Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 97/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 22.5.2020
  • Značka:
  • K040540
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Milan Tomko
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Okružná 90/1304, 07101 Michalovce
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 12.04.1980
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Iveta Petejová
Sídlo správcu: Hlavná 20, 04001 Košice
Kotakt na správcu : ivetapetejova@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 26OdK/132/2017 S752
Spisová značka súdneho spisu : 26OdK/132/2017
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

OZNÁMENIE O PONUKOVOM KONANÍ

JUDr. Iveta Petejová, správca, adresa kancelárie Hlavná 20, 040 01 Košice, značka správcu : S752 ako Správca podstaty dlžníka Milan Tomko, narodený : 12.04.1980, bytom : Okružná 90/1304, 071 01 Michalovce týmto v súlade s ust. § 167p) ods. 1 zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ ZKR“) vyhlasuje druhé kolo ponukového konania na predaj majetku podliehajúceho konkurzu zapísaného do Súpisu všeobecnej podstaty ako súpisová zložka majetku č.2, ktorý bol dňa 07.02.2020 zverejnený v Obchodnom vestníku Slovenskej republiky č. 26/2020, K011679 ( ďalej len „predmet ponukového konania“).

PODMIENKY PONUKOVÉHO KONANIA :

  1. Do ponukového konania sa môže zapojiť každá slovenská alebo zahraničná fyzická, právnická alebo iná osoba, ktorá má podľa rozhodného práva upravujúce jej právnu subjektivitu spôsobilosť na práva a povinnosti a zároveň neobmedzenú spôsobilosť na právne úkony.
  2. Záujemca, ktorý je právnickou osobou, nesmie byť v čase od zverejnenia ponukového konania v Obchodnom vestníku Slovenskej republiky do vyhodnotenia ponúk Správcom podstaty v likvidácii, v konkurze ani v obdobnom konaní podľa zahraničného práva.
  3. Vlastnícke právo k predmetu ponukového konania bude prevedené na záujemcu, ktorý ponúkne najvyššiu kúpnu cenu. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnakú kúpnu cenu, rozhodne žreb Správcu podstaty.
  4. Lehota na predkladanie ponúk je desať kalendárnych dní odo dňa zverejnenia tohto oznámenia o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku Slovenskej republiky. Za deň zverejnenia tohto oznámenia o ponukovom konaní sa považuje nasledujúci deň po jeho zverejnení v Obchodnom vestníku Slovenskej republiky. Ak posledný deň lehoty pripadne na sobotu, nedeľu alebo sviatok, posledný deň lehoty je najbližší nasledujúci pracovný deň.
  5. Najneskôr v posledný deň lehoty na predkladanie ponúk musí byť ponuka doručená Správcovi podstaty do elektronickej schránky Správcu podstaty č. E0006172280 s označením predmetu správy „ sp.zn.: 26OdK/132/2017 – Andromeda Plus s.r.o. - ZÁVÄZNÁ PONUKA“, inak sa na ňu neprihliada.
  6. Prihliada sa iba na tie ponuky, kde bola najneskôr v posledný deň lehoty na predkladanie ponúk záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu záujemcom pripísaná na bankový účet Správcu podstaty IBAN: SK42 0200 0000 0012 8256 0157 vedený vo Všeobecnej úverovej banke, a.s., pričom v poznámke ( identifikačnom údaji platby ) bude uvedené „ 26OdK/132/2017 “.
  7. Prihliada sa iba na tie ponuky, kde záväzná ponuka záujemcu obsahuje ďalej :

- presné označenie záujemcu o kúpu predmetu ponukového konania – pri fyzickej osobe nepodnikateľovi uviesť meno, priezvisko, rodné priezvisko, trvalé bydlisko, rodné číslo, štátnu príslušnosť, elektronický podpis, pri fyzickej osobe podnikateľovi uviesť obchodné meno, miesto podnikania, IČO, výpis so živnostenského registra nie starší ako 30 dní a elektronický podpis; pri právnickej osobe uviesť obchodné meno, sídlo, IČO, výpis z obchodného registra alebo iného registra nie starší ako 30 dní, elektronický podpis,

- presnú výšku ponúkanej kúpnej ceny za predmet ponukového konania v eurách spolu s jej slovným vyjadrením,

- presné označenie ponukového konania a presné označenie predmetu ponukového konania,

- označenie bankového účtu na vrátenie zálohy na ponúknutú kúpnu cenu, prípadne na vrátenie zálohy na ponúknutú kúpnu cenu zníženú o 20% zmluvnú pokutu,

- ponuka záujemcu je vyhotovená v slovenskom jazyku, alebo obsahuje úradný preklad do slovenského jazyka.

  1. Záväznú ponuku doručenú Správcovi podstaty nemožno meniť, dopĺňať, ani vziať späť.
  2. Vypratanie predmetu ponukového konania a úhradu všetkých poplatkov je povinný zabezpečiť na vlastné náklady úspešný záujemca, s ktorým Správca podstaty uzavrel kúpnu zmluvu.
  3. Otváranie doručených ponúk s predloženými ponukami sa uskutoční do 3 pracovných dní od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk. Lehota na vyhodnotenie ponúk je do 3 pracovných dní od termínu otvárania doručených ponúk.
  4. Úspešný bude ten uchádzač ponukového konania, ktorý splní podmienky ponukového konania a súčasne ponúkne najvyššiu kúpnu cenu.
  5. V prípade ak úspešný záujemca odmietne uzavrieť a doručiť Správcovi podstaty príslušnú zmluvu v lehote určenej Správcom podstaty, ktorá nesmie byť kratšia ako sedem pracovných dní, je takýto záujemca povinný v prospech konkurznej podstaty uhradiť zmluvnú pokutu vo výške 20% z ponúknutej kúpnej ceny. Správca podstaty v takom prípade vráti zálohu po odpočítaní 20% zmluvnej pokuty tomuto záujemcovi na ním označený bankový účet do 15 pracovných dní od uplynutia lehoty na uzavretie kúpnej zmluvy. Podaním ponuky do ponukového konania záujemca súhlasí s podmienkami tohto ponukového konania, súhlasí so zmluvnou pokutou a súhlasí s tým aby zmluvná pokuta bola uhradená zo zloženej zálohy.
  6. Na ďalšie neskoršie ponuky toho istého záujemcu doručené Správcovi podstaty do tohto kola ponukového konania sa neprihliada.
  7. Správca si vyhradzuje právo kedykoľvek zrušiť ponukové konanie, a to aj bez uvedenia dôvodu.