Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 175/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 10.9.2020
  • Značka:
  • K068186
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: AGS spol. s r.o. v reštrukturalizácii
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Priemyselná 14 / 0, 97101 Prievidza
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 31618375
Obchodné meno správcu: I&R KONKURZY A REŠTRUKTURALIZÁCIE,k.s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Šoltésovej 2, 811 08 Bratislava
Kotakt na správcu : bratislava@irkr.sk / 0908/989 977
Spisová značka správcovského spisu : 38R/4/2019 S1436
Spisová značka súdneho spisu : 38R/4/2019
Druh podania : Oznam o zvolaní schôdze veriteľov

Oznam o zvolaní schvaľovacej schôdze

 

I & R KONKURZY A REŠTRUKTURALIZÁCIE, k.s. ako správca dlžníka AGS spol. s r.o. v reštrukturalizácii, so sídlom Priemyselná 14, 971 01 Prievidza, IČO: 31 618 375 (ďalej len „Dlžník“) v zmysle ust. § 146 ods. 1 zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, týmto zvoláva schvaľovaciu schôdzu na deň 29.09.2020 (utorok) so začiatkom o 10:00 hod. v sídle Dlžníka na adrese Priemyselná 14, 971 01 Prievidza.

 

Správca súčasne oznamuje, že veriteľský výbor na svojom zasadnutí konanom dňa 04.09.2020 schválil návrh reštrukturalizačného plánu Dlžníka, ktorého predkladateľom je Dlžník a odporučil, aby účastníci plánu oprávnení o schválení plánu hlasovať, za jeho prijatie hlasovali.

 

S obsahom reštrukturalizačného plánu sa môžu účastníci plánu oboznámiť v kancelárii správcu pre Bratislavský kraj na adrese: Šoltésovej 2, 811 08 Bratislava, každý pracovný deň v úradných hodinách od 09:00 hod. do 16:00 hod. Termín je potrebné dohodnúť si aspoň jeden pracovný deň vopred pred samotnou realizáciou oboznámenia sa s reštrukturalizačným plánom na tel. č. +421 908 989 977 alebo prostredníctvom e-mailu na: bratislava@irkr.sk.

 

Program schvaľovacej schôdze:

 

1. Otvorenie schvaľovacej schôdze;

2. Rozprava;

3. Hlasovanie o prijatí reštrukturalizačného plánu;

4. Záver.

 

Prezentácia veriteľov sa začne o 09:15 hod.

 

Usmernenie k prezentácii účastníkov schvaľovacej schôdze:

 

1) Právo zúčastniť sa na schvaľovacej schôdzi má každý účastník plánu; za jedného účastníka plánu sa môžu zúčastniť schvaľovacej schôdze maximálne dve osoby, ak z dôvodu preventívno-bezpečnostných opatrení nie je v tomto oznámení uvedené inak. Účasť dlžníka alebo štatutárnych orgánov alebo členov štatutárneho orgánu dlžníka na schvaľovacej schôdzi je povinná.

 

2) Pri prezentácii účastníci plánu predložia doklad totožnosti, právnické osoby aj aktuálny výpis z obchodného registra (informatívny), nie starší ako 3 mesiace, zástupcovia účastníkov plánu predložia aj originál splnomocnenia s úradne osvedčeným podpisom účastníka plánu oprávňujúce účasť a hlasovanie zástupcu na schvaľovacej schôdzi.

 

3) Prezentácia bude prebiehať priebežne, v tejto súvislosti je potrebné dostaviť sa na miesto konania schvaľovacej schôdze v dostatočnom časovom predstihu pred začatím schvaľovacej schôdze tak, aby prezentácia mohla byť ukončená o 10:00 hod.

 

Preventívno-bezpečnostné opatrenia v súvislosti s ochorením COVID - 19

Správca v záujme zamedzenia možnosti šírenia ochorenia COVID – 19 aj s ohľadom na aktuálnu situáciu a prijaté a aktuálne platné opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v súvislosti s ochorením ochorenia COVID – 19 oznamuje všetkým účastníkom plánu a ich zástupcom, že na zvolanej schvaľovacej schôdzi sú povinní dodržiavať nasledovné preventívno-bezpečnostné a hygienické opatrenia:

  • za každého účastníka plánu sa na schvaľovacej schôdzi môže zúčastniť len jedna osoba (priamo veriteľ, resp. jeho zástupca vybavený originálom plnej moci, prípadne poverenia na zastupovanie, na ktorom podpis účastníka plánu bude úradne osvedčený);
  • pri vstupe do priestorov, v ktorých sa má schvaľovacia schôdza uskutočniť je nutné podrobiť sa zmeraniu telesnej teploty Správcom (Správca si vyhradzuje právo odoprieť vstup osobe, ktorej telesná teplota bude pri meraní presahovať 38 ° Celzia);
  • pri vstupe do priestorov, v ktorých sa má schvaľovacia schôdza uskutočniť, pri prezentácii a počas celého trvania schvaľovacej schôdze je nutné používať vhodné ochranné pomôcky (rúško alebo iný vhodný prostriedok na prekrytie dýchacích ciest (úst a nosa), rukavice, dezinfekčný gél/sprej pred vstupom do priestorov); v prípade nutnosti budú ochranné pomôcky poskytnuté zo strany Správcu;
  • pri vstupe do priestorov, v ktorých sa má schvaľovacia schôdza uskutočniť, pri prezentácii a počas celého trvania schvaľovacej schôdze je nutné dodržiavať odstup od inej osoby prítomnej na schvaľovacej schôdzi minimálne v rozsahu 1,5 metra; tejto požiadavke budú prispôsobené priestory, v ktorých sa má schvaľovacia schôdza uskutočniť;
  • účastníkom plánu a ich zástupcom s vekom nad 65 rokov alebo so závažnými (dlhodobými) zdravotnými komplikáciami sa odporúča uprednostniť pred osobnou účasťou na schvaľovacej schôdzi splnomocnenie svojho zástupcu (osoby s vekom pod 65 rokov a bez zdravotných komplikácii).

 

V Bratislave, dňa 08.09.2020

 

I & R KONKURZY A REŠTRUKTURALIZÁCIE, k. s., správca