Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 57/2020
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 23.3.2020
  • Značka:
  • V000007
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: KBC Asset Management, NV
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
IČO: 0469.444.267
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu:
Oddiel:
Vložka:
zvoláva: riadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 25. 03. 2020
o : 14:30
na adrese
Obchodné meno: KBC AM NV
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
Program rokovanie valného zhromaždenia:

Flexible 

verejný zahraničný fond kolektívneho investovania podľa belgického práva - PKIPCP  

Havenlaan 2, 1080 Brussel 

 

Správa pre podielnikov

Pozvánka na zasadnutie riadneho valného zhromaždenia 

Pozývame akcionárov Flexible, verejného zahraničného fondu kolektívneho investovania podľa belgického práva, na zasadnutie valného zhromaždenia, ktoré sa uskutočné v budove KBC BANK NV, Havenlaan 2 v Bruseli, dňa 25. 3. 2020 o 14:30 hod.

 

Program

1. Oboznámenie sa s výročnou správou predstavenstva a správou členov dozornej rady spoločnosti za účtovný rok, ktorý sa skončil 31. decembra 2019.

2. Schválenie účtovnej závierky spoločnosti za účtovný rok, ktorý sa skončil 31. decembra 2019 a stanovenie zisku pre každý podfond zvlášť.

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie odporúča schváliť účtovnú závierku za účtovný rok, ktorý sa skončil 31. decembra 2019 tak, ako to navrhlo predstavenstvo spoločnosti vrátane navrhovaného rozdelenia zisku.

3. Odmena konateľom a štatutárom za výkon ich mandátov pre každý podfond zvlášť a to za účtovný rok, ktorý sa skončil 31. decembra 2019.

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie odporúča schváliť odmenu konateľom a štatutárom za výkon ich mandátov za účtovný rok, ktorý sa skončil 31. decembra 2019.

4. Rôzne

Rozhodnutie pri jednotlivých bodoch programu sa považuje za právoplatné, ak zaň bude odovzdaná väčšina hlasov prítomných alebo zastúpených podielov bez toho, aby bola potrebná určité kvórum na hlasovaní. Ak majú podiely rovnakú hodnotu, oprávňujú na vynesenie jedného hlasu. Ak nemajú rovnakú hodnotu, každá z nich právoplatne zastupuje počet hlasov v rovnomernom pomere ku kapitálu, ktoré zastupujú. Podiel s najslabšou kvótou sa považuje za podiel zastúpený jedným hlasom. Zlomkové podiely sa nezohľadňujú. Podielnici sa môžu nechať zastupovať. Takýto podielnik musí vlastniť písomnú a podpísanú plnú moc.

Podľa článku 14 stanov musí každý majiteľ akcií na meno alebo dematerializovaných akcií do 19. marca 2020 písomne informovať Predstavenstvo spoločnosti o svojom zámere, zúčastniť sa Valného zhromaždenia spolu s udaním počtu čiastkových akcií, ktorými sa plánujú zúčastniť hlasovania. Majiteľom dematerializovaných akcií bude umožnená účasť na Valnom zhromaždení iba po tom, ak splnili formality, stanovené v Obchodnom zákonníku.

Podielnici môžu poslať svoje otázky, o ktorých si prajú rokovať na zhromaždení, vopred na vragenAVfondsen@kbc.be.

Predajný prospekt, Kľúčové informácie pre investorov a posledné finančné správy sú k dispozícii bezplatne u poskytovateľov finančných služieb: KBC BANK NV a CBC BANQUE SA alebo na webstránke www.kbcam.be, okrem iného v holandskom jazyku.

 

KBC Asset Management NV, správcovská spoločnosť Flexible

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 19. 03. 2020
Doplňujúce údaje pre akcionárov: