Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 86/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 6.5.2020
  • Značka:
  • K036523
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Miloš Labuzík
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: SNP 29, 049 24 Vlachovo
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 16.08.1974
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Nataša Kučerová
Sídlo správcu: Mlynárska 15, 040 01 Košice
Kotakt na správcu : +421907971952
Spisová značka správcovského spisu : 32K/28/2016S996
Spisová značka súdneho spisu : 32K/28/2016
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Ponukové konanie v zmysle § 92 ods. 1 písm. d Zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v znení neskorších predpisov.

JUDr. Nataša Kučerová, so sídlom kancelárie Mlynárska č.15, 040 01 Košice, ustanovená  uznesením Okresného súdu Košice I.,  sp. zn. 23K/28/2016, zverejnenom v Obchodnom vestníku SR č. 17/2019 dňa 24.01.2019, za správcu majetku úpadcu  Labuzík Miloš, nar. 16.08.1974, SNP 246/0, 049 24 Vlachovo, v konkurznom konaní vedenom na Okresnom súde Košice I. pod sp. zn. 23K/28/2016, týmto v súlade so záväzným pokynom príslušného orgánu – zástupcu veriteľov spol. Barstav s.r.o., Magnezitárska 10A, Košice, IČO : 36179477, zo dňa 06.03.2020, podľa § 92 ods. 1 písm. d zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii v znení neskorších predpisov, na speňažovanie majetku zapísaného v súpise všeobecnej podstaty, a to pohľadávky zapísané v súpise všeobecnej podstaty v OV 5/2017 dňa 09.01.2017 (K000353) prvé kolo verejného ponukového konania na predaj uvedených pohľadávok (nekompletná resp. chýbajúca dokumentácia) za najvyššiu ponúknutú odplatu, a to za nasledovných podmienok:

Verejné ponukové konanie sa uskutočňuje zverejňovaním v obchodnom vestníku, pričom víťazom sa stane ten záujemca, ktorého ponuka bude znamenať najvyššiu mieru uspokojenia veriteľov. Záujemca podaním ponuky akceptuje podmienky tohto ponukového konania bezpodmienečne vo všetkých bodoch.

Kúpna cena:

Najvyššia ponúknutá kúpna cena nesmie byť nižšia než 15% hodnoty pohľadávok ustálenej správcom v súpise majetku. Pokiaľ záujemca ponúkne nižšiu ako cenu uvedenú minimálnu kúpnu cenu, podmienky ponukového konania nesplnil.

Záujemca zloží na správcovský účet v Slovenskej sporiteľni, a.s., IBAN: SK22 0900 0000 0051 5081 5910, variabilný symbol: 32282016  zábezpeku vo výške 100 % z ponúknutej kúpnej ceny a to najneskôr do uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.

Formálne náležitosti ponuky:

Ponuka musí byť písomná a musí obsahovať meno, priezvisko, rodné číslo, resp. obchodné meno, sídlo, IČO záujemcu, výpis z obchodného registra alebo živnostenského registra, nie starší ako 90 dní.

Záujemcovia doručia svoje písomné ponuky v zalepenej obálke na adresu správcu s jasným označením „Konkurz Labuzík – PK pohľadávky - neotvárať“. V prípade, ak ponuka nebude obsahovať toto jasné označenie, platí, že záujemca v takom prípade podmienky nesplnil a správca nenesie zodpovednosť za predčasné otvorenie tejto ponuky.

Vecné náležitosti ponuky:

Označenie majetku, ktorého sa ponuka týka a výšku ponúknutej ceny a spôsob úhrady.

Osvedčenie o zabezpečení ponúkanej ceny (výpis z účtu záujemcu alebo príkaz na úhradu ).

Preukázanie, že záujemca nemá záväzky voči úpadcovi (čestným prehlásením).

Lehota na podávanie ponúk do verejného ponukového konania je 10 dní odo dňa zverejnenia ponukového konania v obchodnom vestníku. Prvým dňom lehoty je deň nasledujúci po dni, kedy je ponukové konania zverejnené v obchodnom vestníku a posledným dňom je desiaty deň (vrátane ) do 13.00 hod. Ak koniec lehoty pripadne na sobotu, nedeľu alebo sviatok, je posledným dňom lehoty najbližší nasledujúci pracovný deň. Ponuky musia byť v  uvedenej lehote doručené do kancelárie správcu (nestačí podanie na poštovú prepravu).

Ďalšie podmienky a náležitosti:

Správca si vyhradzuje právo odmietnuť všetky ponuky, aj tie, ktoré spĺňajú všetky náležitosti a to z vlastného podnetu alebo na podnet zástupcu veriteľov.

Správca môže záujemcu vyzvať na doplnenie ponuky v takom rozsahu, v akom to nemení jej obsah.

Správca neporušené obálky otvorí do 5 dní odo dňa skončenia lehoty na predloženie ponúk.

Vyhodnotenie ponúk sa vykoná najneskôr do 10 dní odo dňa otvárania obálok. Doručené a neodmietnuté ponuky správca zhodnotí jednotlivo, ako aj vo vzťahu k ostatným ponukám s ohľadom na celkové maximálne uspokojenie veriteľov. Pri rovnosti ponúk správca uprednostní tú ponuku, ktorá bude správcovi doručená skôr.

Neúspešným záujemcom správca vráti zloženú zábezpeku najneskôr do 10 dní odo dňa vyhodnotenia ponúk.

So záujemcom, ktorého ponuka bude vyhodnotená ako najlepšia, správca za splnenia podmienky úhrady ponúkanej kúpnej ceny (cien) na správcovský účet v plnom rozsahu v lehote určenej správcom, spíše bez zbytočného odkladu kúpnu zmluvu, ktorej predmetom budú speňažované motorové vozidla. Kúpna zmluva so záujemcom nebude uzavretá, ak kúpna cena nebude vopred uhradená na správcovský účet v plnom rozsahu. Ak nebude uhradená kúpna cena úspešným záujemcom v plnom rozsahu ani v ďalšej primeranej lehote (nie dlhšej ako 7 dní), určenej správcom, považuje sa ponukové konanie za zmarené.

V prípade, že záujemca bude vyhodnotený ako úspešný a napriek tomu odmietne uzavrieť kúpnu zmluvu, alebo ju neuzavrie ani v ďalšej lehote určenej správcom, považuje sa ponukové konanie za zmarené.

Ak dôjde k odstúpeniu od zmluvy zo strany správcu v zmysle týchto podmienok, alebo ak dôjde k zmareniu ponukového konania, alebo sa inak znemožní vykonať riadne účel ponukového konania alebo zmluvy, na uzavretie ktorej sa akceptovaním tohto ponukového konania a podaním vlastného návrhu záujemca zaviazal a to z dôvodov na strane záujemcu, má správca nárok na zmluvnú pokutu voči takému záujemcovi vo výške zloženej zábezpeky.

V Košiciach, dňa 02.05.2020

Správca JUDr. Nataša Kučerová