Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 77/2020
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 22.4.2020
  • Značka:
  • V000010
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: KBC Equity Fund
Sídlo: Avenue du Port 2, 1080 Brusel
IČO: 0443.681.463
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu:
Oddiel:
Vložka:
zvoláva: mimoriadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 04. 05. 2020
o : 11:00
na adrese
Obchodné meno: v kancelárii Berquin Notaires
Sídlo: Lloyd George 11, 1000 Brusel
Program rokovanie valného zhromaždenia:

KBC Equity Fund - Sicav publique de droit belge (Investičná spoločnosť s variabilným kapitálom podľa belgického práva) - OPCVM - RPM Bruxelles 0443.681.463

Avenue du Port 2, 1080 Bruxelles

 

Oznámenie akcionárom

 

Pozývame akcionárov KBC Equity Fund (Investičná spoločnosť s variabilným kapitálom podľa belgického práva)  na Mimoriadne valné zhromaždenie, ktoré sa bude konať 4. mája 2020 o 11.00 hod. v kancelárii Berquin Notaires, avenue Lloyd George 11,

1000 Bruxelles.

Program

1. NÁVRH MIMORIADNEMU VALNÉMU ZHROMAŽDENIU NA ZMENU ĆLÁNKU 22, ODSEK 1 KOORDINOVANÝCH STANOV SICAV (Investičná spoločnosť s variabilným kapitálom)

Mimoriadnemu valnému zhromaždeniu sa navrhuje vypustiť fond World z článku 22, odsek 1 koordinovaných stanov KBC Equity Fund. Fond bude odteraz investovať maximálne 10% zo svojich aktív do podielov iných inštitúcií kolektívneho investovania.   

Návrh rozhodnutia: schválenie zmeny stanov s nadobudnutím účinnosti 5. júna 2020.

 

2. NÁVRH MIMORIADNEMU VALNÉMU ZHROMAŽDENIU NA ZMENU ĆLÁNKU 23, ODSEKY 3 a 4 KOORDINOVANÝCH STANOV SICAV

Mimoriadnemu valnému zhromaždeniu sa navrhuje upraviť článok 23, odseky 3 et 4 koordinovaných stanov SICAV, aby rokovanie o všetkých kategóriách akcií (alebo obchodovanie všetkých akcií) mohlo byť vyhradené jednému alebo viacerým segmentom jedného alebo viacerých distribútorov.

Návrh rozhodnutia: schválenie zmeny stanov s nadobudnutím účinnosti 5. júna 2020. 

 

3. NÁVRH MIMORIADNEMU VALNÉMU ZHROMAŽDENIU NA ÚPRAVU KOORDINOVANÝCH STANOV V RÁMCI NOVÉHO ZÁKONA O SPOLOĆNOSTIACH A ZDRUŹENIACH

Mimoriadnemu valnému zhromaždeniu sa navrhuje prispôsobiť koordinované stanovy  novému Zákonu o spoločnostiach a združeniach. 

Návrh rozhodnutia: schválenie zmeny stanov s nadobudnutím účinnosti 5. júna 2020. 

Úplné znenie projektu stanov je k dispozícii v sídle SICAV.

Rozhodnutia týkajúce sa bodov programu budú prijímané väčšinou hlasov  prítomných alebo zastupovaných akcionárov bez akéhokoľvek požadovaného kvóra. Keď majú akcie rovnakú hodnotu, každá spĺňa  podmienky jedného hlasu. Ak nemajú rovnakú hodnotu, každá z nich predstavuje zo zákona počet hlasov proporcionálny časti kapitálu, ktorý predstavujú, podiel  predstavujúci najslabšiu čast počítajúcu sa za jeden hlas. Neberú sa do úvahy zlomky hlasov. Akcionári sa môžu nechať zastupovať. Zástupca musí mať podpísané písomné splnomocnenie.

V súlade s článkom 14 stanov, majitelia akcií na meno alebo akcií zaknihovaných musia informovať Správnu radu písomne do 29. apríla 2020 o svojom úmysle zúčastniť sa na Mimoriadnom valnom zhromaždení a o počte podielov, pre ktoré plánujú zúčastniť sa na  hlasovaní. Majitelia zaknihovaných akcií budú pripustení na Mimoriadne valné zhromaždenie za podmienky, že splnili formality uvedené v Zákone o spoločnostiach a združeniach.

Akcionári môžu vopred poslať na adresu  vragenAVfondsen@kbc.be prípadné otázky, ktoré chcú položiť počas Mimoriadneho valného zhromaždenia.

Prospekt, kľúčové informácie pre investora a posledné finančné správy budú k dispozícii bezplatne pri priehradkách inštitúcií zabezpečujúcich finančné služby, a to  KBC BANK a.s. alebo CBC BANQUE a.s. alebo na stránke www.kbc.be, okrem iného v holandčine a v angličtine.

 

Správna rada KBC Equity Fund

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 29. 04. 2020
Doplňujúce údaje pre akcionárov: