Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 71/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 14.4.2020
  • Značka:
  • K031163
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Žiaran Roman
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Bratislava-Karlova Ves 00, 84104 Bratislava-Karlova Ves
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 26.06.1965
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Martin Aksamit
Sídlo správcu: Michalská 14, 81101 Bratislava
Kotakt na správcu : aksamit@aksamit.sk, 0911 833 868, 02/592 02 290
Spisová značka správcovského spisu : 8OdK/218/2019 S 1659
Spisová značka súdneho spisu : 8OdK/218/2019
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Oznámenie o ponukovom konaní – prevod akcie na doručiteľa

 

JUDr. Martin Aksamit, so sídlom Michalská č. 14, 811 01 Bratislava, správca konkurznej podstaty dlžníka Roman Žiaran, bytom Karlova Ves, 841 04 Bratislava, nar. 26.06.1965 v konkurznom konaní vedenom na Okresnom súde Bratislava I, spis. zn. 8OdK/218/2019 týmto podľa § 167n v spojení s § 167p  zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii v znení neskorších predpisov ponúka vo verejnom ponukovom konaní za najvyššiu cenovú ponuku, minimálne za polovicu nižšie uvedenej súpisovej hodnoty, nasledujúce cenné papiere vo vlastníctve dlžníka v celosti:

 

Typ majetku

Názov

Súpisová hodnota [EUR]

ISIN

Počet kusov

Cenný papier – kmeňová zaknihovaná akcia na doručiteľa

Kmeňová akcia emitenta GEOCOMPLEX, a.s., IČO: 31322638, so sídlom Grösslingová č. 45, 811 09 Bratislava, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava, odd. Sa, vl.č. 413/B, menovitá hodnota 33,193919 EUR

33,19

CS0009003553

jedna

 

  1. Povinné náležitosti ponuky:

Účastníkom výberové konania sa stane každá osoba, ktorá doručí písomnú ponuku v lehote 20 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia tohto oznámenia do kancelárie správcu. Za zverejnenie sa považuje deň nasledujúci po zverejnení oznámenia v Obchodnom vestníku. Za prvý deň lehoty sa považuje deň nasledujúci po dni zverejnenia tohto oznámenia v Obchodnom vestníku. V prípade, že posledný deň lehoty pripadne na sobotu, nedeľu alebo sviatok je posledným dňom lehoty nasledujúci pracovný deň. Za ponuky doručené v súlade týmito podmienkami sa považujú ponuky skutočne doručené poštou, do elektronickej schránky správcu podľa osobitného predpisu alebo osobne do kancelárie správcu bez ohľadu na čas ich odoslania.

Písomná ponuka musí obsahovať (inak na ňu správca nebude prihliadať):

1. označenie záujemcu (obchodné meno/meno a priezvisko, sídlo/bydlisko/miesto podnikania, IČO/dátum narodenia),

2. návrh kúpnej ceny, minimálne vo vyššie uvedenej výške polovice súpisovej hodnoty a zálohy na náklady prevodu cenného papiera vo výške 50,-EUR a prípadných podmienok ponúknutých popri cene,

3. u právnických osôb aktuálny (nie starší ako 3 mesiace) výpis z obchodného registra, u fyzických osôb - podnikateľov aktuálny výpis zo živnostenského registra,

4. právnická aj fyzická osoba pripojí k ponuke čestné vyhlásenie, že na majetok záujemcu nebol vyhlásený konkurz alebo povolená reštrukturalizácia ani začaté konkurzné konanie alebo reštrukturalizačné konanie a že je oprávnený voľne disponovať so svojim majetkom. Podpis záujemcu na čestnom vyhlásení musí byť osvedčený.

5. adresa na doručovanie

6. originál alebo overenú kópiu plnomocenstva, ak je záujemca zastúpený

Záujemca zašle ponuku a jej prílohy v slovenskom jazyku alebo s ich úradným prekladom, alebo ju doručí osobne, na adresu kancelárie správcu v zalepenej obálke výrazne označenej:

KONKURZ 8OdK/218/2019 Roman Žiaran – NEOTVÁRAŤ

  1. Záloha na kúpnu cenu

Správca bude prihliadať iba na záväzné ponuky podané v súlade s bodom I tohto oznámenia pri ktorých záujemca poukáže na účet dlžníka vedeného správcom v mBank S.A., pobočka zahraničnej banky IBAN: SK82 8360 5207 0042 0622 2790, variabilný symbol 82182019, sumu vo výške celej ponúknutej kúpnej ceny a zálohy na náklady prevodu cenného papiera vo vyššie uvedenej výške a to najneskôr v lehote podľa bodu I tohto oznámenia. Záloha na kúpnu cenu a na náklady prevodu musia byť najneskôr v posledný deň lehoty podľa bodu I tohto oznámenia pripísané na vyššie uvedený bankový účet. V prípade, ak ponuka záujemcu nebude vyhodnotená ako víťazná, vráti správca zálohu na kúpnu cenu a na náklady prevodu cenného papiera do 15 dní odo dňa vyhodnotenia ponúk na bankový účet z ktorého bola poukázaná. Akékoľvek náklady prevodu cenného papiera záujemcu nepokryté zloženou zálohou na náklady prevodu (doplatok nákladov) sa víťazný záujemca podaním ponuky zaväzuje uhradiť na vyššie uvedený účet do 5 dní odo dňa výzvy správcu.

  1. Vyhodnotenie ponúk

Správca vyhodnotí ponuky do 10 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty na podávanie ponúk. Víťazom sa stane ponuka s najvyššou cenou alebo ponuka s najvyššou cenou a najlepšími podmienkami predaja ponúknutými popri cene. Záujemca ktorého ponuka bude najvýhodnejšia  sa stane víťazom výberového konania. V prípade zhodných ponúk osloví správca písomne záujemcov s najvýhodnejšími zhodnými ponukami, aby zvýšili/upravili svoje ponuky v správcom určenej lehote. V prípade, ak záujemcovia nezmenia svoje ponuky, rozhodne žreb správcu. Správca oznámi víťazovi ponukového konania prijatie jeho ponuky a zašle mu návrh zmluvy o prevode cenných papierov do 15 dní od vyhodnotenia ponúk a prípadného doplatenia nákladov prevodu víťazným záujemcom. V prípade neuhradenia doplatku nákladov prevodu má správca právo odmietnuť ponuku záujemcu a prijať druhú najvýhodnejšiu ponuku. Neúspešných záujemcov informuje správca písomne do 20 dní od vyhodnotenia ponúk. Správca si vyhradzuje právo neprijať žiadnu ponuku alebo zrušiť ponukové konanie.

V Bratislave, dňa 07. apríla 2020

JUDr. Martin Aksamit, správca

Mob. tel.: 0911 833 868

e-mail: aksamit@aksamit.sk