Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 162/2020
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o dobrovoľnej dražbe
  • Deň vydania:
  • 21.8.2020
  • Značka:
  • X031489
U9, a.s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 138/2020
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko U9, a.s.
II. Sídlo/bydlisko Zelinárska682108 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Zelinárska
b) Orientačné/súpisné číslo 6
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82108
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 3070/B
IV. IČO/ dátum narodenia 35849703
B. Označenie navrhovateľov
1. I. Obchodné meno/meno a priezvisko Wüstenrot stavebná sporiteľňa, a.s.
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Grösslingova
b) Orientačné/súpisné číslo 77
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82468
e) Štát Slovenská republika
IV. IČO/ dátum narodenia 31351026
C. Miesto konania dražby Polyfunkčný dom, II poschodie, Notársky úrad JUDr. Anna Nagyová, Kukučínová č. 8, 940 62 Nové Zámky
D. Dátum konania dražby 24. 09. 2020
E. Čas konania dražby 10:00 hod.
F. Kolo dražby 1. kolo dražby
G. Predmet dražby

Predmetom dražby sú nehnuteľnosti evidované na liste vlastníctva č. 1338, katastrálne územie Semerovo, Okresný úrad Nové Zámky – katastrálny odbor, obec Semerovo, okres Nové Zámky a to:

Pozemky parcely registra „C“:

Parcelné číslo 511/19, druh pozemku zastavaná plocha a nádvorie, výmera 389 m2

Parcelné číslo 511/26, druh pozemku zastavaná plocha a nádvorie, výmera 1751 m2

Stavby

Rozostavaná stavba podnikat. objektu bez súp. č., postavená na parcele číslo: 511/19, druh stavby: Rozostavaná budova, popis stavby: Rozostavaná stavba podnikateľského objektu

Príslušenstvo, ktoré sa nezapisuje alebo nie je zapísané na liste vlastníctva, a to najmä: vodovodná prípojka, kanalizačná prípojka, žumpa, Spevnené plochy na pozemku s parc. č. 511/26, prípojka elektriny, oporný kamenný múr na parc. č. 511/26.

Spoluvlastnícky podiel:1/1

Predmet dražby sa draží tak ako stojí a leží.

H. Opis predmetu dražby

Rozostavaná stavba podnikateľského objektu na p. č. 511/19 nachádzajúca sa v k.ú Semerovo, obce Semerovo. Rozostavaná stavba podnikateľského objektu na parc. č. 511/19 je pôvodne určená na podnikanie (v zmysle stavebného povolenia) ako firemné sídlo, v skutočnosti však viac ako polovica jej podlahovej plochy je využívaná na trvalé bývanie. V zmysle dodatočného povolenia stavby vydaného Obcou Semerovo pod č.j. 22/2005- 03-STA zo dňa 23.01.2006 v prízemnej časti objektu mali byť sociálno-administratívne priestory a garáž a v podkroví byt. V súčasnosti však priestory plánované ako sociálno-administratívne priestory spolu s podkrovnými priestormi sú využívané iba na trvalé bývanie. Rozostavaná stavba je osadená mimo zastavaného územia obce Semerovo neďaleko intravilánu obce. Samostatne stojaci objekt sa nachádza na pozemku rovinatého charakteru. Prístup k objektu od verejnej spevnenej komunikácie je cez verejnú nespevnenú komunikáciu. V prednej časti rozostavanej stavby je rodinný dom s obytným podkrovím a v jej zadnej časti je garáž na garážovanie vozidiel poľnohospodárskych strojov. Stavba je vykurovaná v jej prednej obytnej časti, v zadnej garážovej časti je stavba nevykurovaná. Kotol na zemný plyn ako i radiátory osadené v hodnotenej stavbe patria do vlastníctva inej osoby ako je vlastník Predmetu dražby. Z uvedeného dôvodu kotol a radiátory neboli predmetom znaleckého ohodnotenia (iba vykurovacie rozvody, ktoré sú zabudované v objekte). Objekt je vybavený rozvodmi vody, kanalizácie a plynu iba v jej prednej obytnej časti. Voda je čerpaná zo studne na susednom pozemku. Kanalizácia je vyústená do žumpy situovanej za objektom. Na verejnú elektrickú sieť je celý objekt napojený podzemným vedením, elektromerový rozvádzač RH je situovaný na hranici pozemku v uličnom oplotení.

Rozostavaná stavba podnikateľského objektu pozostáva z dvoch samostatných, konštrukčne i prevádzkovo rozdielnych častí, ktoré nie sú konštrukčne prepojené (iba strešnou krytinou, ktorú je možné oddeliť). Z uvedeného dôvodu hodnotenie jednotlivých častí uvedenej stavby boli ohodnotené samostatne:

1. Rozostavaný stavba podnikateľského objektu – časť rodinného domu

2. Rozostavaný stavba podnikateľského objektu – časť garáže a kotolne.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Časť rodinného domu:

Časť rodinného domu je objekt s jedným nadzemným podlažím s obytným podkrovím. Vstup do rodinného domu je riešený zo severovýchodnej strany.

Prízemie:

Vstup do objektu je riešený cez vstupnú verandu do vstupnej haly prepojenej s chodbou, z ktorej sú sprístupnené tri obytné miestnosti, WC, kúpeľňa, kuchyňa, špajza a schodiskový priestor.

Podkrovie:

V podkroví sa nachádza chodba, obývacia hala, obytná miestnosť, kúpeľňa s W a loggia.

Časť garážová:

Jedná sa o zadnú halovú časť rozostavaného podnikateľského objektu, ktorá pozostáva z priestoru pre garážovanie vozidiel a poľnohospodárskych strojov a z miestnosti kotolne. Prístup do garážovej časti je riešený cez zadné dvojkrídlové vráta z juhozápadnej strany objektu.

Vek stavby a jeho technický stav:

Na rozostavanú stavbu podnikateľského objektu bolo vydané Dodatočné stavebné povolenie č.j. 22/2005-03-STA zo dňa 23.01.2006. Stavba podľa popisu v predloženom znaleckom posudku a na základe prehlásenia vlastníčky nehnuteľnosti je postavená na pôvodných základoch ovčína, ktorá bola celá zbúraná a na pôvodných základoch bola vybudovaná nová stavba podnikateľského objektu. U stavby doposiaľ neprebehla kolaudácia. Stavba sa však podľa čestného prehlásenia vlastníčky hodnotenej nehnuteľnosti užíva od roku 2012.

Rozostavaná stavba podnikat. objeku - časť rodinného domu na parc. č. 511/19:
Základy – objekt je založený na betónových základových pásoch; Podmurovka – objekt je nepodpivničený, podmurovku tvorí omietané murivo v priemernej výške do 50 cm; Zvislé nosné konštrukcie – zvislý nosný systém je murovaný z pórobetónových tvárnic SIPOREX hrúbky 400 mm; Priečky - sú vyhotovené z tehlových priečoviek hrúbky 150 mm; Vodorovné nosné konštrukcie - nad prízemím domu je polomontovaný strop z betónových nosníkov a keramických vložiek, zmonolitnený betónom. Stropy podkrovia sú vytvorené podbitím krovnej konštrukcie sádrokartonovými doskami; Strecha – strecha je drevená sedlová s vikierom, zateplená, s vytvorením obytného podkrovia. Strešná krytina je vytvorená z poplastovaného pozinkovaného plechu RANNILA; Klampiarske konštrukcie – strechy sú z medeného plechu. Ostatné klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu; Výplne otvorov – okná na objekte a vstupné dvere na prízemí i v podkroví sú plastové s izolačným dvojsklom. Dvere sú na prízemí i v podkroví rámové s výplňou s osadením do obíjaných zárubní; Podlahy – nášľapné vrstvy podláh obytných miestností na prízemí i v podkroví tvoria plávajúce laminátové podlahy, v ostatných miestnostiach v dome na prízemí i v podkroví je v prevažnej miere keramická dlažba; Povrchové úpravy vonkajších stien – na prízemí i v podkroví vápenné hladké omietky; Povrchové úpravy vnútorných stien - vnútorné povrchy stien prízemia i podkrovia tvoria vápenné hladké omietky s maľbami. Keramický obklad na prízemí je v kúpeľni po strop, v miestnosti WC a v kuchyni pri kuchynskej linke a sporáku. Keramický obklad v podkroví je v kúpeľni po strop a pri vani.

Vnútorné rozvody

vodovod – na prízemí i v podkroví sú zavedené rozvody studenej a teplej vody plastovým potrubím DN 25. Ako zdroj teplej úžitkovej vody je osadený stojatý zásobníkový ohrievač TÚV o objeme 120 l osadený v kotolni; kanalizácia - zvody a rozvody kanalizácie na prízemí i v podkroví plastovým potrubím, kanalizácia je vyústená do žumpy; rozvod zemného plynu – na prízemí inštalácia zemného plynu na propán bután; elektroinštalácia – na prízemí sú vyhotovené rozvody svetelnej a motorickej elektroinštalácie, v podkroví sú rozvody svetelnej elektroinštalácie; vykurovanie - vykurovanie objektu je ústredné teplovodné kotlom ÚK prostredníctvom oceľových doskových vykurovacích telies.

Vnútorné vybavenie

WC na prízemí - splachovací záchod, keramické umývadlo s nerezovou pákovou miešacou batériou; Kúpeľňa na prízemí - sprchovacia kabína s masážnymi tryskami, keramické umývadlo s nerezovou pákovou batériou; Kúpeľňa s WC v podkroví – plastová rohová vaňa s nerezovou pákovou miešacou batériou so sprchovacou hlavicou, 2 x keramické umývadlo s dvomi nerezovými pákovými miešacími batériami, splachovací záchod s kombi záchodovou misou.

Rozostavaná stavba rodinného domu - časť garáže a kotolne na p.č. 511/19:

Základy – objekt je založený na železobetónových základových pásoch; Zvislé nosné konštrukcie – sú murované z pórobetónových tvárnic SIPOREX priemernej hrúbky 380 mm; Strecha – strecha je sedlová, vytvorená z oceľových priehradových väzníkov bez podhľadu. Strešná krytina je vytvorená z poplastovaného pozinkovaného plechu RANNILA; Klampiarske konštrukcie – oplechovania, žľaby a zvody sú z pozinkovaného plechu, parapetný plech je hliníkový; Výplne otvorov – okná sú plastové s izolačným dvojsklom. Dvere sú hladké plné v oceľových zárubniach. Vráta sú kovové s plechovou výplňou z pozinkovaného plechu z vonkajšej strany s plastovou výplňou; Podlahy – podlahu v objekte vytvára železobetónová doska s nášľapnou vrstvou z cementového poteru.

Vnútorné rozvody

elektroinštalácia – v objekte sú vyhotovené rozvody svetelnej a motorickej elektroinštalácie.

Príslušenstvo

Vodovodná prípojka  

Prípojka vody z oceľového potrubia DN 25 mm zhotovená z oceľového potrubia dĺžky 51,0 m s napojením na studňu, ktorá je na susednom pozemku. Životnosť 50 rokov.

Kanalizačná prípojka  

Kanalizačná prípojka slúži na odvod splaškových vôd od zariaďovacích predmetov z hodnotenej stavby do vlastnej žumpy. Prípojka je z plastového potrubia priemeru DN 150 mm. Celková dĺžka kanalizačnej prípojky od rodinného domu po žumpu je 10,0 m.

Žumpa 

Železobetónová nepriepustná žumpa vybudovaná v časti dvora na parcele č. 511/19. Celkový objem žumpy je 30,0 m3. Poklop žumpy je oceľový.

Spevnené plochy na pozemku

prefabrikované železobetónové tvarovky vytvárajúce odkvapový chodník pri dome a časti kotolne. Spevnené plochy boli vybudované v roku 2012.

Oporný kamenný múr  

Oporné múry kamenné vytvárajúce oporu pri vstupných vrátach z pravej strany s kubatúrou 5,69 m3.

Prípojka elektriny  

Elektrická káblová prípojka vzdušná s odhadovanou dĺžkou 20,0 m vedúca zo stĺpa umiestneného vo verejnom priestranstve v zelenom páse ďalej od pozemku.

Pozemky

Pozemky ležia mimo zastavaného územia obce Semerovo, ktoré má počet obyvateľov do 5000, medzi rodinnými domami so štandardným vybavením a poľnohospodárskymi objektami, mimo obchodného centra obce, v obytnej okrajovej časti. Sú rovinatého charakteru, prístup je po nespevnenej komunikácii s možnosťou napojenia na všetky rozvody inžinierskych sietí - nachádzajúce v blízkosti.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Viď opis predmetu dražby.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Všetky nasledujúce záložné práva v prípade úspešnej dražby zanikajú v zmysle § 151ma a § 151md zákona č. 40/64 Zb. (Občiansky zákonník) a vydražiteľ nadobúda predmet dražby bez zaťaženia záložnými právami.
Wüstenrot stavebná sporiteľňa, a. s., Bratislava (IČO 31 351 026), zriaďuje záložné právo na zabezpečenie pohľadávky, podľa Záložnej zmluva zo dňa 2.10.2006 pre nehnuteľnosti pozemky parc.č. 511/19, 511/26 a rozostavanú stavbu podnikateľského objektu na parc.č. 511/19 vo vlastníctve Čerešová Milada r.Tengeriová (nar. 11.06.1968) v celosti, podľa V 5170/2006 zo dňa 2.10.2006.

EXÚ Trnava, JUDr. Adriana Juhásová vydáva exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 450/11 zo dňa 10.8.2011 v prospech oprávneného Home Credit Slovakia, a.s. Piešťany, na nehnuteľnosť parc. č. 511/19, 511/26 a rozostavanú stavbu bez súp. č. na parc. č. 511/19 v celosti - Z 5467/11.

Exekútorský úrad Trnava JUDr.Adriana Juhásová,vydáva Exekučný príkaz zriadením ex.zál.práva EX 3630/11 zo dňa 1.3.2012,na parc.č.511/19,511/26 a rozostavanú stavbu podnikateľského objektu na parc.č.511/19,v prospech oprávneného:Home Credit Slovakia,a.s.Piešťany IČO 36234176 - Z 1756/12.

EXÚ Malacka, JUDr. Ing. Štefan Hrebík vydáva exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 5186/11 zo dňa 20.3.2012 v prospech oprávneného Union zdravotná poisťovňa, a.s., Bratislava, na nehnuteľnosť parc. č. 511/19, 511/26 a rozostavanú stavbu bez súp. č. na parc. č. 511/19 v celosti - Z 1856/12

Exekútorský úrad Bratislava, JUDr. Dagmar Kováčová vydáva Exekučný príkaz zriadením ex.zál.práva EX 1954/15 zo dňa 1.12.2015 na parc.č. 511/19, 511/26 a rozostavanú stavbu podnikateľského objektu na parc.č.511/19 v prospech oprávneného: BL Telecom debt, s.r.o., Bratislava - Z 7642/15 - č. zmeny 277/15

Exekútorský úrad Martin, Mgr.Milan Somík vydáva exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva EX 3083/2015 zo dňa 04.04.2016 v prospech oprávneného: Secapital S. á.r.L., ,Luxembursko, IČO: 108305 na nehnuteľnosti : pozemky reg. C KN parc.č. 511/19, 511/26 stavbu bez súpisného čísla na parc.č. 511/19 na podiel 1/1 povinného: Čerešová Molada, rod. Tengeriová ( 11.06.1968 ) -Z 2243/16, č.zmeny 78/16

EXÚ Trnava, Mgr. Dušan Čerešňa, vydáva Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadení exekučného záložného práva č. EX 1942/2016 zo dňa 16.2.2017 v prospech oprávneného: Intrum Justitia Debt Finance AG, Alpenstrasse 2,CH - 63 Zug. IČO: 100.023.26 , Karadžičova 8, Bratislava, na nehnuteľnosti: parc. registra C-KN č. 511/19, 511/26 a rozostavaná stavba podnikat. objektu na parcele registra C KN č. 511/19 v podiele 1/1 - Z1122/2017 - č. zmeny 53/2017.

EXÚ Košice Ing. JUDr. Bohumil Husťák vydáva Exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva č EX 4013/2013-20 zo dňa 31.7.2018, v prospech oprávneného: ZSE Energia a.s., 816 47 Bratislava, IČO: 36677281 na nehnuteľnosť: parc. registra C-KN č. 511/19, 511/26 vo vlastníctve Čerešová Milada v podiele 1/1 - Z5061/2018 - č. zmeny160/2018.
J. Spôsob stanovenia ceny predmetu dražby
Hodnota predmetu dražby bola zistená podľa znaleckého posudku č. 132/2020, ktorý vypracoval znalec Ing. Imrich Mészáros, znalec v odbore Stavebníctvo, odvetvie: Odhad hodnoty nehnuteľností, vodohospodárske objekty, projektovanie v stavebníctve zapísaný v zozname znalcov, tlmočníkov a prekladateľov vedenom Ministerstvom spravodlivosti Slovenskej republiky pod číslom 912281
Suma ohodnotenia: 73.000,- EUR (sedemdesiattritisíc eur)
K. Najnižšie podanie 73.000,- EUR (sedemdesiattritisíc eur)
L. Minimálne prihodenie 700,- EUR (sedemsto eur)
M. Dražobná zábezpeka a) výška 10.000,- EUR (desaťtisíc eur)
b) spôsob zloženia dražobnej zábezpeky 1. Bezhotovostný prevod alebo vklad na účet dražobníka č. SK71 0200 0000 0019 5703 8659 (BIC:SUBASKBX), vedený vo Všeobecnej úverovej banke, a.s. s variabilným symbolom 1382020
2. V hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo v mieste konania dražby.
3. Banková záruka.
4. Notárska úschova.
Dražobnú zábezpeku nie je možné zložiť platobnou kartou ani šekom.
c) doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky 1. Originál príkazu na úhradu peňažných prostriedkov vo výške dražobnej zábezpeky. Účastník bude pripustený k dražbe, ak do otvorenia dražby bude dražobná zábezpeka pripísaná na účet dražobníka, 2. Hotovosť vo výške dražobnej zábezpeky, 3. Originál alebo overená kópia preukazujúca vystavenie bankovej záruky, 4. Originál alebo overenú kópiu dokladu preukazujúceho notársku úschovu.
d) lehota na zloženie dražobnej zábezpeky Do otvorenia dražby.
e) vrátenie dražobnej zábezpeky Bez zbytočného odkladu po skončení dražby bezhotovostným prevodom na účet účastníka dražby alebo v hotovosti.
N. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením
Vydražiteľ je povinný zaplatiť cenu dosiahnutú vydražením v hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo bezhotovostným prevodom alebo vkladom na účet dražobníka č. SK71 0200 0000 0019 5703 8659 (BIC:SUBASKBX), vedený vo Všeobecnej úverovej banke, a.s. s variabilným symbolom 1382020 a to do 15 dní odo dňa skončenia dražby v prípade, že suma dosiahnutá vydražením presiahne 6.640,00 EUR v opačnom prípade hneď po ukončení dražby.
O. Obhliadka predmetu dražby (dátum) 1. termín 03.09.2020 o 10:00 hod. 2. termín 18.09.2020 o 10:00 hod.
Miesto obhliadky V mieste, kde sa nehnuteľnosť nachádza.
Organizačné opatrenia Záujemcovia o obhliadku sa ohlásia aspoň jeden deň pred konaním obhliadky na tel. č.: 02/5949 0129, Po-Pi 8:00 - 16:00.
P. Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby
Ak uhradil vydražiteľ cenu dosiahnutú vydražením v ustanovenej lehote, prechádza na neho vlastnícke právo alebo iné právo k predmetu dražby udelením príklepu; to neplatí, ak je vydražiteľom osoba, ktorá je povinná zapísať sa do registra partnerov verejného sektora podľa osobitného predpisu, ak v čase príklepu nie je zapísaná v tomto registri.
Dražobník vydá bez zbytočného odkladu po nadobudnutí vlastníckeho alebo iného práva vydražiteľovi potvrdenie o vydražení predmetu dražby a v prípadoch, v ktorých sa o priebehu dražby spisuje notárska zápisnica vydá dražobník vydražiteľovi dve vyhotovenia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice.
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
1. Po nadobudnutí vlastníckeho práva alebo iného práva k predmetu dražby odovzdá dražobník bez zbytočného odkladu vydražiteľovi predmet dražby a listiny, ktoré osvedčujú vlastnícke právo a sú nevyhnutné na nakladanie s predmetom dražby alebo osvedčujú iné práva vydražiteľa k predmetu dražby a vydražiteľ prevzatie predmetu dražby písomne potvrdí.
2. Ak ide o nehnuteľnosť, podnik alebo jeho časť, predchádzajúci vlastník je povinný odovzdať predmet dražby na základe predloženia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa bez zbytočných prieťahov. Dražobník je povinný na mieste spísať zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby. Zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby podpíše predchádzajúci vlastník predmetu dražby, vydražiteľ a dražobník. Jedno vyhotovenie zápisnice dostane predchádzajúci vlastník a dve vyhotovenia dostane vydražiteľ. Ak niektorá osoba odmietne zápisnicu podpísať alebo ju prevziať, táto skutočnosť sa vyznačí v zápisnici a zápisnica sa považuje za odovzdanú aj tejto osobe.
3. Všetky náklady spojené s odovzdaním a prevzatím predmetu dražby nesie vydražiteľ. Táto povinnosť sa nevzťahuje na náklady, ktoré by ináč nevznikli, ak ich svojou vinou spôsobil predchádzajúci vlastník, majiteľ alebo dražobník alebo ak im tieto náklady vznikli náhodou, ktorá ich postihla.
4. Osoba povinná vydať predmet dražby zodpovedá vydražiteľovi za škodu spôsobenú omeškaním s odovzdaním predmetu dražby.
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
T. Notár
a) titul JUDr.
b) meno Anna
c) priezvisko Nagyová
d) sídlo Kukučínová 8, 940 62 Nové Zámky