Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 166/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 27.8.2020
  • Značka:
  • K065170
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Vojtech Zubaj, VOJSTAV - STAVEBNÁ OBCHODNÁ ČINNOSŤ
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Múrna 890, 032 61 Važec
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 10856358
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Eva Plichtová PhD.
Sídlo správcu: Radlinského 1718, 02601 Dolný Kubín
Kotakt na správcu : plichtova.pravo@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 4K/36/2011
Spisová značka súdneho spisu : 4K/36/2011
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

JUDr.Eva Plichtová PhD., správca konkurznej podstaty úpadcu Vojtech Zubaj, VOJSTAV - STAVEBNÁ OBCHODNÁ ČINNOSŤ vyhlasuje VII. kolo VPK na hnuteľný majetok zapísaný do oddelenej podstaty veriteľa SZRB zverejnený v OV.č.222/2014  v konaní 4K/36/2011.

Podmienky verejného ponukového konania:

Hnuteľný majetok sa speňažuje ako celok za najvyššiu ponuku. 

Ponuka musí obsahovať návrh kúpnej ceny za majetok ako súbor, doklad preukazujúci totožnosť, ktorým je u fyzickej osoby neoverená kópia občianskeho preukazu, prípadne cestovného dokladu a u záujemcu právnickej osoby výpis z príslušného registra podľa osobitného predpisu, nie starší ako 3 mesiace.

Podmienkou úspešnej ponuky je zloženie zábezpeky vo výške 330,-Eur, ktorá musí byť zložená najneskôr v posledný deň lehoty na predkladanie ponúk do VPK a to v hotovosti do rúk správcu, alebo bezhotovostným prevodom na účet IBAN: SK60 1100 0000 0029 2587 2504.

Ponuky sa podávajú písomne na adresu kancelárie správcu: Radlinského 1718, 026 01 Dolný Kubín, s označením   " VPK - Vojtech Zubaj, VOJSTAV - STAVEBNÁ OBCHODNÁ ČINNOSŤ " neotvárať".

Vyhodnotenie ponúk vykoná správca do 5 kalendárnych dní od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, pričom si vyhradzuje právo odmietnuť neprimerane nízke ponuky.

Správca vyhodnotí ponuky VPK a víťaznú ponuku predloží zabezpečenému veriteľovi SZRB, a.s. na schválenie. Zabezpečený veriteľ SZRB, a.s. je oprávnený víťaznú ponuku neschváliť. So schváleným víťazom správca uzavrie kúpnu zmluvu. Kúpna cena bude splatná pri podpise zmluvy. Všetky náklady spojené s kúpou hnuteľných vecí, prevodom vlastníckeho práva, odovzdaním a prevzatím predmetu kúpy znáša kupujúci. Neúspešným záujemcom VPK bude zložená zábezpeka vrátená. Víťazný záujemca VPK, ktorý neuzavrie so správcom kúpnu zmluvu stráca právo na vrátenie zloženej zábezpeky.

Správca oznamuje záujemcom, ža ponúkané hnuteľné veci sa predávajú v stave v akom sú a úpešný záujemca o kúpu, tieto veci po uzavretí zmluvy preberie v stave v akom sú a na vlastné prepravné náklady.

                                                                                                                                JUDr. Eva Plichtová,PhD., správca