Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 93/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 18.5.2020
  • Značka:
  • K038921
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Smutný Ivan
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Kiarov 125, 99106 Kiarov
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 25.02.1986
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Ing. Naďa Bôžiková
Sídlo správcu: Partizánska 15, 98511 Halič
Kotakt na správcu : lempochnerova@gmail.com, 0917 742 591
Spisová značka správcovského spisu : 2OdK/273/2020 S1530
Spisová značka súdneho spisu : 2OdK/273/2020
Druh podania : Výzva zahraničným veriteľom na prihlásenie pohľadávok

V súlade s nariadením Rady /ES/ č. 1346/2000 zo dňa 29.05.2000, Vám ako správca úpadcu Ivan Smutný, nar. 25. 02. 1986, trvale bytom Kiarov 125, 991 06 Kiarov, obchodné meno – Ivan Smutný - U Ivana, s miestom podnikania Centrum 2408/25, 960 01 Zvolen, IČO - 43519164, ďalej len úpadca /, oznamujem, že uznesením Okresného súdu v Banskej Bystrici, sp.zn.: 2OdK/273/2020,  bol vyhlásený konkurz na majetok úpadcu

According to the Direction of the European Council No. 1346/2000 dated 29th May 2000, as the bankruptcy Ivan Smutný, nar. 25. 02. 1986, trvale bytom Kiarov 125, 991 06 Kiarov, obchodné meno – Ivan Smutný - U Ivana, s miestom podnikania Centrum 2408/25, 960 01 Zvolen, IČO - 43519164,    /hereinafter only ,, the Bankrupt “/ , our duty is to inform you that with the resolution of the Discrit Court in Banská Bystrica, No.2OdK/273/2020  bankruptcy was declared on the Bankruptś estate.

Konkurz bol vyhlásený konkurz na majetok úpadcu dňa 12.05.2020

This resolution of the Discrit Court Banská Bystrica was published on 12--th of May 2020. The bankruptcy was declared as of this date.

V zmysle zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácií /ďalej len „ZKR“/ veritelia úpadcu sú povinní v lehote 45 dní od vyhlásenia konkurzu prihlásiť svoje pohľadávky v jednom rovnopise na Okresný súd v Banskej Bystrici , Skuteckého 28, 975 59,Banská Bystrica, Slovenská republika, k sp. zn.: 2OdK/273/2020 a v jednom rovnopise na adresu správcu: Ing. Naďa Bôžiková, Partizánska 15, 985 11 Halič, Slovenská republika. Pre každú pohľadávku musí byť predložená samostatná prihláška. V prihláške sa vždy uvedie meno, priezvisko a bydlisko alebo názov a sídlo veriteľa a úpadcu, právny dôvod vzniku pohľadávky, poradie uspokojenia pohľadávky zo všeobecnej podstaty a suma pohľadávky s rozdelením na istinu a príslušenstvo, a príslušenstvo s rozdelením podľa právneho dôvodu vzniku, prihláška sa podáva na predpísanom tlačive, ktoré musí byť datované a podpísané veriteľom. Vzor tlačiva prihlášky je k dispozícii na internetovej stránke www.justice.gov.sk. Rovnakým spôsobom uplatňujú svoje pohľadávky aj veritelia pohľadávok, ktorých vznik je viazaný na splnenie podmienky, pričom sa uvedie podmienka, od ktorej závisí vznik pohľadávky, a aj veritelia pohľadávok zabezpečených vecným právom, ktorí v prihláške uvedú druh, poradie a právny dôvod vzniku vecného práva spolu s určením majetku, ktorým je zabezpečená a sumu, do ktorej je zabezpečená. Pohľadávka sa uplatňuje v mene euro. K prihláške sa pripájajú listiny preukazujúce údaje uvedené v prihláške. Ak veriteľ nemá na území Slovenskej republiky bydlisko alebo sídlo, alebo organizačnú zložku podniku, v prihláške je povinný uviesť zástupcu na doručovanie písomností, ktorý má bydlisko alebo sídlo na území Slovenskej republiky. Ak veriteľ podáva viacero prihlášok, k prihláškam pripojí aj súhrnný prehľad údajov uvedených v jednotlivých prihláškach. Ak sa prihlasuje nepeňažná pohľadávka, k prihláške sa pripojí aj znalecký posudok určujúci hodnotu nepeňažnej pohľadávky.

According to the Act No. 7/2005 Coll.Bankruptcy and Restructuralization Act / hereinafter only „ the BRA“ / the creditors of the Bankrupt have to register their claims in a time period of 45 days beginning with the declaration of the bankruptcy in one copy in the District Court Banská Bystrica/ Okresný súd Banská Bystrica /, Skuteckého 28, 975 59 Banská Bystrica, Slovak Republic, to the No.2OdK/273/2020 and in one copy to the truste to the adress:  Naďa Bôžiková, Partizánska 15, 985 11 Halič, Slovakia. Each claim must be registred separately. The registration has to provide information about the name, surname and the adress of the firm and the seat of the creditor and of the Bankrupt, the legal cause of the claim, rankingof the satisfaction of the claim from the bankrupt´s general estate and the amount of the principal and the interests, the legal cause of the interests, the registration has to be filled in a special registration form, which has to be dated and signed. The registration form can be found on the webside www.justice.gov.sk. Credistors whose claims depend on the fulfillment of certain conditions register their claims in the same way. They also state in the registration form the condition on which the claim is dependent. Credistors with claims secured with securities also fill in the registration form which has to provide information about the object to which security is tied. The claim has to be registred in euro currency. Documents prooving the information provided in the registration form have to be anclosed to the registration form. In case creditor does not have a seat or an address or a branch Office in a Slovak republic representative with an address or a seat in a Slovak republic has to be stated. If the creditor registers more than one claim, a summarization of the registrations has to be added to the registration form. In case a non-financial claim is registered, an expert opinion stating the value of the claim has to be added.

Na prihlášky veriteľov, ktoré nebudú spĺňať zákonom stanovené podmienky a nebudú podpísané, sa v konkurznom konaní neprihliada ako na prihlášku. Ak veriteľ doručí správcovi prihlášku neskôr, na prihlášku sa prihliada, veriteľ však nemôže vykonávať hlasovacie práva a ďalšie práva spojené s prihlásenou pohľadávkou. Neprihlásené zabezpečovacie právo uplynutím základnej lehoty na prihlasovanie pohľadávok zanikne. Správca ani súd nie sú povinní vyzvať veriteľa na doplnenie alebo opravu neúplnej alebo nesprávnej prihlášky. Podanie, ktorým bola uplatnená pohľadávka, ktorá sa v konkurze uplatňuje prihláškou, nemožno opraviť ani doplniť.

 Lodgment of claims that will not fulfill the requirements stated by the law or will be not signed or an expert opinion (in case of non-financial claim) will not be attached to the lodgment of claim shall not be considered as lodgment of claims in the bankruptcy proceedings. The lodgment of claim served to the bankruptcy administrator after the basic period of time elapses, shall be considered as the lodgment of claim, however the creditor does not have to exercise the voting rights and other rights connecting with the lodged claims. Not lodged security rights become extinct after the lodgment basic period of time elapses. The trustee or the court does not have the duty to notify the creditor to amend or to correct the incorrect or the incomplete lodgment of claim. The submission, by which the claim was alleged, which will be alleged in the bankruptcy by an application, cannot be corrected or amended.

Veriteľ zodpovedá za správnosť údajov uvedených v prihláške podľa § 29 ZKR.

The cerditor is responsible for the legitimace of his registration according to the article 29 of the BRA.

Toto zverejnenie sa vzťahuje k veriteľom, ktorých pobyt a sídlo nie je známe z dokumentov úpadcu.

This information is designed for creditors, whose place of residence or seat is not obvious from the business documentation of the bankrupt.

 

V Haliči dňa 13.05.2020

Ing. Naďa Bôžiková, správca (Debtor´s trustee)