Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 210/2019
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 30.10.2019
  • Značka:
  • K095327
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Božena Bartková
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Malá Domaša 100, 094 02 Malá Domaša
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 19.03.1979
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Gábor Száraz
Sídlo správcu: Garbiarska 20, 064 01 Stará Ľubovňa
Kotakt na správcu : ak.szaraz@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 2OdK/594/2019 S1179
Spisová značka súdneho spisu : 2OdK/594/2019
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

VYHLÁSENIE PONUKOVÉHO KONANIA

JUDr. Gábor Száraz, správca konkurznej podstaty dlžníka Božena Bartková v konkurze, nar. 19.03.1979, bytom 094 02 Malá Domaša 100, email: ak.szaraz@gmail.com, konkurzné konanie vedené na Okresnom súde Prešov pod sp. zn. 2OdK/594/2019 týmto vyhlasuje v zmysle ustanovenia § 167q zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej aj „ZKR“) ponukové konanie na speňaženie majetku vo vlastníctve dlžníka.

Kolo: Druhé

Predmet: podiel na nehnuteľnosti zapísaný do súpisu všeobecnej podstaty, pričom ide o nasledovné súpisové zložky majetku:

 

Súpisová zložka majetku č.

Druh pozemku

Výmera v m2

Štát

obec

Katastrálne územie

List vlastníctva

Parcelné číslo

Spoluvlastnícky podiel

Súpisová hodnota

1

orná pôda

459

Slovenská republika

Malá Domaša

Malá Domaša

640

1231

 

13,13 Eur

1/36

 

 

Predmetný podiel na nehnuteľnosti dlžníka zapísaný v súpise všeobecnej podstaty pod súpisovou zložkou majetku č. 1; pričom súpis všeobecnej podstaty bol zverejnený v Obchodnom vestníku č. 180/2019 dňa 18.09.2019 pod podaním „K083070“.

 

Lehota na predkladanie ponúk: 10 dní odo dňa zverejnenia tejto ponuky v Obchodnom vestníku. V prípade, ak koniec lehote pripadne na štátny sviatok alebo deň pracovného pokoja, posledným dňom lehoty na predkladanie ponúk je nasledujúci pracovný deň.

 

Spôsob uplatnenia ponuky: Doručenie podpísanej písomnej ponuky záujemcu spolu s označením záujemcu a výšky ponúkanej sumy do sídla kancelárie správcu v lehote podľa tohto oznámenia. Záujemca fyzická osoba je povinná priložiť k písomnej ponuke fotokópiu občianskeho preukazu. Záujemca právnická osoba je povinná priložiť k písomnej ponuke fotokópiu výpisu z obchodného alebo iného registra spolu s fotokópiou občianskeho preukazu osoby, ktorá koná v mene a na účet právnickej osoby. Pri úhrade zálohy na celú ponúknutú sumu na účet správcu je potrebné uviesť do poznámky pre príjemcu meno a priezvisko záujemcu fyzickej osoby alebo obchodné meno (názov) právnickej osoby. Ponuku musí záujemca doručiť do kancelárie správcu v hore uvedenej lehote v nepoškodenej zalepenej obálke označenej „Ponuka sp. zn.: 2OdK/594/2019“ – NEOTVÁRAŤ.

 

Číslo bankového účtu: IBAN: SK05 0900 0000 0005 3099 3142

 

Správca poučuje prípadných záujemcov s súlade s ustanovením § 167p k § 167q ods. 3 ZKR, že prihliada sa iba na tie ponuky, kde bola záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet správcu. Rozhoduje vždy najvyššia ponúknutá kúpna cena. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu. Vypratanie vecí je povinný zabezpečiť nadobúdateľ na svoje náklady. Ak sa hnuteľné veci podliehajúce konkurzu nepodarí speňažiť ani v treťom ponukovom konaní, prestávajú podliehať konkurzu. Ak o takýto súbor hnuteľných vecí prejaví záujem veriteľ prihlásenej pohľadávky, správca ho prevedie tomu veriteľovi prihlásenej pohľadávky, ktorý ponúkne do desiatich dní od skončenia tretieho ponukového konania najvyššiu ponuku. Ak viacerí veritelia prihlásenej pohľadávky ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu. Vypratanie vecí je povinný zabezpečiť veriteľ na svoje náklady.

Správca poučuje prípadných záujemcov v súlade s ustanovením § 167 r ods. 2 ZKR, že ak oprávnená osoba so súhlasom dlžníka si uplatní právo vykúpiť majetok z konkurznej podstaty za cenu, ktorá bola dosiahnutá v tomto ponukovom konaní, iba ak takúto cenu uhradí správcovi do desať dní od skončenia ponukového konania na číslo bankového účtu správcu, správca je povinný uzavrieť s danou osobou kúpnu zmluvu a odmietnuť ponuku úspešného záujemcu o kúpu majetku, ktorý je predmetom tohto ponukového konania.

 

            JUDr. Gábor Száraz, správca