Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 158/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 17.8.2020
  • Značka:
  • K062750
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: MALICO s. r. o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Lukov 158, 08605 Lukov
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 46621113
Obchodné meno správcu: LawService Recovery, k.s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Timonova 13, 04001 Košice
Kotakt na správcu : +455240200; lsrecovery@lawservice.sk
Spisová značka správcovského spisu : 2R/1/2018 S1731
Spisová značka súdneho spisu : 2R/1/2018
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

LawService Recovery, k.s., so sídlom správcovskej kancelárie Timonova 13, 040 01 Košice, zapísaná v zozname správcov vedeným Ministerstvom spravodlivosti SR pod č. S1731, správca úpadcu MALICO s.r.o. v konkurze, so sídlom Lukov 158, 086 05 Lukov, IČO: 46 621 113 v súlade so záväzným pokynom príslušného orgánu vyhlasuje I. kolo verejného ponukového konania na predaj nasledovného majetku zapísaného do súpisu oddelenej podstaty zabezpečeného veriteľa OTP Banka Slovensko, a.s., so sídlom Štúrova 5, 813 54 Bratislava, IČO: 31 318 916, ktorej súpis bol zverejnený v Obchodnom vestníku č. 150/2020 zo dňa 05.08.2020.

Popis

Súpisová hodnota v EUR

Označenie tretej osoby, ktorej majetok zabezpečuje záväzok úpadcu

Spoluvlastnícky podiel tretej osoby

Obchodný podiel spoločníka Perspective Energy, a.s., so sídlom Štefánikova 75 085 01 Bardejov (predtým Vrútocká 46, 821 04 Bratislava), IČO: 46 956 301 v obchodnej spoločnosti úpadcu - MALICO s.r.o. v konkurze, so sídlom Lukov 158, 086 05 Lukov, IČO: 46 621 113 (menovitá hodnota vkladu 7 785,00 EUR)

1,00 EUR

Perspective Energy, a.s., so sídlom Štefánikova 75 085 01 Bardejov (predtým Vrútocká 46, 821 04 Bratislava), IČO: 46 956 301

1/1

Obchodný podiel spoločníka AZORES GROUP s.r.o., so sídlom Rastislavova 68, 040 01 Košice, IČO: 46 815 139 v obchodnej spoločnosti úpadcu - MALICO s.r.o. v konkurze, so sídlom Lukov 158, 086 05 Lukov, IČO: 46 621 113 (menovitá hodnota vkladu 7 785,00 EUR)

1,00 EUR

AZORES GROUP s.r.o., so sídlom Rastislavova 68, 040 01 Košice, IČO: 46 815 139

1/1

(ďalej len „Obchodné podiely“).                                                                                                                                                                       

Obchodné podiely sa speňažujú každý samostatne, keď záujemcovia musia presne špecifikovať,  o ktorý z Obchodných podielov majú záujem.

Záujemcovia sú povinní doručiť písomné cenové ponuky v zalepených neotvorených obálkach na adresu sídla správcu s označením: „KONKURZ MALICO s.r.o. v konkurze“ - PONUKOVÉ KONANIE - NEOTVÁRAŤ". Lehota na predkladanie ponúk je 15 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia oznámenia o verejnom ponukovom konaní v Obchodnom vestníku SR, pričom končí pätnástym kalendárnym dňom o 15:00 hod.. Na účely tohto verejného ponukového konania sa za deň zverejnenia tohto oznámenia v Obchodnom vestníku považuje deň nasledujúci po faktickom zverejnení tohto oznámenia v Obchodnom vestníku (t.j. deň po dni vydania Obchodného vestníka, v ktorom sa oznam zverejní). V prípade, že koniec lehoty pripadne na deň pracovného pokoja alebo sviatok, predĺži sa koniec lehoty na najbližší pracovný deň o 15:00 hod.. Ponuky, ktoré nebudú správcovi doručené do skončenia lehoty sa nebudú považovať za riadne doručené, ani keď boli dané na poštovú alebo inú prepravu pred uplynutím lehoty. Správca takéto ponuky odmietne ako oneskorené a pri vyhodnotení ponukového konania sa na ne nebude prihliadať. Podobne odmietne aj neúplné ponuky. Každý záujemca môže na Obchodné podiely predložiť len jednu ponuku, pričom na neskoršie podané ponuky nebude správca prihliadať. Doručenú ponuku nie je možné vziať späť a je pre záujemcu záväzná, a to až do ukončenia ponukového konania oznámením výsledkom ponukového konania správcom alebo v prípade víťazného záujemcu uzatvorením zmluvy o prevode obchodného podielu so správcom. Ponuku záujemca nemôže meniť, dopĺňať ani vziať späť.

Ponuka musí byť správcovi doručená (poštou alebo osobne) najneskôr v deň a hodinu určenú v tomto oznámení na adresu sídla správcu (Stráž 223, 960 01 Zvolen) a súčasne s ponukou musí záujemca zložiť na konkurzný účet vedený v Slovenskej sporiteľni, a.s., SK18 0900 0000 0051 5035 0770, BIC: GIBASKBX, zábezpeku na úhradu kúpnej ceny vo výške minimálne 30 % za časť Obchodných podielov, o ktorú záujemca danou ponukou prejaví záujem. Záujemca je povinný pri zložení zábezpeky uviesť v poznámke platby pri právnických osobách a fyzickej osobe podnikateľovi obchodné meno a pri fyzickej osobe nepodnikateľovi meno a priezvisko spolu s uvedením „zábezpeka obchodný podiel“. Zábezpeka musí byť pripísaná na účet správcu najneskôr do skončenia lehoty na predkladanie ponúk, pričom v prípade, že zábezpeka v tejto lehote nebude pripísaná na účet správcu, správca takúto ponuku odmietne ako oneskorenú. Záväzná ponuka musí obsahovať:

  1. nezameniteľné označenie záujemcu (fyzická osoba: meno a priezvisko, dátum narodenia, rodné číslo, adresa trvalého pobytu, telefonický kontakt, e-mailový kontakt; právnické osoby: obchodné meno, sídlo, IČO, štatutárny orgán, telefonický kontakt, e-mailový kontakt; fyzické osoby podnikatelia: obchodné meno, miesto podnikania, IČO telefonický kontakt, e-mailový kontakt),
  1. doklad preukazujúci právnu subjektivitu záujemcu, pri právnických osobách originál alebo úradne overenú kópiu aktuálneho výpisu z obchodného registra, živnostenského registra alebo iného registra, v ktorom je záujemca zapísaný (nesmie byť starší ako 3 mesiace); fyzická osoba nepodnikateľ musí priložiť úradne overenú fotokópiu platného občianskeho preukazu alebo cestovného pasu,
  1. čestné vyhlásenie, že záujemca nemá záväzky voči úpadcovi,
  1. čestné vyhlásenie, že záujemca súhlasí so všetkými podmienkami tohto ponukového konania,
  1. označenie časti Obchodných podielov, o ktoré záujemca ponukou prejavuje záujem,
  1. písomný návrh dohody o zmluvnej pokute (ktorý správca pri otváraní ponúk záujemcov akceptuje) v nasledovnom znení:

(Meno a priezvisko/Obchodné meno) pre prípad, kedy ním predložená cenová ponuka bude správcom a príslušným orgánom vyhodnotená ako víťazná, následne v lehote 14 dní od výzvy správcu neuzavrie so správcom zmluvu o prevode obchodného podielu alebo v tejto lehote neuhradí pred podpisom zmluvy doplatok kúpnej ceny za obchodný podiel (obchodné podiely), čím poruší podmienky verejného ponukového konania, súhlasí so zmluvnou pokutou vo výške zloženej zábezpeky“.

Zmluvná pokuta bude za uvedených podmienok správcom započítaná so zloženou zábezpekou. Návrh záujemcu nesmie obsahovať iné podmienky, výhrady ani zmluvné dojednania.

  1. návrh kúpnej ceny za Obchodné podiely v EUR,
  1. doklad preukazujúci zloženie zábezpeky,
  1. v prípade fyzickej osoby nepodnikateľa súhlas so spracovaním osobných údajov na účely tohto ponukového konania,
  1. číslo bankového účtu na ktorý ma byť zábezpeka vrátená v prípade neúspešnej ponuky,
  1. ponuka musí byť podpísaná záujemcom, resp. osobou oprávnenou konať za záujemcu,
  1. ak bude ponuka predložená inou osobou (odlišnou od záujemcu), ktorá bude konať na základe plnomocenstva, je nevyhnutné doložiť úradne overené plnomocenstvo,
  1. v prípade, že záujemcom bude zahraničný subjekt, musia byť vyššie uvedené doklady úradne preložené do slovenského jazyka (s výnimkou dokladov vyhotovených v českom jazyku).

Ponuky, ktoré nebudú mať vyššie uvedené náležitosti správca vyradí z ponukového konania. Jednotlivé ponuky budú otvorené a vyhodnotené bezodkladne po uplynutí lehoty na podávanie ponúk v kancelárii správcu, pričom o otváraní a vyhodnotení ponúk správca spíše zápisnicu, ktorú odošle príslušnému orgánu a požiada ho o udelenie súhlasu na uzatvorenie zmlúv o prechode obchodných podielov s víťazmi ponukového konania. Kritériom pre vyhodnotenie ponúk je najvyššia ponúkaná kúpna cena za konkrétnu časť Obchodných podielov. Správca ako aj príslušný orgán sú oprávnení odmietnuť všetky ponuky, v prípade, že tieto posúdia ako nevýhodné, a to aj bez uvedenia dôvodu. Správca uzatvorí zmluvu o prevode obchodných podielov s víťazmi ponukových konaní, ktorých ponuky súčasne ako víťazné odsúhlasí aj príslušný orgán. Správca oznámi víťazom ponukového konania, že ich ponuka bola vyhodnotené ako víťazné a súčasne ich vyzve, aby v lehote 10 kalendárnych dní od doručenia daného oznámenia doplatili správcovi pred zatvorením zmluvy o prevode obchodných podielov v prospech konkurzného účtu zvyšnú časť kúpnej ceny za Obchodné podiely, a následne v tejto lehote uzatvorili so správcom zmluvu o prevode obchodných podielov. Záujemcami uhradené zábezpeky a zálohy sa v danom prípade započítajú na úhradu kúpnej ceny za Obchodné podiely, ktoré sú splatné v deň podpisu zmluvy o prevode obchodného podielu. Neúspešným záujemcom bude zábezpeka vrátená v lehote 10 dní od kedy príslušný orgán doručí správcovi oznámenie o udelení alebo neudelení súhlasu s víťaznou ponukou záujemcu.

Toto ponukové konanie sa nepovažuje za verejnú obchodnú súťaž v zmysle § 281 a nasl. Obchodného zákonníka ani za verejný návrh na uzavretie zmluvy v zmysle § 276 a nasl. Obchodného zákonníka.

LawService Recovery, k.s., správca