Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 132/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 10.7.2020
  • Značka:
  • K053705
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Lališ Róbert
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Cabanova 3289 / 13F, 84102 Bratislava-Dúbravka
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 24.04.1964
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Marek Glemba
Sídlo správcu: Odborárske nám. 3, vchod Májkova 3 3, 81107 Bratislava
Kotakt na správcu : office@ak-glemba.sk, 0903 282 089
Spisová značka správcovského spisu : 8K/75/2018 S1666
Spisová značka súdneho spisu : 8K/75/2018
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Verejné ponukové konanie na predaj hnuteľných vecí:

JUDr. Marek Glemba, správca konkurznej podstaty úpadcu Lališ Róbert, nar. 24.04.1964, Cabanova 3289/13F, 841 02 Bratislava - Dúbravka, týmto vyhlasuje ponukové konanie na predaj hnuteľného majetku úpadcu, ktorým je každá z nižšie uvedených hnuteľných vecí samostatne:

A. Zbraň: GLOCK 38, v.č. LVT902, pištoľ samonabíjacia glock/austria 0.45 G.A.I, spoluvlastnícky podiel úpadcu 1/1 (ďalej ak ako „Zbraň A“).

B. Zbraň: WALTHER P-1, v.č. 061858, pištoľ samonabíjacia walther 9 mm LL, spoluvlastnícky podiel úpadcu 1/1 (ďalej ak ako „Zbraň B“).

Podmienky ponukového konania:

1. Ponukové konanie bude mať jedno kolo.

2. Záujemcovia o kúpu sa môžu zúčastniť obhliadok majetku po dohode so správcom.

3. Lehota na predkladanie ponúk je 60 dní odo dňa zverejnenia tohto oznámenia v Obchodnom vestníku.

4. Záväzná písomná cenová ponuka záujemcu musí byť doručená správcovi na adresu JUDr. Marek Glemba, správca konkurznej podstaty, Odborárske nám. 3, vchod Májkova 3, 811 07 Bratislava, v zalepenej neotvorenej obálke s označením “ponukové konanie 8K/75/2018 – neotvárať”. Na ponuky doručené po tomto termíne sa nebude prihliadať ani ak by boli dané na prepravu v stanovenom termíne. Každý záujemca môže predložiť iba jednu ponuku na každú hnuteľnú vec. Každý záujemca znáša vlastné náklady s účasťou v ponukovom konaní. Ponuku po jej predložení nie je možné odvolať ani meniť.

5. Ponuka musí obsahovať označenie hnuteľnej veci, o ktorú má záujemca záujem, navrhovanú kúpnu cenu, identifikačné údaje záujemcu a aktuálny výpis z obchodného, resp. iného registra záujemcu nie starší ako 3 mesiace, ak je záujemca právnickou osobou, prípadne fotokópiu preukazu totožnosti, ak je záujemca fyzická osoba.

6. Ponukového konania na predmet ponukového konania sa môže zúčastniť len záujemca, ktorý je držiteľom platného zbrojného preukazu, ktorý ho oprávňuje k držbe takýchto strelných zbraní. Úradne overenú kópiu platného zbrojného preukazu, nie staršiu ako 3 mesiace, záujemca pripojí k záväznej cenovej ponuke.

7. Ponuky budú vyhodnotené do 7 dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, o čom správca vyhotoví zápisnicu a uloží ju do spisu správcu.

8. Za najvýhodnejšiu ponuku sa bude považovať ponuka s najvyššou ponúknutou kúpnou cenou v súlade s týmito podmienkami. V prípade rovnakých ponúk viacerých záujemcov vyzve správca týchto záujemcov na predloženie nových zvýšených ponúk v lehote na to určenej správcom, ktorá však nebude dlhšia ako 5 dní. V prípade rovnakých ponúk po predložení nových ponúk rozhodne žreb správcu. Výsledok ponukového konania správca písomne oznámi do 3 pracovných dní odo dňa vyhodnotenia ponukového konania zverejnením v Obchodnom vestníku.

9. Víťazná ponuka bude ponuka s najvyššou ponúknutou kúpnou cenou a víťazný uchádzač je povinný uzavrieť so správcom kúpnu zmluvu a uhradiť ním ponúknutú kúpnu cenu do 20 dní odo dňa doručenia oznámenia správcu úspešnému záujemcovi podľa bodu vyššie.

10. Správca má právo odmietnuť ponuku ktoréhokoľvek záujemcu, aj bez udania dôvodu.

 

V Bratislave dňa 07.07.2020

JUDr. Marek Glemba, správca