Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 177/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 14.9.2020
  • Značka:
  • K068907
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Kikíny Karol
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Rúbanisko I/4, 98403 Lučenec
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 03.02.1958
Obchodné meno správcu: KASATKIN Recovery, k. s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Komenského 14A, 97401 Banská Bystrica
Kotakt na správcu : spravca@kasatkin.sk
Spisová značka správcovského spisu : 5OdK/861/2019 S1812
Spisová značka súdneho spisu : 5OdK/861/2019
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

KASATKIN Recovery, k. s., správca konkurznej podstaty dlžníka Karol Kikíny, nar. 03. 02. 1958, Rúbanisko I/4, 984 03 Lučenec, obchodné meno - Karol Kikíny, s miestom podnikania Rúbanisko III 2900/13, 984 03 Lučenec, IČO – 46119663 (ďalej len „dlžník“) v súlade s ust. § 167n ods. 1 v spojení s ust. § 167p zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZKR“) vyhlasuje 2. kolo ponukového konania na predaj časti majetku dlžníka.

Majetok dlžníka tvoria nehnuteľnosti menšej hodnoty zapísané v súpise všeobecnej podstaty, a to:

Majetok – nehnuteľnosť

Zápis do súpisu

Súpisová hodnota

Číslo súpisovej zložky majetku

Opis súpisovej zložky majetku

Spoluvlastnícky podiel dlžníka

Deň zapísania majetku

Dôvod zapísania majetku

Hodnota zapisovaného majetku stanovená vlastným odhadom správcu v EUR

1

Nehnuteľnosť zapísaná na liste vlastníctva č. 94 v katastri nehnuteľností Slovenskej republiky, vedenom Okresným úradom Rimavská Sobota, Katastrálny odbor, okres Rimavská Sobota, obec Hodejov, katastrálne územie Hodejov: stavba so súpisným číslom 345: rodinný dom postavený na pozemku parcely registra "C" KN č.  1661/ 40 o výmere 200 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie

1/7

11.11.2019

§ 167h ZKR

2 000 €

2

Nehnuteľnosti zapísané na liste vlastníctva č. 94 v katastri nehnuteľností Slovenskej republiky, vedené Okresným úradom Rimavská Sobota, Katastrálny odbor, okres Rimavská Sobota, obec Hodejov, katastrálne územie Hodejov, a to: pozemok parcely registra "C" KN č. 1661/ 4 o výmere 600 m2, druh pozemku: trvalý trávny porast

1/7

11.11.2019

§ 167h ZKR

200 €

 

 

 

 

Celkom:

2 200,00 €

 

 (ďalej len „Majetok“).

Súpis všeobecnej podstaty bol publikovaný v Obchodnom vestníku č. 220/2019 dňa 14.11.2019. Aktualizácia súpisu všeobecnej podstaty v časti súpisovej zložky majetku č. 2 bola publikovaná v Obchodnom vestníku č. 45/2020 dňa 05.03.2020.

Podmienky 2. kola ponukového konania:

  1. Predmetom verejného ponukového konania je Majetok zapísaný v súpise všeobecnej podstaty.
  2. Záväzné ponuky záujemcov na uzatvorenie kúpnej zmluvy v písomnej forme musia byť doručené na adresu kancelárie správcu KASATKIN Recovery, k. s., Komenského 14A, 974 01 Banská Bystrica, v zalepenej obálke s označením „Konkurz 5OdK/861/2019 – záväzná ponuka - neotvárať“.
  3. Lehota na predkladanie záväzných ponúk je desať kalendárnych dní odo dňa nasledujúceho po dni uverejnenia oznamu o verejnom ponukovom konaní v Obchodnom vestníku Slovenskej republiky, s tým že posledným dňom pre doručenie záväznej ponuky je desiaty kalendárny deň do 15:00 hod. tohto dňa. Na záväzné ponuky doručené po tomto termíne správca nebude prihliadať.
  4. Pre vylúčenie akýchkoľvek pochybností platí, že za deň zverejnenia oznámenia o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku sa považuje deň nasledujúci po dni zverejnenia tohto oznámenia v Obchodnom vestníku.
  5. Návrh musí obsahovať označenie predmetu kúpy o ktorý má záujemca záujem, navrhovanú kúpnu cenu vrátane DPH, meno, priezvisko, bydlisko, rodné číslo, resp. obchodné meno, sídlo a IČO záujemcu, kontaktné údaje: telefónne číslo a email. K cenovej ponuke záujemca právnická osoba alebo fyzická osoba – podnikateľ priloží originál výpisu z príslušného registra nie starší ako 1 mesiac a fyzická osoba – nepodnikateľ kópiu dokladu totožnosti. V podanej ponuke musí byť čestné vyhlásenie o tom, že záujemca nemá žiadne záväzky voči dlžníkovi. Rovnako musí obsahovať čestné vyhlásenie o tom, že záujemca v celom rozsahu súhlasí s podmienkami ponukového konania vyhlásené správcom, že sa oboznámil s Majetkom, je mu známy technický stav Majetku a vo vzťahu k Majetku dáva ponuku, čomu zodpovedá ponúknutá kúpna cena, a že si je vedomý, že Majetok nadobudne v stave ako stojí a leží.
  6. Ponuky záujemcov musia byť podpísané osobne záujemcom alebo osobou oprávnenou konať za záujemcu alebo osobou oprávnenou konať za záujemcu na základe riadne udeleného plnomocenstva zo strany záujemcu s úradne overeným podpisom štatutárneho zástupcu záujemcu. Každý́ záujemca môže do Ponukového konania v súlade s uvedenými podmienkami Ponukového konania podať iba jednu ponuku, v opačnom prípade sa na jeho ponuky neprihliada.
  7. Minimálna ponúknutá kúpna cena nie je stanovená, správca je však oprávnený odmietnuť zjavne neprimeranú alebo nevýhodnú ponuku. Záväzné ponuky podané v rozpore s podmienkami ponukového konania budú z  ponukového konania vylúčené.
  8. Záujemca musí zároveň so záväznou ponukou zložiť zálohu na celú ponúknutú kúpnu cenu na účet správcu vedený v spoločnosti Tatra banka, a.s.: IBAN: SK58 1100 0000 0029 4602 4678, SWIFT: TATRSKBX, poznámka: Kikíny - 5OdK/861/2019 a označenie záujemcu. Záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu musí byť zložená, resp. pripísaná na účet správcu v lehote na predkladanie písomných ponúk. Na ponuky, pri ktorých nebude zložená záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu alebo bude zložená po stanovenej lehote správca nebude prihliadať.
  9. Informácie o predmete speňažovania môže záujemca zistiť na telefónnom čísle +421 2 2077 9082 v úradných hodinách alebo na e-mailovej adrese recovery@kasatkin.sk.
  10. Ako úspešný bude vyhodnotený návrh na uzatvorenie zmluvy s najvyššou navrhovanou kúpnou cenou, ak nepôjde o zjavne neprimeranú alebo nevýhodnú ponuku. V prípade, ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, o víťaznej ponuke rozhodne žreb správcu. Náklady na prevzatie a prepis motorového vozidla znáša nadobúdateľ.
  11. Správca vyhodnotí ponuky do 7 pracovných dní po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk v zmysle tejto ponuky. Vyhodnotenie ponúk správca oznámi iba úspešnému záujemcovi. Správca vráti neúspešným záujemcom zálohy na ponúknutú kúpnu cenu v lehote 5 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty na vyhodnotenie ponúk.
  12. Záujemca, ktorého návrh bude označený ako úspešný, je povinný do 5 pracovných dní od obdržania oznámenia o výsledku ponukového konania uzatvoriť kúpnu zmluvu so správcom. Zložená záloha sa započítava na kúpnu cenu. Ak záujemca kúpnu zmluvu v lehote určenej správcom neuzavrie alebo od ponuky odstúpi záloha prepadá v prospech konkurzu ako pokuta za nedodržanie podmienok ponukového konania. Správca navyše už nie je viazaný touto ponukou a predmet ponukového konania správca bude ďalej ponúkať na predaj.
  13. Už podané ponuky nie je možné meniť a ani ich zobrať späť. Podaná ponuka znamená vyjadrenie súhlasu záujemcu s týmito podmienkami ponukového konania.
  14. Správca si vyhradzuje právo všetky predložené ponuky odmietnuť alebo ponukové konanie zrušiť bez uvedenia dôvodu.

Správca upozorňuje záujemcov o Majetok, na právo oprávnenej osoby vykúpiť Majetok z konkurznej podstaty za podmienok ustanovených v ust. § 167r ZKR.

KASATKIN Recovery, k. s., správca dlžníka