Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 77/2020
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 22.4.2020
  • Značka:
  • V000011
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: ZTS Sabinov, a.s.
Sídlo: Hollého 27, 083 30 Sabinov
IČO: 00 590 797
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu: Okresný súd Prešov
Oddiel: Sa
Vložka: 76/P
zvoláva: riadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 27. 05. 2020
o : 8:30
na adrese
Obchodné meno: ZTS Sabinov, a.s.
Sídlo: Hollého 27, 083 30 Sabinov
Program rokovanie valného zhromaždenia:
  1. Otvorenie, voľba orgánov riadneho valného zhromaždenia
  2. Výročná správa o činnosti akciovej spoločnosti za rok 2019
  3. Správa dozornej rady
  4. Schválenie ročnej účtovnej závierky a vysporiadania hospodárskeho výsledku za rok 2019
  5. Podnikateľský zámer na rok 2020
  6. Odvolanie a voľba člena predstavenstva
  7. Odvolanie a voľba člena dozornej rady
  8. Schválenie pravidiel odmeňovania členov orgánov spoločnosti
  9. Záver
Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 24. 05. 2020
Doplňujúce údaje pre akcionárov:

Prezentácia akcionárov sa uskutoční od 7:30 hod. do 8:30 hod.  Pri prezentácii akcionár predloží:

  • fyzická osoba - doklad totožnosti,
  • právnická osoba - doklad totožnosti osoby oprávnenej konať v mene spoločnosti a aktuálny výpis z obchodného registra, originál alebo overenú kópiu,
  • zástupca akcionára – písomné splnomocnenie s overeným podpisom akcionára podľa § 184 ods. 1 a § 190e Obchodného zákonníka, vzor uvedený na webovom sídle spoločnosti.

Akcionár má právo osobne sa zúčastniť na riadnom valnom zhromaždení a hlasovať na ňom. Akcionár má možnosť zúčastniť sa riadneho valného zhromaždenia tiež prostredníctvom svojho splnomocneného zástupcu, ktorým môže byť i člen dozornej rady, a to na základe písomného splnomocnenia, v súlade s ust. § 184 ods. 1 a § 190e Obchodného zákonníka. Akcionár na valnom zhromaždení má právo požadovať informácie a vysvetlenia, týkajúce sa záležitostí spoločnosti alebo záležitostí osôb ovládaných spoločnosťou, ktoré súvisia s predmetom rokovania riadneho valného zhromaždenia, a uplatňovať na ňom návrhy podľa § 180 ods.1 Obchodného zákonníka. Počet hlasov akcionára sa určuje pomerom menovitej hodnoty akcií akcionára k výške základného imania. Akcionár/akcionári, ktorých menovitá hodnota ich akcií dosahuje najmenej 5% základného imania, môžu požiadať o  zaradenie istej záležitosti do bodu programu riadneho valného zhromaždenia, a to v lehote najneskôr 20 dní pred jeho konaním. Podrobnosti sú uvedené na webovom sídle spoločnosti ZTS Sabinov, a.s.

Úplné znenia dokumentov, návrhy prípadných uznesení riadneho valného zhromaždenia, ako aj mená osôb, ktoré sa navrhujú za členov orgánov spoločnosti s uvedením navrhovanej funkcie, budú zverejnené na webovom sídle spoločnosti od 27.04.2020 a budú k nahliadnutiu v sídle spoločnosti v čase od 27.04.2020 v pracovných dňoch od 08.00 do 14.00 hod. Akcionár má právo vyžiadať si zoznam osôb navrhovaných za členov jednotlivých orgánov spoločnosti s uvedením navrhovanej funkcie, prípadne jeho zaslanie na akcionárom uvedenú adresu na svoje náklady a nebezpečenstvo. Akcionár, ktorý je majiteľom akcií na doručiteľa a ktorý zriadil na akcie spoločnosti záložné právo v prospech spoločnosti podľa § 184 ods. 3 Obchodného zákonníka, má právo vyžiadať si zaslanie kópie účtovnej závierky na svoj náklad a nebezpečenstvo na ním uvedenú adresu.

Webové sídlo spoločnosti ZTS Sabinov, a.s. je www.ztssabinov.sk, ktoré je zároveň elektronickým prostriedkom pre zverejňovanie informácií podľa osobitného predpisu.

Ing. Alexej Beljajev, predseda predstavenstva                Ing. Michal Petríček, podpredseda predstavenstva