Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 175/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 10.9.2020
  • Značka:
  • K068375
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Rudašová Mária, Mgr.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Bielocerkevská 830 / 4, 04022 Košice-Dargovských hrdinov
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 26.01.1989
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Radoslav Demeter
Sídlo správcu: Kyjevská 13, 04801 Rožňava
Kotakt na správcu : radoslav.demeter@gmail.com, 0911/230627
Spisová značka správcovského spisu : 32OdK/237/2020 S1997
Spisová značka súdneho spisu : 32OdK/237/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Podľa § 167q ods. 1 v spojení s § 167p zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii v znení neskorších predpisov týmto v y h l a s u j e m 1. kolo verejného ponukového konania na predaj súpisovej zložky č. 1  patriacej do všeobecnej podstaty v konkurze vyhlásenom Okresným súdom Košice I, č.k. 32OdK/237/2020, na majetok úpadcu Mgr. Mária Rudašová:

Osobné motorové vozidlo – Renault Mégane, VIN: VF1BA0E0515411227, Druh (typ): Sedan, Farba: Zelená tmavá, rok výroby: 1996, EČV: KE543DR, súpisová hodnota 200 EUR.

Vozidlo je od 19.2.2019 odhlásené.

Vozidlo je podľa vyjadrenia úpadcu opotrebované, stav závad neznámy, počet km podľa vyjadrenia úpadcu okolo 300.000 km. Vozidlo sa podľa vyjadrenia Dlžníka nachádza u Petra Kozinová, Hrčeľ.

 

  1. PODMIENKY VEREJNÉHO PONUKOVÉHO KONANIA

1.1      Podmienkou účasti záujemcu v ponukovom konaní je v 1. kole ponukového konania navrhnutie výšky odplaty (ceny) za nadobudnutie auta a jej uhradenie ako zálohy  v celej výške na účet SK59 0900 0000 0005 1169 4796 najneskôr do uplynutia lehoty na predkladanie ponúk podľa bodu 1.2.

1.2      Lehota na predkladanie ponúk je 10 dní odo dňa zverejnenia ponukového konania v Obchodnom vestníku. Prvý deň 10-dňovej lehoty začína plynúť nasledujúci deň po dni, kedy bol oznam o vyhlásení verejného ponukového konania zverejnený v Obchodnom vestníku. Ak posledný deň lehoty vychádza na deň pracovného pokoja (víkend, štátny sviatok), za posledný deň je považovaný najbližší nasledujúci pracovný deň. Rozhodujúci je deň doručenia ponuky správcovi konkurznej podstaty.

1.3      Ponuka záujemcu musí byť písomná a doručená na adresu správcu: JUDr. Radoslav Demeter, správca konkurznej podstaty, Kyjevská 13, 048 01 Rožňava.

1.4      Záujemca je oprávnený do verejného ponukového konania predložiť len jednu ponuku na rovnaký predmet ponukového konania.

1.5      Auto sa nadobúda v stave, v akom „stojí a leží“. Správca nezodpovedá za právne vady, ktoré mohli byť spôsobené poskytnutím nesprávnych údajov od Dlžníka, ani za vady spôsobené užívaním, opotrebovaním ani za ich funkčnosť, prípadne funkčnosť niektorých ich častí.

1.6      Všetky a akékoľvek náklady spojené s prepisom vlastníctva vozidla v príslušnej evidencii vozidiel znáša nadobúdateľ vozidla.

 

  1. PONUKA ZÁUJEMCU MUSÍ MAŤ NASLEDOVNÉ OBSAHOVÉ NÁLEŽITOSTI

2.1       Označenie záujemcu a.) v prípade fyzickej osoby - nepodnikateľa: meno a priezvisko, bydlisko, dátum narodenia (ako prílohu ponuky zašle záujemca fotokópiu svojho občianskeho preukazu) b.) v prípade fyzickej osoby - podnikateľa: meno a priezvisko, obchodné meno, dátum narodenia, IČO, DIČ, IČ DPH (ak bolo pridelené), bydlisko, miesto podnikania (ako prílohu ponuky zašle záujemca fotokópiu osvedčenia o živnostenskom oprávnení, fotokópiu registrácie DIČ a fotokópiu registrácie IČ DPH - ak bolo pridelené) c.) v prípade právnickej osoby: obchodné meno, sídlo spoločnosti, IČO, DIČ, IČ DPH (ak bolo pridelené), (ako prílohu ponuky zašle záujemca fotokópiu výpisu z Obchodného registra, fotokópiu registrácie DIČ a fotokópiu registrácie IČ DPH - ak bolo pridelené).

2.2       Označenie predmetu kúpy.

2.3       Návrh ceny (odplaty).

2.4     Súhlas s poskytnutím a spracovaním osobných údajov pre účely verejného ponukového konania v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, prípadne predloženia ponuky fyzickou osobou.

2.5      Ponuka musí byť riadne podpísaná oprávnenou osobou a musí byť predložená v zalepenej obálke s označením „ponukové konanie č.k. 32OdK/237/2020– „NEOTVÁRAŤ“

 

  1. VYHODNOTENIE PONÚK:

3.1      Na ponuku, ktorá nebola doručená správcovi na miesto predkladania ponúk alebo posledný deň lehoty, sa neprihliada.

3.2       Na ponuku, ktorá neobsahuje údaje podľa čl. II. sa neprihliada.

3.3       Na viaceré ponuky toho istého záujemcu o ten istý predmet ponuky sa neprihliada. 

3.4      Správca neporušené obálky otvorí do 10 dní odo dňa skončenia lehoty na predloženie ponúk. Vyhodnotenie ponúk sa vykoná najneskôr do 5 dní odo dňa otvárania obálok. Víťazom verejného ponukového konania sa stane ten záujemca, ktorý splnil všetky ponukové podmienky a zároveň ponúkol najvyššiu cenu na predmet ponuky.

3.5 Právo úspešného účastníka na uzavretie kúpnej zmluvy je podmienené tým, že oprávnená osoba nezrealizuje svoje právo vykúpiť tento majetok podľa § 167r ods. 2 ZoKR za cenu dosiahnutú v ponukovom konaní a túto neuhradí na účet správcu do 10 dní od vyhodnotenia ponúk. V prípade zrealizovania tohto práva oprávnenou osobou záloha na kúpnu cenu sa úspešnému účastníkovi vráti do 10 kalendárnych dní od zrealizovania tohto práva oprávnenou osobou.

3.6     V prípade zhodnosti najvyšších ponúk prednosť bude mať tá ponuka, ktorá bola správcovi doručená ako prvá.

3.7   V prípade, že by bola ponúknutá cena neprimerane nízka, správca konkurznej podstaty si vyhradzuje právo ponuku odmietnuť a vyhlásiť II. kolo ponukového konania.

3.8 V prípade, že záujemca bude vyhodnotený ako úspešný a napriek tomu odmietne uzavrieť kúpnu zmluvu, vznikne mu povinnosť zaplatiť zmluvnú pokutu vo výške 50% zo zloženej finančnej zábezpeky, ktorá v tomto prípade prepadne v prospech konkurznej podstaty. Správca je oprávnený započítať na pokutu podľa tohto odseku zálohu zloženú záujemcom. 

 

JUDr. Radoslav Demeter správca konkurznej podstaty