie proti zemnej vlhkosti a proti spodnej vode. Obvodové murivo je z betónového muriva so skladobnou hrúbkou muriva nad 30 do 40 cm. Vnútorné deliace priečky sú vybudované z tehál. Vodorovné konštrukcie sú betónové s rovným podhľadom. Klampiarske konštrukcie okenných parapetov sa nevyskytujú Schody sú betónové s povrchovou úpravou z cementového poteru. Vonkajšie úpravy povrchov  sú  vápenno cementovej striekanej omietky s výmerou do 1/3 omietanej plochy steny z celkového pohľadu na fasádu., omietky sú mierne poškodené, sú zavlhnuté. Vnútorné omietky sú z vápennej omietky hladkej, sú značne poškodené, sú zavlhnuté. Dvere sú zvlakové, drevené, osadené do drevenej zárubne. Okná sú jednoduché oceľové.  Podlahy sú hrubé betónové. Vykurovanie bolo ústredné, v súčasnosti je zlikvidované. Elektroinštalácia je svetelná s poistkami. Rozvod studenej vody je vybudovaný z pozinkovaného potrubia. Kanalizácia sa nevyskytuje. 

 Celé podzemné podlažie sa v súčasnosti nachádza doslovne v dezolátnom stave, viď fotodokumentácia.

 

1.Nadzemné podlažie.

Dispozičné riešenie. Na podlaží sa nachádza Zádverie, Chodba, 3x Obývacia izba, resp. spálňa, Kuchyňa, Kúpeľňa a WC.

Jedná sa stavbu, ktorá je založená na základových pásoch s vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti. Podmurovka je vybudovaná, jedná sa o stavbu s čiastočným podzemným podlažím, do 1/2 zastavanej plochy. Zvislá nosná konštrukcia je vybudovaná z pálených plných tehál, so skladobnou hr. nad 40 do 50 cm. Obvodové steny nie sú zateplené. Stropná konštrukcia je drevený s rovným podhľadom. Krov je sedlový, je vybudovaný z drevenej tesárskej konštrukcie, so strešnou krytinou z pozinkovaného plechu.

 Klampiarske konštrukcie sú úplné, sú z pozinkovaného plechu, oplechované sú aj okenné parapety pozinkovaným plechom. Deliace priečky sú z tehál. Vonkajšie omietky sú na štyroch stenách vápenno cementové hladké  s výmerou nad 2/3 omietanej plochy z celkového pohľadu na fasádu, sú poškodené. Vnútorné omietky sú vápenné hladké.

Vnútorný obklad sa vyskytuje v sociálnych zariadeniach ( kúpeľne a  WC,), sú obložené na výšku nad 135 cm.. Dvere sú plné, drevené sú osadené do oceľových zárubní. Okná sú drevené, dvojité. Podlahy sú betónové s povrchovou úpravou z vlysiek.  Dlažby v sociálnom zariadení a na chodbe a kuchyne sú betónové s povrchovou úpravou z keramickej dlažby. Vykurovanie bolo  ústredné, v súčasnosti je odstránené, vykurovacie telesa sú odmontované, vykurovanie nie je funkčné. Elektroinštalácia je svetelná a motorická s poistkami. Rozvod studenej vody je z pozinkovaného potrubia. Zdroj teplej vody bol odstránený Rozvody kanalizácie sú z plástového potrubia. Vybavenie sociálneho zariadenia - kúpeľňa ( umývadlo, vaňa a záchod splachovací s nádržkou ). Batérie boli obyčajné.  Kuchynská linka je na báze dreva o dl. 1,00 m. Batérie na zariaďovacích predmetoch v kúpeľni a v kuchyni sú obyčajné.

V kuchyni bolo drezové umývadlo s batériou, odsávač pary sa nevyskytuje, 

Rozvody STA nie sú zabudované.  Budova nie je istená bleskozvodom proti atmosférickým výbojom. Ohodnocovaný Rodinný dom bol napojený na inžinierske siete nasledovne, prípojka  vody bola napojená na verejný mestský rozvod. Kanalizačná prípojka je v súčasnosti napojená na vlastnú žumpu. Prípojka elektro je napojená vzdušným vedením na verejný mestský  rozvod. Plynová prípojka je odstránená. Na rodinnom dome nebola vykonávaná pravidelná údržba a opravy v potrebnom rozsahu. V čase vykonanej fyzickej obhliadky rodinný dom nie je obývaný, nie je udržiavaný, je odpojený od inžinierskych sieti, nie je vykurovaný ( kotol ÚK je odmontovaný, vodovodné batérie  v kuchyni a v kúpeľni, sú odmontované. Elektroinštalácia nie je funkčná. Strecha je čiastočne  skorodovaná, vrátane klampiarskych konštrukcií, na fasáde sú evidentné praskliny, ktoré sú len vytmelené, cementovou maltou, čo značne vplýva na sadanie rodinného domu, Evidentná je prasklina v naroží jednej z izieb. Po vykonaní fyzickej obhliadky konštatujem, že  nebola vykonávaná žiadna údržba a opravy v potrebnom rozsahu. 

Životnosť stavby bola stanovená na základe charakteristiky a je 80 - 100 rokov. Na základe uskutočnenej fyzickej obhliadky, stavu konštrukčných prvkov dlhodobej a krátkodobej životnosti, druhu použitých stavebných materiálov a s prihliadnutím na  ich skutkový stav, ako aj stav nevykonávanej údržby vo výpočte uvažujem so životnosťou 90 rokov.

 

Garáž, bez súp. č. na parc. CKN č. 3205/3

POPIS STAVBY

Stavba Garáž, bez súp. čísla, bola vybudovaná na parc. CKN  č. 3205/3. Jedná sa o jednopodlažnú stavbu so zastavanou plochou 33, 25 m2, t.j. do 150 m2 a so svetlou výškou nad 160 cm. Stavba slúži na garážovanie osobného motorového  vozidla, bola vybudovaná v roku 1974. Garáž je osadená na rovinatom teréne za Hospodárskou budovou.

 

Dispozičné riešenie :

Dispozične je stavba Garáže rozdelená na garáž, a dielňu.

 

Na výstavbu Garáže boli vydané :

** Stavebné  povolenie na stavbu "Rodinný dom súp. č. 1434, Garáž a Hospodárska budova", nebolo predložené. Súčasný vlastník toto potvrdenie nemá k dispozícií.

** Bolo predložené čestné prehlásenie pôvodného vlastníka, kde sa konštatuje, o roku výstavby jednotlivých objektov.

Konštrukčné riešenie, technický popis a stav opotrebovania.

 

Stavba je založená na základových pásoch bez vodorovnej izoláciou proti zemnej vlhkosti, je bez betónovej podmurovky. Obvodový plášť je vybudovaný z pórobetónových tvárnic o skladobnej hrúbke nad 15 do 30 cm. Stropy sú drevené trámčekové,  s pohľadom, sú bez tepelnej izolácie. Strecha je tvaru pultového, je  vybudovaná z drevenej hambalkovej konštrukcie, so strešným plášťom jednodrážkovej pálenej škridle. Konštrukcie klampiarske sú z pozinkovaného plechu. Vonkajšie úpravy povrchov sú zo striekanej vápenno  cementovej omietky. Vnútorné úpravy povrchov sú vápennej hladkej omietky. Vráta sú drevené plné zvlakové., dvojkrídlové. Dvere sú hladké plné, osadené do oceľovej zárubne Okná sú oceľové jednoduché. Podlahy sú hrubé betónové. Vykurovanie, rozvod vody a kanalizácie a rozvod plynu nie sú vybudované. Elektroinštalácia je svetelná s poistkami.  Objekt nie je istený bleskozvodom proti atmosférickým výbojom.  Zariaďovacie predmety nie sú žiadne.

V čase vykonanej fyzickej obhliadky sa konštatuje, že objekt nie je udržiavaný, neboli vykonávané, žiadne potrebné opravy a údržba, je poškodená strecha vrátane rozpadávajúceho sa komínového telesa, sú poškodené a  vonkajšie omietky, rozpadávajúce sa vráta a dvere.

 

Životnosť stavby sa má stanoviť na základe charakteristiky a malá byť  60 - 80 rokov. Vzhľadom na súčasný technický stav objektu na jednotlivé stavebné konštrukcie, zanedbanú údržbu, základnú životnosť stanovujem len na 60 rokov.

 

Hospodárska budova, bez súp. č.. vybudovaná na parc. CKN č. 3205/4

 

Stavba Hospodárska budova, bez súp. čísla, bola vybudovaná na parc. CKN  č. 3205/4 v roku 1952. Jedná sa o jednopodlažnú stavbu so zastavanou plochou 71,47 m2, t.j. do 150 m2 a so svetlou výškou nad 160 cm. Stavba slúži ako sklad naradia, v súčasnosti je v užívaní podnájomníkov. Hospodárska budova je osadená na rovinatom teréne, hneď pri vstupe do areálu ohodnocovaných nehnuteľnosti, t. j.  pred rodinným domom.

Dispozičné riešenie :

Stavba pôvodne pred rokom 1970 slúžila na bývanie.  V súčasnosti je  stavba dispozične riešená ako Hospodárska budova, je  rozdelená na skladové priestory, komoru, a zádverie. 

 

Na výstavbu Hospodárskej budovy boli vydané :

 

** Stavebné  povolenie na stavbu "Rodinný dom súp. č. 1434, Garáž a Hospodárska budova", nebolo predložené. Súčasný vlastník toto potvrdenie nemá k dispozícií.

** Bolo predložené čestné prehlásenie pôvodného vlastníka, kde sa konštatuje, o roku výstavby jednotlivých objektov.    

Konštrukčné riešenie, technický popis a stav opotrebovania.

Stavba je založená na základových pásoch bez vodorovnej izoláciou proti zemnej vlhkosti, je bez betónovej podmurovky. Obvodový plášť je vybudovaný z pálenej tehly,  o skladobnej hrúbke nad  30 cm. Stropy sú drevené trámové s rovným podhľadom pohľadom, sú bez tepelnej izolácie. Strecha je tvaru pultového, je  vybudovaná z drevenej hambalkovej konštrukcie, so strešným plášťom z pozinkovaného plechu. Konštrukcie klampiarske sú z pozinkovaného plechu. Vonkajšie úpravy povrchov sú zo striekanej  vápenno cementové j omietky, sokel je čiastočne obložený keramickým kabrincovým obkladom. Vnútorné úpravy povrchov sú vápennej hladkej omietky, ktoré sú značne poškodené. Vonkajšie aj vnútorné omietky sú značne poškodené, sú závlhnuté a opadávajú.   Vonkajšie dvere sú drevené dvojkrídlové, sú zvlakové,  osadené do drevenej zárubne zárubne, vnútorné dvere sú drevené plné, sú osadené do drevených zárubní, sú značne poškodené. Okná sú drevené dvojité, sú poškodené. Podlahy sú hrubé betónové. Vykurovanie, rozvod vody a kanalizácie a rozvod plynu, boli pôvodne vybudované, v súčasností nie sú funkčné a nie  predmetom ohodnotenia.  Zariaďovacie predmety nie sú žiadne.  Elektroinštalácia je svetelná s poistkami. 

Objekt nie je istený bleskozvodom proti atmosférickým výbojom. 

Na Hospodárskej budove v predchádzajúcom období nebola vykonávaná primeraná údržba a opravy v potrebnom rozsahu, komínové teleso je totálne poškodené,  v súčasností  je síce  prevádzkovaná, ale konštatujem, že je celá stavba v dezolátnom stave a tým a je neudržiavaná.

 

Životnosť stavby sa malá stanoviť na základe charakteristiky a malá byť  80 až 90 rokov. . Na základe uskutočnenej fyzickej obhliadky, stavu konštrukčných prvkov dlhodobej a krátkodobej životnosti, druhu použitých stavebných materiálov a s prihliadnutím na nevykonávaný stav údržby vo výpočte uvažujem s ukončením životnosti, stanovujem ju vo výške 68 rokov.

 

PRÍSLUŠENSTVO:

Oplotenie z oceľovej tyčoviny – oplotenie čelné z ulice

Jedná sa o oplotenie areálu rodinného domu, zo strany ulice,  je vybudované z rámového pletiva s drotenou výplňou  osadených do betónového základu po celej dĺžke oplotenia. Celková dĺžka je 25,20 m, výška je 120 cm. V oplotení sú zabudované  vráta a vrátka z kovové s drotenou výplňou.  Oplotenie bolo vybudované v roku 1974.

Na oplotení v predchádzajúcom období bola vykonávaná pravidelná údržba a opravy v potrebnom rozsahu. Životnosť stavby stanovujem na 60 rokov.

 

Prípojka vody

Jedná sa o Vodovodnú  prípojku do Rodinného domu s. č. 1434, ktorá je napojená na vodomernú šachtu, je situovaná na pozemku, parc. C KN 3205/1.  Celková dĺžka je 29,60 m o priemere DN 25 mm, do užívania bola daná 1974.

 

Prípojka kanalizácie

Jedná sa o Kanalizačnú prípojku do Rodinného domu s. č. 1434, ktorá je napojená na verejný mestský rozvod, je situovaná na pozemkoch, parc. C KN3205/1 ako aj na verejnej komunikácií.  Celková dĺžka je 27,00 m o priemere DN 150 mm, do užívania bola daná 1974.

 

Prípojka elektro NN

Jedná sa o Podzemnú prípojku elektro NN do Rozvodnej skrine RISS a z tejto rozvodnej skrine do rodinného domu, Prípojka je situovaná na parc. CKN 3205/1 ako aj na verejnej komunikácii,  je napojená na verejný mestský rozvod. Káblová prípojka je vybudovaná ako vzdušná  z Al 4 x 10 mm*mm. Celková dĺžka je 21,50 m,  do užívania bola daná 1974.

 

Spevnené plochy betónovej mazaniny

Jedná sa o spevnenú plochu z betónovej mazaniny. Spevnená plocha je vybudovaná na parc. CKN č. 3205/1. Životnosť stanovujem na 50 rokov.

 

Vodomerná šachta

Vodomerná šachta betónová, oceľový pokop, vrátane vybavenia

 

Plynová prípojka

Prípojka plynu DN 25 mm

 

POZEMKY:

Pozemky vedené na LV č. 7066 – zastavané plochy

Predmetom ohodnotenia sú  " Pozemky, parc. CKN č. 3205/1  - 3205/4 na LV č. 7066 " v k. ú.  Michalovce,  obec Michalovce, okr. Michalovce, sú vedené ako zastavané plochy a nádvoria. 

 

Pozemky vedené na LV č. 7066 – záhrady

Predmetom ohodnotenia je  "Pozemok, parc. CKN č. 3204/1,na LV č. 7066" v k. ú.  Michalovce,  obec Michalovce, okr. Michalovce,  je vedený ako záhrada.

 

Predmetný  areál sa nachádza v juhozápadnej časti mesta, určenej na bývanie, a čiastočne s priemyslovými budovami (Mlyn) v prevládajúcom rozsahu v individuálnej bytovej zástavbe.  V lokalite sa nevyskytujú zariadenia, ktoré by v nadmernej miere produkovali škodlivé exhaláty, hluk, otrasy, prach atď.. V okolí stavby sa nenachádzajú prírodné lokality - les, resp. vodná plocha, park, tieto sa nachádzajú nad 5 000 m.

Doprava v okolí v obytnej zóne, je len pešou chôdzou a automobilovou dopravou, v dosahu do 10 minút je medzimestská autobusová dopravu. Občianska vybavenosť mesta je kompletná a zodpovedá okresnému mestu ( Zdravotné stredisko, Expozitúry bankových ústavov, Obvodné kultúrne stredisko, obchody, služby, ZŠ, MŠ, pošta a pod.). Ide o bežné mesto s objektmi normálnej občianskej vybaveností, s priľahlou zeleňou.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

viď. opis predmetu

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Všetky nasledujúce záložné práva v prípade úspešnej dražby zanikajú v zmysle § 151ma a § 151md zákona č. 40/64 Zb. (Občiansky zákonník) a vydražiteľ nadobúda predmet dražby bez zaťaženia záložnými právami:

Záložné právo v prospech UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s., Želetavská 1525/1, 140 92 Praha 4 - Michle, ČR, IČ: 64948242, organizačná zložka: UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s., pobočka zahraničnej banky, Šancová 1/A, 813 33 Bratislava, SR, IČO: 47251336, na základe Zmluvy o zriadení záložného práva č.EZY-SK-MRL-00131125-2017-MIC2-IU/A, na parcely C KN č.3204/1, 3205/1, 3205/2, 3205/3, 3205/4 a stavba garáž na parcele C KN č.3205/3, hospodárska budova na parcele C KN č.3205/4, rodinný dom súp.č.1434 na parcele C KN č.3205/2, V-3525/2017 z.d.07.12.2017 - čz 2621/2017
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 43.000,- € (slovom: štyridsaťtritisíc eur )
K. Najnižšie podanie 61.600,- EUR (slovom: šesťdesiatjedentisícšesto eur)
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Mgr. Dušan Dičér
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva xxx
b) Orientačné/súpisné číslo xxx
c) Názov obce xxx d) PSČ xxx
e) Štát xxx
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 11111111
V. Odhad ceny predmetu dražby Hodnota predmetu dražby bola zistená podľa Znaleckého posudku č. 05/2020 zo dňa 15.07.2020, ktorý vypracoval znalec Ing. Michal Ižák, znalec v odbore Stavebníctvo a odvetvie: Pozemné stavby a odhady nehnuteľností, zapísaný v zozname znalcov, tlmočníkov a prekladateľov vedenom Ministerstvom spravodlivosti Slovenskej republiky pod evidenčným číslom: 911 353.

Dátum vypracovania znaleckého posudku: 15.07.2020
Hodnota predmetu: 61.600,- EUR (slovom: šesťdesiatjedentisícšesto eur)