Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 175/2020
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku opakovanej dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 10.9.2020
  • Značka:
  • X033777
LICITOR group, a.s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo D 2020118
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko LICITOR group, a.s.
II. Sídlo/bydlisko Sládkovičova601001 Žilina
a) Názov ulice/verejného priestranstva Sládkovičova
b) Orientačné/súpisné číslo 6
c) Názov obce Žilina d) PSČ 01001
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Žilina , oddiel: Sa , vložka číslo: 10476/L
IV. IČO/ dátum narodenia 36421561
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby sídlo dražobníka – Sládkovičova 181/6, 010 01 Žilina (dražobná miestnosť – na 2. poschodí)
D. Dátum konania dražby 03. 09. 2020
E. Čas konania dražby 10:00 hod.
F. Kolo dražby 2. kolo dražby
G. Predmet dražby

Číslo LV

Katastrálne územie

Okresný úrad, katastrálny odbor

4228

Čadca

Čadca

Pozemky parcely registra „C“:

Parc. č.

Druh pozemku

Výmera

Číslo LV

2694

Zastavaná plocha a nádvorie

1708 m2

4228

Stavby na pozemkoch:

Súp. číslo

stavby

Postavená na parc. č.

Výmera

pozemku

Druh a popis

stavby

Poznámka

2556

 

2694

1708 m2

9 - Obytný dom

Byt č. 14, na prízemí, vo vchode č. B, so spoluvlastníckym podielom 6302/1140436 na spoločných častiach, spoločných zariadeniach domu a spoluvlastnícky podiel k pozemku.

Výška spoluvlastníckeho podielu:                                                                      1/1

H. Opis predmetu dražby

Jednoizbový (garsónka) byt č. 14, na ulici M. R. Štefánika, Čadca

Vzhľadom na skutočnosť, že hodnotená nehnuteľnosť nebola sprístupnená, ohodnotenie predmetu dražby bolo vykonané v zmysle § 12 ods.3 zákona č. 527/2002 o dobrovoľných dražbách, v znení neskorších predpisov ("ohodnotenie možno vykonať z dostupných údajov, ktoré má dražobník k dispozícii").

 

Popis bytu č. 14 ( pôvodný stav ):

Byt sa nachádza vo vchode B,  na prízemí bytového domu. Vstup do bytu je vyriešený z chodby. Priestor bytu je ohraničený vchodovými dverami so zárubňou, obvodovými stenami, deliacimi priečkami a stropnými konštrukciami. Byt sa nachádza v stredovej sekcii. Byt je jednoizbový ( garzónka ) s príslušenstvom. Príslušenstvo tvorí: predsieň, kúpeľňa s WC. K bytu patrí pivnica. V priestore WC je šachta TZB, kde sa nachádzajú zvislé rozvody teplej a studenej vody  s meračmi, rozvody splaškovej kanalizácie a vykurovania. Elektromer je umiestnený na chodbe pred vstupom do bytu v meracej skrini. Pôvodné vybavenie bytu: na podlahách - PVC. Bytové jadro pôvodné. V byte sú vyhotovené rozvody vodovodné, kanalizačné, elektrické a rozvody vykurovania. V byte je ústredné vykurovanie, vykurovacím telesom je plechový radiátor. Byt bol daný do užívaní v roku 1976.  V čase ohliadky byt nie  je obývaný a bez potrebnej údržby a sú odpojené: voda, vykurovanie, elektrina. Vnútorná úprava bytu - vápenná omietka, hladená s maľbou. Podlahy -  PVC. Okno - drevené, zdvojené. Dvere - vstupné dvere sú plné v oceľovej zárubni.  Vnútorné dvere sú plné, hladké, dyhované v oceľových zárubniach a sú súčasťou pôvodného bytového jadra. Kúpeľňa: smaltovaná plechová vaňa bez obkladu, smaltované, plechové umývadlo, vodovodná batéria so sprchou a bez sprchy. WC - splachovacie WC Combi. Kuchyňa: kuchynská linka, elektrický sporák - odpojený, smaltovaný drez, vodovodná batéria. Bytové jadro - pôvodné. Vykurovanie - ústredné, vykurovacie teleso je plechový radiátor. Zvislé rozvody potrubí a merač spotreby vody sú umiestnené v šachte TZB, ktorá je vo WC. Merače sú odpojené. Kanalizácia - splašková s odpadom z kuchyne, z kúpeľne a z WC. Elektroinštalácia - svetelný a zásuvkový okruh na 230 V, elektromer odpojený. Byt bol daný do užívaní v roku 1976.  V čase ohliadky byt nie  je obývaný a bez potrebnej údržby a sú odpojené: voda, vykurovanie, elektrina.

 

                                                           Podlahová plocha:

Názov miestnosti a výpočet

Podlahová plocha [m2]

Predsieň: 2,40*1,50

3,60

Kúpeľňa a WC: 2,40*1,80

4,32

Obývacia izba: 3,45*4,75-2*0,30*0,31

16,20

Výmera bytu bez pivnice

24,12

1,675*2,25

3,77

Vypočítaná podlahová plocha

27,89

 

Bytový dom je postavený v obytnom súbore mesta Čadca,  na ulici M.R.Štefánika.  Budova má suterén ( 1 podzemné podlažie ), prízemie a 5 poschodí ( 6 nadzemných podlaží ). Obytné domy na sídlisku sú postavené na svahovitom teréne, sídlisko má dobudovanú potrebnú technickú infraštruktúru a občiansku vybavenosť. Prístup k obytnému domu je po spevnených miestnych komunikáciach a chodníkoch,  parkovacie plochy a oddychové plochy sa nachádzajú  medzi jednotlivými budovami. K jednotlivým obytným domom sú zriadené prípojky vody, elektrické prípojky VN a NN, teplovodné prípojky zo sídliskovej kotolne, kanalizačné prípojky, plynové prípojky, prípojky kábelovej televízie, telefónne prípojky. Bytový dom bol daný do užívania v roku 1976, v roku 2015 bytový dom bol rekonštruovaný.

 

Dispozičné riešenie:

Budova má šesť podlaží, z ktorých 1. podlažie je čiastočne zapustené pod terénom. Bytový dom je typizovaný, panelový - panelová sústava TO6B - ZA. Panelový konštrukčný systém T06B Žilina sa vo výstavbe bytových domov uskutočňoval podľa typového podkladu KMV-T06B/ZA, ktorého spracovateľom bol Stavoprojekt Žilina. Typový podklad bol schválený v roku 1964. Nosný systém domov tvoria dva navzájom kolmé systémy stien. Modulová osnova nosných stien je 3 600 mm. Konštrukčná výška podlaží je 2 800 mm. Konštrukčný systém stavby je zo železobetónových, prefabrikovaných zvislých a vodorovných plošných prvkov - panelov vzájomne pospájaných na stavbe. Bytové domy stavebnej sústavy T06B ZA sa realizovali v rokoch 1964 - 1983.  Strecha je rovná a jednoplášťová. Podzemné podlažie (suterén) je prístupné zo schodiska, nachádzajú sa v ňom spoločné priestory (kočikáreň, sušiareň, mangľovňa), pivnice bytov a komunikačné priestory. V nadzemných podlažiach sú umiestnené byty. Dom má vo vchode, na každom podlaží umiestnené tri bytové jednotky.  Niektoré byty majú loggie. Na 1 NP až 6. NP  je spolu vo vchode 18 bytov. Orientácia miestností je východným a západným smerom. Vo vchode sú  zádverie, chodba, schodište a výťah. Na jednotlivých podlažiach sa nachádza spojovacia chodba, schody, výťah, elektrické istiace a meracie skrine a šesť bytov. Vo vchode sa nachádza požiarny hydrant. Na 6. NP  je zo spojovacej chodby výstup na strechu, kde sa nachádza strojovňa výťahu. 

Technický popis spoločných častí a spoločných zariadení:

Spoločnými časťami bytového domu sú: základy, obvodové múry, vchod, schodište, chodby, priečelia, strecha, vodorovné a zvislé konštrukcie, izolačné konštrukcie.

Spoločnými zariadeniami bytového domu sú: bleskozvody, vodovodné, kanalizačné, elektrické a teplonosné  a plynové prípojky a rozvody s uzavieracími ventilmi,  šachty na technické zariadenie budov, odpadové potrubia vrátane odbočiek, elektrické rozvody do skríň merania po ističe, osvetlenie spoločných priestorov, elektrický vrátnik vrátane rozvodov, kočikáreň,  miestnosť pre bicykle, miestnosť pre upratovačku, sušiareň, mangľovňa, práčovňa. Bytový dom bol daný do užívania v roku 1976. Je bežne udržiavaný, v roku 2015 boli vymenené okná na spoločných častiach bytového domu za plastové, vstupné dvere na vchode do domu, opravený strešný plášť, vymenený hromozvod, bytový dom bol zateplený s novou povrchovou úpravou. V roku 2016 boli opravené schodiskové priestory a vymenený výťah. Opravou bytového domu v roku 2015 a pravidelnou údržbou sa zvýšila životnosť viacerých prvkov stavby ako aj bytového domu.

Základy - železobetónové základové pásy so železobetónovou, základovou doskou s vodorovnou izoláciou proti vode a zemnej vlhkosti, štrkopieskové vankúše. Zvislé konštrukcie – nosné steny sú zo železobetónových panelov hrúbky 150 mm. Kvalita betónu stien je B 250. Dielce sú plné alebo s otvormi pre osadenie zárubní. Obvodový plášť je vytvorený z dielcov z troskopemzokeramzitbetónu. V priečelí je hrúbky 300 / 320 mm a v štítoch je dvojvrstvový hrúbky 450/420 mm (nosná stena 150 mm, obkladový panel 300/280 mm). Obvodový plášť je samonosný. Zapustenie nosných stien do obvodového plášťa je v stykoch 75 mm. Priečky sú betónové hrúbky 80 mm. Priečky medzi kuchyňou a predsieňou sú z dosiek KREIBAUM. Výťahové šachty sa nachádzajú v zrkadle schodišťa. Majú steny zo skla s drôtenou vložkou.

Vodorovné konštrukcie - stropné konštrukcie sú z plných železobetónových panelov hrúbky 120 mm alebo s dutinami pre elektroinštaláciu hrúbky 150 mm. Kvalita betónu dielcov je B 250. Zmonolitnenie konštrukcie zabezpečuje stykovanie výstuže so zálievkou cementovou maltou. Stropné konštrukcie sú povrchovo upravené stierkou a maľbou. V miestnostiach príslušenstva sú stropy pod obytnými miestnosťami zaizolované doskami LIGNOPOR hrúbky 55 mm, v chodbách doskami AKUMÍN R-4. Schodištia sú železobetónové, prefabrikované vytvorené z dielcov podesty a schodiskových ramien. Hrúbka podesty aj medzipodesty je 160 mm. Vodorovné konštrukcie - stropné konštrukcie sú z plných železobetónových panelov hrúbky 120 mm alebo s dutinami pre elektroinštaláciu hrúbky 150 mm. Kvalita betónu dielcov je B 250. Zmonolitnenie konštrukcie zabezpečuje stykovanie výstuže so zálievkou cementovou maltou. Stropné konštrukcie sú povrchovo upravené stierkou a maľbou. V miestnostiach príslušenstva sú stropy pod obytnými miestnosťami zaizolované doskami LIGNOPOR hrúbky 55 mm, v chodbách doskami AKUMÍN R-4. Schodištia sú železobetónové, prefabrikované vytvorené z dielcov podesty a schodiskových ramien. Hrúbka podesty aj medzipodesty je 160 mm.

Strecha - rovná, jednojplášťová, zateplená. Krytina strechy - izolačné pasy zo strešnej fólie vzájomne zvarované. Oprava strešnej krytiny v roku 2012. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu opatrené náterom opravené v roku 2012.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Na prízemí vo vstupe a na chodbe je keramická dlažba, inde je PVC a keramická dlažba. Vnútorná úprava povrchov - vápennocementové, hladké omietky. Vonkajšia úprava povrchov - vápennocementová omietka s vodovzdorným náterom, škárovanie medzi panelami je izolačným tmelom. Fasáda je zateplená, vonkajšia úprava je silikátovou omietkou. Sokel je zateplený, vonkajšia úprava je silikátovou omietkou. Oprava fasády bola v roku 2015. Okná - na spoločných priestoroch a na pivniciach sú prevažne plastové s izolačným dvojsklom. Parapetné dosky vonkajšie a vnútorné sú plastové. Výmena okien bola v roku 2015. Dvere - vonkajšie plastové, čiastočne, presklené, vymenené v roku 2015. Ostatné dvere vnútorné sú pôvodné. Na spoločných priestoroch sú plné, hladké v oceľovej zárubni alebo plechové. Vnútorné omietky hladké. Podlahy - v suteréne sú prevažne betónové zatrené cementovým poterom. Na chodbách pri bytoch a na podestách schodiska sú PVC podlahy  a keramické dlažby. V bytoch sú podlahy podľa výberu vlastníka bytu. Niektoré balkóny majú sklenú stenu. Vykurovanie - nízkotlakové, nútené,  napojené na centrálnu sídliskovú kotolňu, vykurovacie telesá sú plechové radiátory, rozvodové potrubie je z oceľových rúr, izolovaných. Elektroinštalácia - rozvodná sústava 3 NPE a 1 NPE, rozvody pre osvetlenie spoločných priestorov a bytov 230 V, rozvody pre zásuvkový okruh 230 V, rozvod trojfázový k jednotlivým bytom, istenie ELI vývodmi k ističom a poistkovým automatom v hlavnom rozvádzači, ktorý má každý vchod samostatne na prízemí, podružné rozvádzače s elektromermi na jednotlivých podlažiach sú pre jednotlivé byty, elektrické rozvody sú káblami AYKY uloženými na roštoch a v bytoch sú v rúrkach pod omietkou. Bleskozvod - vedenie a zvody sú v prevedení otvorený zvod, na streche je hrebeňová sústava, vedenie v zemi je z pozinkovaného oceľového drôtu a pasoviny, plošné územňovacie pásy sú FeZn. Hromozvod rekonštruovaný v roku 2015. Vnútorný vodovod - vodovodná prípojka je napojená ne hlavný, sídliskový rozvod a zaústená do vchodu, vodorovné rozvody vody teplej a studenej sú na 1. PP pod stropom, stúpacie rozvody sú v šachtách TZB na jednotlivé podlažia a odbočkami s vodomermi ku zariaďovacím predmetom jednotlivých bytov a ku nebytovému priestoru. Rúry sú oceľové, izolované. Zdroj teplej vody je centrálna mestská kotolňa. Požiarny rozvod vody je samostatne vedený na jednotlivé podlažia ukončený stenovým hydrantom na spojovacej chodbe na prízemí. Vnútorná kanalizácia - splašková kanalizácia je z jednotlivých bytov a nebytového priestoru do odpadového potrubia v šachte TZB a ležatým rozvodom je napojená na kanalizačný zberač. Dažďová kanalizácia je samostatná zo strešných vpusti a zaústená do kanalizačného zberača dažďovej kanalizácie.  Výťah - osobný so strojovňou nad úrovňou strechy, opravený v roku 2016.

 

Pozemok parc. registra „C“ č.:

Parcela

Druh pozemku

Podiel

Výmera podielu [m2]

2694

zastavaná plocha a nádvorie

6302/1140436

9,44

 

Bytový dom je postavený v obytnom súbore mesta Čadca, na sídlisku, na ulici M. R. Štefánika. Bytový dom je postavený na pozemku C KN parcelné číslo 2694. Spoluvlastnícky podiel na pozemku je veľkosti 6302/1140436. Pozemok je umiestnený v zastavanom území obce.  Obytné domy na sídlisku sú postavené na svahovitom teréne, sídlisko má dobudovanú potrebnú technickú infraštruktúru a občiansku vybavenosť. Prístup k obytnému domu a pozemku je po spevnených miestnych komunikáciách a chodníkoch, parkovacie plochy a oddychové plochy sa nachádzajú  medzi jednotlivými budovami.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Predmet dražby sa draží tak ako „stojí a leží“.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
LV č. 4228
Exekučný príkaz na zriad. exekučného zál. práva č. EX 689/09 - súdny exekútor JUDr. Rudolf Krutý, Záhradnícka 62, Bratislava v prospech POHOTOVOSŤ, s.r.o. , Bratislava ( na byt č. 14 na prízemí vchod B, podiel na spol. častiach a zar. domu a na pozemku 6302/1140436- vl. Ďurana Augustín ) - 1888/2011;

Exekučný príkaz zriadením exekučného záložného práva č.Ex 2391/09 (na byt č.14 na prízemí, vchod B, podiel na spol. častiach a zar.domu a pozemku 6302/1140436 vl. Ďurana Augustín) vydal súdny exekútor JUDr.Rudolf Krutý, Záhradnícka 62, Bratislava, v prospech oprávneného POHOTOVOSŤ s.r.o., Pribinova 25, Bratislava - 1889/2011;

Exekučný príkaz č. EX 217/2010 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva, poverenie OS v Čadci č. 5502*026824 zo dňa 1.4.2010 ( na byt č. 14 na prízemí, vchod B, podiel na spol. častiach a zar. domu a k pozemku 6302/1140436 - vl. Ďurana Augustín ) - vydal súdny exekútor JUDr. Ján Franek, Liptovský Mikuláš, Kollárova 2, v prospech oprávneného Sociálna poisťovňa, pob. Čadca- 1039/2010;

Zákonné záložné právo podľa § 15 zákona č. 182/1993 Z.z. v prospech ostatných vlastníkov a bytov a nebytových priestorov v dome čs. 2556- 2288/2011;

Rozhodnutie v prospech Daňový úrad Žilina, č.j.9500503/5/175824/2015/ŠulD, (na byt č. 14 na prízemí, vchod B, podiel na spol. častiach a zar. domu a k pozemku 6302/1140436) vykonateľné dňa 18.02.2015, právoplatné dňa 05.03.2015 - 1062/2015, 1990/2015;

Exekučný príkaz č. EX 2713/2015 zriadením exekučného záložného práva, vydal súdny exekútor JUDr. Ladislav Kováč PhD, Južná trieda 93, Košice, ( na byt č. 14 na prízemí, vchod B, podiel na spol. častiach a zar. domu a k pozemku 6302/1140436 - vl. Ďurana Augustín ), v prospech oprávneného Dôvera zdravotná poisťovňa, a.s., Einsteinova 25, Bratislava - 2776/2015;

Z 3598/2015: Exekučný príkaz zriadením exekučného záložného práva č. EX 2092/2013 ( na byt č. 14 na prízemí, vchod B) - súdny exekútor JUDr. Martin Rišian, Pivovarská 1069, Žilina, v prospech oprávneného Sociálna poisťovňa, a.s., pob. Čadca- 3052/2015;

Z 2042/2016: Exekučný príkaz č. EX 1918/16 na zriadenie exekučného záložného práva ( na byt č. 14 na prízemí, vchod B ) - súdny exekútor JUDr. Eva Falisová, Bratislava, Lermontovova 14, v prospech oprávneného Dôvera
zdravotná poisťovňa, a.s., Bratislava- 2046/2016;

Z 42/2017: Exekučný príkaz č. EX 3387/2011 na zriadenie exekučného záložného práva, vydal súdny exekútor JUDr. Peter Matejovie, Moyzesova 669/15, Liptovský Mikuláš,( na byt č. 14 na prízemí, vchod B ), v prospech oprávneného Sociálna poisťovňa so sídlom v Bratislave, pobočka Čadca, Ul.Štúrova 2078, Čadca - 51/2017;

Z 2106/2017: Exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva č. EX 14372/16 na (byt č. 14 na prízemí, vchod B, podiel na spol. častiach a spol. zariadeniach domu a k pozemku 6302/1140436)- vydal súdny exekútor JUDr. Eva Falisová, Lermontovova 14, Bratislava, v prospech oprávneného Dôvera zdravotná poisťovňa, a.s., Einsteinova 25, 851 01 Bratislava- 1383/2017.


Poznámky:
Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie predajom nehnuteľnosti a zriadením exekučného záložného práva č. EX 700/2007, poverenie vydal OS v Čadci č. 5502*013319 dňa 1.10.2007 (na byt č. 14 na prízemí, vchod B, podiel 6302/1140436- vl .Ďurana Augustín) - vydal súdny exekútor JUDr. Ján Franek, Liptovský Mikuláš, Kollárova 2 v prospech oprávneného Sociálna poisťovňa, pob. Čadca- 2062/20007;

Poznamenáva sa: Upovedomenie o začatí exekúcie zriadením exekučného záložného práva č. EX132/2014, poverenie vydal OS v Čadci č. 5502057980 dňa 25.8.2014 (byt č.14 na prízemí vchod B na CKN parc.2694 v 1/1 a podiel priestor na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu a na CKN parc.2694 o veľkosti 6302/1140436-vl. Ďurana Augustín ) - vydal súdny exekútor JUDr. Lucia Ďuricová,Potočná 8,Čadca v prospech oprávneného BYTY Čadca,s.r.o., Májová 1107,Čadca,IČO: 36373907 -2063/2014;

P 16/2019: Oznámenie o začatí výkonu záložného práva formou dobrovoľnej dražby podľa zák. č.527/2002 Z.z. o dobrovolľných dražbách, navrhovateľ: BYTY Čadca, s.r.o., so sídlom Májova 1107, Čadca, dražobník: LICITOR group, a.s., so sídlom Sládkovičova 6, Žilina ( na byt č.14 na prízemí vchod B -vl. Ďurana Augustín) - 95/2019.
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 20.700,- €
K. Najnižšie podanie 21.420,- €
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko JUDr. Tomáš Šufák
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Bulharská
b) Orientačné/súpisné číslo 8257/8
c) Názov obce Žilina d) PSČ 01001
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 27.06.1985
V. Odhad ceny predmetu dražby 23.800,-€, stanovená Znaleckým posudkom č. 20/2020 zo dňa 26.06.2020, vypracovaný Ing. Viliam Berešíkom, znalcom v odbore stavebníctvo