Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 65/2020
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 2.4.2020
  • Značka:
  • K028826
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Róbert Baraňovský
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Stavbárska 5178/40, 821 07 Bratislava - Vrakuňa
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 27.7.1970
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Dana Jelinková Dudzíková
Sídlo správcu: Dunajská 25, 81101 Bratislava
Kotakt na správcu : 0905 514 810, jelinkova@advocare.sk
Spisová značka správcovského spisu : 8OdK/320/2019 S 483
Spisová značka súdneho spisu : 8OdK/320/2019
Druh podania : Iné zverejnenie

Vyhlásenie 2. kola ponukového konania a výzva správcu záujemcom na predkladanie ponúk na

speňaženie majetku dlžníka Róbert Baraňovský, nar. 27.7.1970, bytom Stavbárska 5178/40, 821 07 Bratislava - Vrakuňa,ktorý bol zverejnený v Obchodnom vestníku č 209/2019 dňa 29.10.2019, a to súpisová položka č. 1:

hnuteľná vec - motorové vozidlo EČ BA727KX, Škoda Fabia Combi 6Y SEBKYX01FM5, VIN TMBJC16Y854197854, rok výroby: 2004, súpisová hodnota 500 EUR, miesto, kde sa hnuteľná vec nachádza: neznáme, dôvod zápisu: výsledok súčinnosti štátneho orgánu, poznámka správcu: dlžník uviedol, že nevie, kde sa vozidlo nachádza, správca nemá k dispozícii kľúče od vozidla ani informáciu, kde sa vozidlo nachádza,  v ponukovom konaní v zmysle § 167p odsek 1 ZKR  za nasledujúcich podmienok:

Účasť na ponukovom konaní je podmienená zaplatením zálohy vo výške 30% z ponúknutej kúpnej ceny záujemcom najneskôr v deň podania ponuky na číslo účtu, ktoré záujemcovi oznámi správca na základe dopytu záujemcu zaslanému na mailovú adresu správcu jelinkova@advocare.sk.

Lehota na podanie ponúk je 10 kalendárnych dní dní odo dňa zverejnenia inzerátu.

Víťazom ponukového konania sa stane záujemca spĺňajúci podmienky uvedené v podmienkach ponukového konania, ak súčasne ponúkne najvyššiu kúpnu cenu.

Ďalšie  podmienky ponukového konania sú nasledovné:

Ponuka záujemcu sa predkladá:

    • písomne, osobne alebo doporučenou zásielkou na adresu kancelárie správcu,
    • v jednej neporušenej zalepenej obálke,

. s výrazným označením „konkurz Róbert Baraňovský - neotvárať“,

    • tak, aby bola doručená najneskôr v deň určený v inzeráte.

Ponuky, ktoré nebudú doručené do skončenia lehoty určenej v inzeráte, sa nebudú považovať za riadne doručené, ani keď boli dané na poštovú alebo inú prepravu pred uplynutím lehoty. Správca tieto ponuky odmietne ako oneskorené, pri vyhodnotení ponukového konania sa na ne nebude brať zreteľ.

Každý záujemca môže do ponukového konania predložiť len jednu ponuku na rovnaký predmet predaja, inak na žiadnu z jeho podaných ponúk neberie zreteľ. Riadne doručená ponuka je pre záujemcu záväzná až do ukončenia ponukového konania oznámením výsledkov ponukového konania správcom alebo v prípade víťazného záujemcu uzatvorením  zmluvy so správcom. Ponuku záujemca nemôže meniť, dopĺňať ani vziať späť.

Obsah ponuky bude nasledovný:

      1. Označenie záujemcu
      2. Označenie predmetu kúpy, ktorý musí byť zhodný s jeho označením uvedeným v súpise majetku
      3. Návrh kúpnej ceny, v eurách
      4. Aktuálny výpis z obchodného registra resp. živnostenského registra záujemcu nie starší ako 15 dní v čase doručenia ponuky, predložené doklady musia byť  originály, resp. úradne overené fotokópie, v prípade fyzickej osoby sa predkladá fotokópia občianskeho preukazu
      5. Doklad o poukázaní 30 % z ponúknutej kúpnej ceny na účet určený správcom
      6. Písomné vyhlásenie, že záujemca súhlasí s podmienkami ponukového konania a prijíma ich podpísané oprávnenou osobou.

 

V prípade, že záujemcom bude zahraničný subjekt, musia byť vyššie uvedené doklady súdno-znalecky preložené do slovenského jazyka (s výnimkou dokladov vyhotovených v českom jazyku) a apostilované, pokiaľ medzinárodná zmluva neustanovuje inak.

V prípade zastúpenia záujemcu inou osobou na základe plnomocenstva, je nevyhnutné doložiť plnomocenstvo s úradne overeným podpisom splnomocniteľa.

Účasť na ponukovom konaní je podmienená zaplatením zálohy vo výške  30 % z ponúknutej kúpnej ceny záujemcom najneskôr v deň podania ponuky.  Za deň zaplatenia sa považuje deň pripísania na účet určený správcom. V prípade záujemcu, ktorý bude vyhodnotený ako víťaz ponukového konania sa táto záloha započíta na kúpnu cenu.

Na ponuku, ktorá nebude spĺňať všetky náležitosti uvedené v týchto podmienkach ponukového konania pri vyhodnotení ponukového konania sa nebude brať zreteľ.

Správca oznámi výsledok preskúmania a vyhodnotenia ponúk jednotlivým záujemcom  do 15 dní odo dňa otvárania obálok. Víťaza ponukového konania správca vyzve na uzatvorenie zmluvy za podmienok určených v ponuke víťazného záujemcu.

Neúspešným záujemcom správca vráti zložené finančné prostriedky vo výške 30 % ponúknutej kúpnej ceny najneskôr do 7 dní od oznámenia výsledku preskúmania a vyhodnotenia ponúk jednotlivým záujemcom.

Doplatok kúpnej ceny musí byť pripísaný najneskôr v deň podpisu zmluvy so správcom.

V prípade, že záujemca bude vyhodnotený správcom ako víťaz a napriek tomu odmietne uzatvoriť  zmluvu v lehote určenej správcom, alebo kúpnu cenu neuhradí v plnom rozsahu včas podľa pokynu správcu, má správca nárok na zmluvnú pokutu voči takémuto záujemcovi vo výške  30 % kúpnej ceny ponúknutej záujemcom. Správca má v takom prípade právo jednostranne započítať svoju pohľadávku voči záujemcovi na zaplatenie zmluvnej pokuty s pohľadávkou záujemcu voči správcovi na vrátenie zloženej časti kúpnej ceny.

V Bratislave, dňa 30.3.2020

JUDr. Dana Jelinková Dudzíková, správca