Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 123/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 29.6.2020
  • Značka:
  • K050539
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: AMOS - SERVICES s.r.o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Hlavná ulica 276, 935 31 Horná Seč
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 35953861
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Erik Končok
Sídlo správcu: Vojtecha Tvrdého 793/21, 010 01 Žilina
Kotakt na správcu : +421 41 50 07 003, sekretariat@legaladvisor.sk
Spisová značka správcovského spisu : 3K/9/2019 - S 1242
Spisová značka súdneho spisu : 3K/9/2019
Druh podania : Zápisnica zo zasadnutia veriteľského výboru

Z Á P I S N I C A

z prvého zasadnutia veriteľského výboru

Spis. značka súdneho spisu: 3K/9/2019

Spis. značka správcovského spisu: 3K/9/2019 S1242

Úpadca: AMOS - SERVICES s.r.o.

IČO: 35 953 861

Sídlo: Hlavná ulica 276, 935 31 Horná Seč

Dátum a čas konania schôdze: 18.06.2020 o 11:00 hod.

Miesto konania schôdze: Hotel Galileo, Hlinská 25, 010 01 Žilina

Správca: JUDr. Erik Končok

Prítomní:

Veritelia: ALFOPA, spol. s r.o. Košice, so sídlom Napájadlá 15, Košice 040 12, IČO: 17 077 231
ELGAS, k.s.. so sídlom Robotnícka 2271, 017 01 Považská Bystrica, IČO: 36 314 242
Advokátska kancelária Prachová & Partners, s. r. o., so sídlom Miletičova 21, Bratislava - mestská časť Ružinov 821 08, IČO: 50 491 300

Program zasadnutia veriteľského výboru:

1. Otvorenie

2. Voľba predsedu veriteľského výboru

3. Záver

Priebeh zasadnutia veriteľského výboru:

1. Otvorenie

Prvé zasadnutie veriteľského výboru zvolal správca konkurznej podstaty v zmysle § 38 ods. 1 ZKR, a to tak, aby sa konalo do 15 dní od zvolenia členov veriteľského výboru. V rámci úspornosti a hospodárnosti sa členovia veriteľského výboru rozhodli zasadnutie zvolať hneď po skončení schôdze
konkurzných veriteľov.

Veriteľský výbor je uznášaniaschopný za prítomnosti väčšiny jeho členov. Každý člen
veriteľského výboru má jeden hlas. Na prijatie uznesenia veriteľského výboru je potrebný súhlas nadpolovičnej väčšiny hlasov prítomných členov veriteľského výboru. V prípade rovnosti hlasov sa hlasy členov veriteľského výboru prepočítajú podľa ich hlasovacích práv, ktoré sa počítajú na schôdzi veriteľov pri voľbe a odvolávaní členov veriteľského výboru.

Za uznesenie veriteľského výboru možno hlasovať aj písomne zaslaním svojho hlasovania predsedovi veriteľského výboru alebo správcovi. Na účely uznášaniaschopnosti sa hlasujúci členovia veriteľského výboru považujú za prítomných.

Ak veriteľský výbor požiada správcu o účasť na zasadnutí veriteľského výboru, správca je
povinný sa na zasadnutí veriteľského výboru zúčastniť. Správca je oprávnený zúčastniť sa na každom zasadnutí veriteľského výboru, ak si veriteľský výbor z dôležitých dôvodov nevyhradí zasadnutie bez jeho účasti; o dôvodoch tejto výhrady predseda veriteľského výboru bezodkladne informuje súd. Ak
veriteľský výbor do 30 dní od zasadnutia bez účasti správcu z dôvodu výhrady nepožiada súd o odvolanie správcu alebo o zvolanie schôdze veriteľov na účel výmeny správcu, predseda veriteľského výboru oboznámi správcu o predmete rokovania veriteľského výboru a dôvodoch vyhradenia si zasadnutia bez jeho účasti.
Úpadca, štatutárny orgáán alebo člen štatutárneho orgánu úpadcu alebo zákonný zástupca úpadcu je povinný sa na písomnú žiadosť veriteľského výboru alebo správcu zúčastniť na zasadnutí veriteľského výboru a odpovedať na otázky členov veriteľského výboru a správcu.

O priebehu zasadnutia veriteľského výboru sa spíše zápisnica. Zápisnica obsahuje zoznam prítomných členov veriteľského výboru, opis priebehu zasadnutia veriteľského výboru a znenia uznesení prijatých veriteľským výborom spolu s výsledkami hlasovania. Zápisnicu vyhotovuje a podpisuje predseda veriteľského výboru. Odpis zápisnice predseda veriteľského výboru najneskôr do piatich dní od skončenia zasadnutia veriteľského výboru doručí súdu a správcovi. Ak si veriteľský
výbor zo závažných dôvodov vyhradil zasadnutie bez prítomnosti správcu, odpis zápisnice sa správcovi doručuje až v prípade oboznámenia správcu s predmetom rokovania veriteľského výboru. Správca najneskôr nasledujúci pracovný deň po doručení zápisnice zabezpečí jej zverejnenie v
Obchodnom vestníku. Zápisnica tvorí súčasť sprá{vcovského spisu.

Každý veriteľ zistenej nezabezpečenej pohľad{vky sa môže do troch dní od zverejnenia uznesenia veriteľského výboru v Obchodnom vestníku domáhať, aby súd zrušil uznesenie
veriteľského výboru z dôvodu jeho rozporu so spoločným záujmom nezabezpečených veriteľov. Ak je
napadnuté uznesenie veriteľského výboru v rozpore so spoločným záujmom nezabezpečených veriteľov, súd napadnuté uznesenie veriteľského výboru do siedmich dní od doručenia n{vrhu zruší, inak n{vrh v rovnakej lehote zamietne. Do rozhodnutia vo veci môže súd aj bez n{vrhu účinky uznesenia veriteľského výboru pozastaviť.

2. Voľba predsedu veriteľského výboru

Členovia veriteľského výboru navrhli, aby si spomedzi seba zvolili predsedu veriteľského výboru v zmysle § 38 ods. 1 ZKR.

Členovia veriteľského výboru navrhli, aby predsedom veriteľského výboru bol prítomný
veriteľ, a to veriteľ: Advokátska kancelária Prachová & Partners, s. r. o., so sídlom Miletičova 21, Bratislava - mestská časť Ružinov 821 08, IČO: 50 491 300 a n{sledne o tomto návrhu hlasovali. Po hlasovaní prítomných veriteľov sa konštatuje, že o zvolení vyššie uvedeného veriteľa za predsedu veriteľského výboru hlasovalo:

celkovo: 3 veritelia, s počtom hlasov 3

za hlasovalo: 3 veritelia, s počtom hlasov 3

proti hlasovalo: 0 veriteľov, s počtom hlasov 0

zdržalo sa hlasovania: 0 veriteľov, s počtom hlasov 0

Členovia veriteľského výboru si zvolili spomedzi seba predsedu veriteľského výboru, ktorým
je Advokátska kancelá{ria Prachová & Partners, s. r. o., so sídlom Miletičova 21, Bratislava - mestská časť Ružinov 821 08, IČO: 50 491 300.

Uznesenie č. 1

Predsedom veriteľského výboru je Advokátska kancelária Prachová & Partners, s. r. o., so
sídlom Miletičova 21, Bratislava - mestská časť Ružinov 821 08, IČO: 50 491 300.

3. Záver

Predseda veriteľského výboru na záver skonštatoval, že boli vyčerpané všetky body programu zasadnutia a poďakoval členom veriteľského výboru za ich prítomnosť a zasadnutie ukončil o 11:30 hod.

Advokátska kancelária Prachová & Partners, s. r. o.

JUDr. RNDr. Silvia Prachová
konateľ